ЧААТАЙ УЛУСОЙ e "ВЪТРЕ" ["Içerde"] - TEMA 1 [217]

• 47 874
  • 736
  •   1
Отговори
# 150
  • Яко в Матрицата...
Добро утро! Party Hug

Ние чакаме фраг, Чачо се вее по гръцките острови Joy Joy Joy Joy Сладур Heart Eyes

Искре Hug, нищо съществено не пише - Чачо и Киво се срещнали в Мармарис. Качили се на ветроходна лодка и отплавали към остров Сими. Башак вчера постна подводна снимка, ама как да се сетя, че и Чачо е там Crazy Joy

Гале Hug Heart Eyes, и аз съм така

Иве Hug Heart Eyes, може да се е налял, ама я как го гледа песа  hahaha

# 151

ми страх го е, че ще ги потопи  Mr. Green  hahaha hahaha

Стели  Hug

# 152
  • Яко в Матрицата...

Joy Joy Joy Joy И да ги потопи, нали е куче - знае да плува, ще се справи някак си да стигне до острова hahaha

# 153

Joy Joy Joy Joy И да ги потопи, нали е куче - знае да плува, ще се справи някак си да стигне до острова hahaha

някои нови модели  Laughing   нИ моАт да плуват  Mr. Green Joy Joy

http://www.vbox7.com/play:014e340223

Heart Eyes Heart Eyes

а Кивовото каква порода е?  newsm78  

# 154
  • Яко в Матрицата...
 rotfImbo rotfImbo rotfImbo ще ме умориш от смях, Иве hahaha Ама шебекът не се предава, няма как да не мине и кучето  hahaha

На мен това на лодката ми прилича на някакъв ловен модел, може би не е толкова плашливо Joy

# 155
 Hug Hug Добро утро  Hug Hug

Не знам защо ви се струва дебел. Не е дебел, така е излезнал на снимката. Не за първи път се случва на снимки да изглежда дебел, а после на видеото се вижда, че не е.  Peace Да не говорим, че е имал доста по-дебели периоди по време на двата си предни сериала.  Mr. Green

Според мен вече са снимали сцените с голата глава. Сега ще чакат да му порасне косата и брадата.  Joy Joy

В Т е пълно с припаднали по двамата манИкени  Mr. Green всички се хващат за сърцето  Joy Joy

Последна редакция: ср, 24 авг 2016, 09:36 от Ани (Aniska)

# 156
rotfImbo rotfImbo rotfImbo ще ме умориш от смях, Иве hahaha Ама шебекът не се предава, няма как да не мине и кучето  hahaha

На мен това на лодката ми прилича на някакъв ловен модел, може би не е толкова плашливо Joy

Laughing Laughing  

Не знам защо ви се струва дебел. Не е дебел, така е излезнал на снимката. Не за първи път се случва на снимки да изглежда дебел, а после на видеото се вижда, че не е.  Peace Да не говорим, че е имал доста по дебели периоди по време на двата си предни сериала.  Mr. Green

Според мен вече са снимали сцените с голата глава. Сега ще чакат да му порасне косата и брадата.  Joy Joy

В Т е пълно с припаднали по двамата манИкени  Mr. Green всички се хващат за сърцето  Joy Joy

много често взеха да са виновни фотоапаратите  Mr. Green
Да, чакат да му порасне косицата, брадицата, дано и заслабне дотогава  Party Party Party Party
Аз нЕма припадам, дори нЕма го RT  Crossing Arms Mr. Green

# 157
Чекити сега аз като една видна кучкарка да ви кажЕм  newsm47

КучОто е на русото парче и мисла че е американски стаф.териер - такова дето прилича малко на питбул, ма не е  Mr. Green убО изглежда  Peace

Маймуняка и другото пале много готени  Joy Joy Joy

# 158
Чекити сега аз като една видна кучкарка да ви кажЕм  newsm47

КучОто е на русото парче и мисла че е американски стаф.териер - такова дето прилича малко на питбул, ма не е  Mr. Green убО изглежда  Peace

