Априлски мами 2016 - Тема 3

• 31 292
  • 753
  •   1
Отговори
# 735
  • Нейде из лудите гори...
Morning!
Тая сутрин и на мен ми пяха в 6:30  Whistling
Поне се наспах, закарахме голямата на градина и дребното пак заспа, дано поне поспи повече, че вчера ми спря тока, за целия ден сумарно има около 30 минути сън.
Водих я на консулт, както предполагах вече е 8 кила, в понеделник ще я водя на ортопед, най-накрая ми дадоха направление и ще звъня на доц Близнакова във Варна да видим кога ще направим преглед и при нея.
Не подпирам бебето на възглавници, седи седнала в количката и стола за хранене, без опора се килва все още, но се държи по малко.

decuto, тиквичката я яде чиста и я обожава, което за мен е странно.

зина, много неприятно е това с колата. Каката се опъваше като струна като видеше кошницата, а аз не спирам да шофирам и нямах избор, преместих я в голям стол и проблема мина. Дано се окроти бебка.  Peace

# 736
  • Владая
Добро утро от още една недоспала мама.
Явно не е само при нас периода на нощно неспане  Shocked Shocked Shocked
от една седмица имаме само една спокойна нощ,
зъби ли са,характер ли е,чудо ли е,ама не се издържа вече.

Иначе бебе Ива на 5м и 7дена във вторник  на консултацията показа 8.100кг и 69 см.
Минахме на 5-кратно хранене,като изцяло обедното хранене е заменено от зеленчуково пюре,
след консултацията сменихме АМ от Хип на Фризолак,защото първото нещо взе да го недолюбва.

През деня е най-кроткото бебе на света,но нощно време си показва овнешките рога човечето.
На мен не ми се отразява добре,от недоспиването съм със страшен световъртеж,
дори започнах хапчета да взимам,само и само да не се чувствам постоянно на въртележката.

Обсъждали сте столчетата за кола,при нас проблем с него няма,но девойката отказва да стои в шезлонга,с два подскока и аха да и падне дупето вече,със повишено внимание я оставяме в него,
като винаги трябва да има човек до нея.За изправянето,в количката направо си се набира и сяда,
но си спомням че навремето и каката седна много рано на 5м и половина беше готова.

Хайде стига с моето многословие,поне да използвам докато спи да си изпия кафето на спокойствие Laughing Laughing Laughing

# 737
Добро утро и от мен, аз също съм от клуба на недоспалите, мен ме редуват, единя се буди, после заспива и аз лягам и ето, че другия решава, че ще се събуди, веселба голяма.

+1

# 738
Явно сме много недоспалите. Не знам как издържате (тези, на които се случва често) при нас чак такова събуждане  е рядкост (поне за сега)  Laughing

Ние все още сме в кошчето (то се води до 9кг) и е добре, но трябва скоро да изберем и столче. Аз също държа на сигурността и предпочитам да е в него, но сме имали случаи да я взимам в мен.

Jane, радвам се, че нещата с кърмата се оправят  Hug
И въпрос към момичетата, които правят пюрета, каква мазнина използвате?

# 739
  • Владая

За момента разреждам единствено с АМ,
но от ония дни се чудех и аз по същия въпрос.

# 740
Видяхте ли снимката на фб.. АМ-вътре жив червей..

# 741
Благодаря, Теди  Hug
Ами издържам...със силна храна. Вече 2 месеца се буди по милион пъти нощем. Но не се оплаквам. Винаги може и по-зле.
За мазнината...чудех се дали гхи е удачно? Ще проуча и ще пиша Simple Smile

# 742
За мазнината...чудех се дали гхи е удачно? Ще проуча и ще пиша Simple Smile

На мен педито ми каза, че може растителна мазнина, но реших все пак и вас да питам...иначе аз мисля и кърма да добавям поне в началото.

# 743
Да, може би малко по-нататък гхи...

# 744
Хайде и аз да се запиша към недоспалите  ooooh!
от това, което четох най-подходящо е кокосово масло за плодовите и ГХИ за зеленчуковите. Аз миналия ден си правих домашно ГХИ, на външен вид стана като на снимките на вкус не знам как трябва да е Simple Smile Още не съм й слагала на бебка, евентуално вече след като заместим цяло хранене с пюре, засега само ги опитва пюретата
Хубав и усмихнат ден Simple Smile

# 745
  • София
Здравейте мами!
Незнам дали не ми е глупав въпроса, но при пътуване с бебче в извънградски автобус, пак ли е задължително столчето?? Дали бих могла да пътувам с  бебо в ерго раницата??  newsm78

# 746
  • Стара Загора
Добро утро и от мен!Май наистина сме много недоспалите  ooooh!
Аз пък се чудя,видях вчера разкошни дюли на пазара,дали някой е слагал в пюрето  newsm78.Мислих си примерно дали да не му сложа към ябълка или круша,ама се колебая.Ако някой е опитвал да сподели  Shocked

# 747
Добро утро! И аз се присъединявам към отбора на недоспалите. За нас деня започна в 5:40, когато таткото връщайки се от wc, легна и леглото се срути.  Joy И сега се смея с глас, като се сетя. Естествено всички се събудихме. Весел ден на всички Simple Smile).
В коя фейсбук група е това мляко с червей? Sick

# 748
Добро утро. Аз си мисля, че ако някой ден се наспим ще се чувстваме странно  Joy Joy
При нас баткото кашля до два часа с повръщане. Тамън заспа и Рада почна с буденето през два часа, после таткото стана в пет и половина и така....
Утре вечер излизам на ресторант сама пък к,вото ще да става   bowuu bowuu

# 749
Утре вечер излизам на ресторант сама пък к,вото ще да става   bowuu bowuu
Sunglasses Sunglasses Sunglasses Ей това е!

Както обичам да казвам-със сън всеки може Grinning

Общи условия

Активация на акаунт