ЧААТАЙ УЛУСОЙ e "ВЪТРЕ" ["Içerde"] - TEMA 1 [217]

• 47 871
  • 736
  •   2
Отговори
# 360
Аз не разбрах кой беше малкия и кой големия? Защото внушението може да е, че както като малък е тичал след брат си, така и като голям; но може и да е обратно че голямия гони малкия. Но като се има предвид че ще става дума за отвличане на дете, по-вероятно Арас да е малкия, за да не помни семейството си. Малко странно, защото Арас и Чачо са набори (според укипедия  Wink). Ако е така, значи тук Чачо ще бъде аби  Laughing

Арас е абито  Crossing Arms  вчера станал на 26, цял месец е по-голям  Crossing Arms  а го направиха по-малък  Sick  и му дадоха по-сладкото хлапе  Crossing Arms Joy   

# 361
  • Яко в Матрицата...

Арас е абито  Crossing Arms  вчера станал на 26, цял месец е по-голям  Crossing Arms  а го направиха по-малък  Sick  и му дадоха по-сладкото хлапе  Crossing Arms Joy   

Един месец hahaha И двете хлапета са готини Joy

Хелоу wavey

# 362
Добър ден на всички Hug

Бях си обещала, че ще загледам новия сериал на Чачо и ще го сторя Crazy та реших да се строя в редиците на "Içerde" Flutter

Прочетох резюмето, изгледах тийзъра - хареса ми всичко Heart Eyes  А сред актьорския състав има и познати лица Heart Eyes Ще се гледа "Вътре" със сигурност!

Ани Hug Heart Eyes  Благодаря ти за хубавата тема! bouquet

Ренкааа Hug Heart Eyes 

# 363
  • Яко в Матрицата...

Прочетох резюмето, изгледах тийзъра - хареса ми всичко Heart Eyes  А сред актьорския състав има и познати лица Heart Eyes Ще се гледа "Вътре" със сигурност!

Ренкааа Hug Heart Eyes 

Нежи Hug Heart Eyes, добре си дошла Party Ще видиш какъв купон ще ни спретнат Чачо и сие Party Joy Joy Joy

# 364
Привет Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Heart Eyes Heart Eyes

Ой майкоооооо... smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544

Heart Eyes   Crazy

Crazy Crazy Crazy Crazy

Готинии, мноооого готини  Heart Eyes

Цитат
И аз смятам че са прекалили излишно с ретуша на плаката, но тийзъра ми хареса ...

Peace Peace

И ефекта със залепената камера в лицата, който са гонили... тип военните игри, малко не ми е ок  Sunglasses Peace
Но пък Чачко с лютеничка, потен и с пистолетЯ  Crazy е превъзходен  Heart Eyes Heart Eyes

smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544

wavey неЖност, добре дошла Hug Hug 

# 365
Хошбулдук, дет се казва Laughing

След Севдата, това ще ми е вторият сериал, който не е типичното романтично-комедийно дизи, което ще загледам след почивката, която си дадох от турските драми Crazy

Бай Четин го харесах още в "Аси" , а после и в "Едно дете, което обикнах" Heart Eyes
Ръза пък го съм го гледала в "Север - Юг" и ми е на сърце Heart Eyes

Чачо с тази визия е много готин Flutter  Нищо общо с Баръш от "Див мед" и по-добре Whistling
Арас и той с един мръсТнишки поглед Crazy

Ох, да идва септември Flutter 

ПП: не знам защо, но "Вътре" лееекичко ми напомни на "Изгубени години" Crazy Laughing

# 366
Добър ден на всички Hug

Бях си обещала, че ще загледам новия сериал на Чачо и ще го сторя Crazy та реших да се строя в редиците на "Içerde" Flutter

Ани Hug Heart Eyes  Благодаря ти за хубавата тема! bouquet

Ренкааа Hug Heart Eyes 

Hug Hug Hug добре си дошла  Hug Hug

# 367
Здравейте и от мен  Hug от доста време ви четях ,но ето че днес бил деня в който да се присъединя и аз да следя Чачо и сериала ..стига да може де  Mr. Green

Ани много е хубава новата тема bouquet Hug

Нежи  bouquet HugРени  Hug bouquet и тук се засякохме с вас

# 368
Здравейте и от мен  Hug от доста време ви четях ,но ето че днес бил деня в който да се присъединя и аз да следя Чачо и сериала ..стига да може де  Mr. Green

нИ може  Crossing Arms  утре ела  Mr. Green Joy   Hug Hug

аз пак имам питанка  Joy  кой аджеба, е бащата на тия търчащите пичове?  newsm78 Joy

# 369
  • ... да усещаш мириса на море ...
аз пак имам питанка  Joy  кой аджеба, е бащата на тия търчащите пичове?  newsm78 Joy[/i]

Бащата винаги е под въпрос  Laughing, майката е важна ...

Чаан Ефе Ак (Çağan Efe Ak) според някои сайтове, той е поправям се Умут, а-а-а не знам  #Crazy

засекли са се във ВВ:Кьосем (не знам колко принцове Мурат има в тази история, но може да се окаже и героят на Метин Акдюлгер, като малък  Wink)

Последна редакция: пт, 26 авг 2016, 15:28 от tara_lezhka

# 370
аз пак имам питанка  Joy  кой аджеба, е бащата на тия търчащите пичове?  newsm78 Joy
Баща им сигурно ще се появи в 2-3 епизода Rolling Eyes  ама ще ми е интересно дали той и Сарп ще лежат в един затвор Confused

Мария Hug 

# 371
  • Sofia, Bulgaria
Здравейте и от мен  Hug от доста време ви четях ,но ето че днес бил деня в който да се присъединя и аз да следя Чачо и сериала ..стига да може де  Mr. Green

нИ може  Crossing Arms  утре ела  Mr. Green Joy   Hug Hug

аз пак имам питанка  Joy  кой аджеба, е бащата на тия търчащите пичове?  newsm78 Joy

Иве,и в дизито нищо не писАха за тати   Crossing Arms Joy Joy

Flutter Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 372
Още малко ще погадаем, докато почне. После Ивето пуска бинокъла, Ани шпионите и в Т ,и всичко ще е под кОнТрОлИнГ  Hug  Hug Hug

# 373
Ново от сета  Peace

Мария, добре дошла  Hug

# 374

яяяяя Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy

и той чака да порасне  Whistling Joy

Общи условия

Активация на акаунт