Маймуняка и другото пале много готени  Joy Joy Joy

много УбО изглежда  Crazy  Hug Hug      най-УбОто на таз лодка  Joy

# 159
  • Яко в Матрицата...
Чекити сега аз като една видна кучкарка да ви кажЕм  newsm47

КучОто е на русото парче и мисла че е американски стаф.териер - такова дето прилича малко на питбул, ма не е  Mr. Green убО изглежда  Peace

Маймуняка и другото пале много готени  Joy Joy Joy

много УбО изглежда  Crazy  Hug Hug      най-УбОто на таз лодка Joy

Не така с лошо Joy Joy Joy  Хубав е песът, ама и маникетите ста'ат hahaha Липсва един... нали, Гале Laughing Laughing Laughing

Киво каква героична поза е заел Joy Joy Joy

Мен пък ме кефят, че са на ветроходна яхта, а не като повечето мързеливци на моторна Laughing

# 160
  • ... да усещаш мириса на море ...

Тара,  Hug Grinning питах за един кадър дали е влязъл във филма и Ива ми отговори в коя секунда е, а аз се избъзиках, защото имаше всички цифри от 1 до 5, дали не ме поднася, като ги подредих последователно... това е...  Peace Peace Laughing Laughing

А-а то кадър ли било? Пак съм чела без да внимавам...  Simple Smile

Ани, благодаря ти, както предполагам и на Рени и Лили, ще ги намеря в сайта ...  Hug

Явно са отишли да се гмуркат, на яхтата им водолазен флаг... Завиждам им  Mr. Green

Що се отнася до кучето, на мен ми прилича нa ротвайлер. Къванч имаше доберман на има Парс. Според Башак било още живо

а последната му придобивка, както казва Рени, е американски стафордски териер - Марс

Последна редакция: ср, 24 авг 2016, 10:34 от tara_lezhka

# 161
  • Sofia, Bulgaria

Дбър ден на всички! Flutter Hug Hug Hug

Ни е дебел бе  Rolling Eyes Crossing Arms
 Така е седнал заякнал е и това са мускули  Joy Joy Joy Joy
 Лу  Hug бил "чичко тревичко"  hahaha hahaha hahaha

# 162

Изрезка от някакъв вестник. Снимките вървели много добре и Мустафа Уурлу бил щастлив, че участва в този проект.  Peace

Нека се гмурка Чачи, пък който иска да му вика, че е дебел  smile3534 smile3534

Стелиии
 Hug Hug ади, че ще изпуснеш старта на сериала яяяяяяяя  Joy Joy

newsm44 newsm68 newsm44 newsm68 newsm44 отдавна не бях слушала тази свежарска песничка  Party Party

Последна редакция: ср, 24 авг 2016, 10:58 от Ани (Aniska)

# 163

и Бенсу мързелува... ама Баш не я оставя много да яде   Joy

# 164
Привеееееет Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Ании  bouquet bouquet bouquet bouquet Темата е 'Уаууууу'  Crazy

Много ти тешекюю с един рошав барабнчик  Crazy Party

Тайфата се забавлява... Киво, Пончика и Брадаткова поне разпознах...  Grinning Grinning Grinning  Сладуриии  Heart Eyes Heart Eyes  ... и са с еднакви шорти всите...  Laughing Laughing

Crazy Crazy Crazy Crazy

Гледам, разцъкали сте домашния любимец... Crazy Grinning А, момето до Чачко нИ е ли инересе... newsm78 Laughing Laughing

Heart Eyes Heart Eyes

Благодаря на всички, за споделеното  bouquet bouquet bouquet bouquet bouquet

ПП.  Laughing А, оправете си графика за 02.09. от сега, че да не изпуснете репортажа.... Laughing Laughing Laughing Laughing

Скрит текст:
''До всички фенове на Чаатай !!!
На 2 Септември 2016 - петък от 19 часа по БТВ - в централните новини ще се излъчи репортаж - интервю дадено от мен Виктория Александрова и отразено от известния репортер Радослав Чолаков за историята на създаването на нашия фен клуб и любимеца ни Чаатай ! Точно една година след създаването на фен клуба . Гледайте по БТВ ! Поздрави на всички ! ''

http://tvnovellas.blogspot.bg/2016/08/btv_23.html 

.....па ние, Че видим Чачко през крив макарон  Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт