Априлски мами 2016 - Тема 3

• 31 325
  • 753
  •   1
Отговори
# 75

Хариста, каква е тая йога? Лигите са страшна работа, редоввно ни къпе  Joy
Като другата, само че ползваш бебето като тежести едва ли не, и правиш и на него гимнастика има хубаво клипчета и в нета Wink Скоро видях, че близо до нас ще правят такава група и се канех да се обадя да проверя Simple Smile

# 76
Оправих линка към гащеризона. Ако пак не се отваря, влизаш в ХМ, момченца 4-24 мес., връхни дрехи. Първия е космонавта с качулка, за 79, 95 лв.

# 77
  • Нейде из лудите гори...
С грешка си, като цъкнеш на розовия вариант ще видиш къде е велкрото, гащеризона е само за С обувки, не е толкова "функционален" Wink За тия пари ще купя 2, един за с обувки и един за без  Mr. Green

# 78
Да...на розовия се вижда ясно. А аз реших, че има велкро около самия крачол и се залепва. Иначе е добра идеята, нали Joy

# 79
Да...на розовия се вижда ясно. А аз реших, че има велкро около самия крачол и се залепва. Иначе е добра идеята, нали Joy
Слагаш чорапи с гумички, слагаш две торбички, слагаш пак чорапи, пак торбички Simple Smile и накрая пак чорапи...ще ходи като гекон по леда Wink хахахах

# 80
Много чорапи! Как ще ги каляваме тези деца Joy

# 81
Права си! Само с найлонки Wink

# 82
  • Стара Загора
Момичета,аз вече започнах с есенните покупки.Купих ми панталон и дънки от Zara,есенно якенце и шапка от H&M,както и от промоцията им панталон+блуза за 17,99лв.,меки обувчици от lc waikiki,и едно комплектче на benetton.
Имам два космонавта от баткото.Надявам се поне единия да му става,но се замислям и за зимно чувалче,че той много спи навън. newsm78
Борис много обича масажа и гимнастиката след баня.Къпя го вечер,след което го масажирам доста време,а той е усмихнат до уши.Когато започна обаче да го обличам магията свършва и се къса от рев.

# 83
Лигите са страшна работа, редоввно ни къпе  Joy
Лигите ги предпочитам. Мен ме къпят в повръщано Sick

# 84
Лигите са страшна работа, редоввно ни къпе  Joy
Лигите ги предпочитам. Мен ме къпят в повръщано Sick
Ох! Неприятно, да  Hug Имахме един случай, когато в 9 сутринта вече беше и повръщал, и пишкал отгоре ми  Joy Освежаване за добро утро Grinning

# 85
Да, при момченцата го има и момента с препикаването. Човек не знае на къде ще го насочи Laughing Със сина ми сменях пелените за норматив Laughing Сега с щерката е едно спокойничко - без такива инциденти. Да не кажа, че само 2пъти е пишкала, като е била без памперс. А той само усетеше ли, че е гол, пускаше пръскачката Mr. Green

# 86
  • Варна
Ооо лигите са в изобилие и при нас, но резултата е вече налице, първото зъбче проби  Heart Eyes, милата толкова е   киселичка тея дни. Та...ние ли сме първото зъбче в групата  Wink

# 87
Ооо лигите са в изобилие и при нас, но резултата е вече налице, първото зъбче проби  Heart Eyes, милата толкова е   киселичка тея дни. Та...ние ли сме първото зъбче в групата  Wink
Hug

# 88
Нееее, ние си имаме 2 от цял месец насам... Вече приличат на истински даже.... bouquet

# 89
  • Варна
Нееее, ние си имаме 2 от цял месец насам... Вече приличат на истински даже.... bouquet
Лелеее 2 зъбчета от месец, много рано са излезли  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт