ЧААТАЙ УЛУСОЙ e "ВЪТРЕ" ["Içerde"] - TEMA 1 [217]

• 47 869
  • 736
  •   1
Отговори
# 450
 Hug Hug Добър вечер  Joy Joy
като гледам не съм изпуснала нищо.  Crossing Arms  hahaha

Искра, то в официалните сайтове си пише, че почва септември, няма нужда да четеш папараците.  Joy И да слушаш джадъъъ, на която не и изнася да почне през септември  hahaha hahaha

Лу, визитката на Сарпчик е неофициална и пише тов,а което пише в резюмето.  Peace

Ще има ли бг превод на Icerde

Shocked Shocked а нещо като "добър ден"?  newsm78

Изведнъж се сетих, че имаше една по времето на ПО, която беше писала, че последната серия и трябва за определена дата.  hahaha hahaha голям майтап беше като настояваше да се появи серията с превод точно тогава  Joy Joy

ХелоУ  Mr. Green ,вие вярно ли ще гледате сериала ,само заради Чачо  Rolling Eyes
Скрит текст:
Бойче, дедо е добър актьор, нека се порадваме на нещо стойностно  Heart Eyes
На мене може да ми липсва романтиката ,но Ани и Ивето, казаха ,че ще има горещи сцени  Flutter и е така, ще ги чакам  #Crazy Mr. Green
До скоро  Hug

Дани, ами аз вярно загледах ПО и го изтърпях САМО заради Чачо бе.  Joy Joy А този изглежда ще е по-смислен и хубав, няма да сладникав .. значи ще го гледам с кеф.  Peace И няма да чакам с нетърпение да свърши.  Peace

Лилииии  love001 love001 love001 love001 love001

Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy

Мелин Дениз е харесала снимки на Чачо и Бенсу. В Т предполагат, че ще участва в сериала.  Peace
Мелин е момиченцето, което играеше в ШМ и доколкото си спомням Лили познава нейните родители.  Party Party
Ако играе вероятно ще е за малко. Ще е малката Мелек или малката Ейлем.  Thinking

Последна редакция: нд, 28 авг 2016, 19:01 от Ани (Aniska)

# 451
  • Яко в Матрицата...
https://www.instagram.com/p/BJneRm6DycX/

Анииии love001, ще играе Мелек според мен, защото това бил Умут Peace

# 452
https://www.instagram.com/p/BJneRm6DycX/

Анииии love001, ще играе Мелек според мен, защото това бил Умут Peace

Hug Hug Hug значи може да получим инфо от кухнята  Crazy Crazy

https://pbs.twimg.com/media/Cq8aqpDWEAAqGvk.jpg
Пончикова и Кивовица не са се наситили на компанията си и се уговарят по Байряма да повторят  Mr. Green Чачи дали ще е свободен?  hahaha

Crazy Crazy Crazy

по всички сайтове има статии, че още преди да е започнал, сериала става тренд в Т, ненагласен и подготвян тренд  Mr. Green

# 453
  • Яко в Матрицата...
Оо, забравих за това клипче на Кивовица да пиша - видахте ли кои са тагнати? Във връзка с бройката жени и мъже го казвам Joy Joy Joy

# 454
Оо, забравих за това клипче на Кивовица да пиша - видахте ли кои са тагнати? Във връзка с бройката жени и мъже го казвам Joy Joy Joy

не, аз не видях  Thinking колко са?  Joy Joy

По всички сайтове пише, че сериала става тренд в Т и стои с часове там, при това съвсем неорганизирано  Mr. Green А още не е започнал  Laughing

# 455
  • Яко в Матрицата...

По всички сайтове пише, че сериала става тренд в Т и стои с часове там, при това съвсем неорганизирано  Mr. Green А още не е започнал  Laughing

4 мъже и 2 жени, като сложим и Башак - смятай Joy Joy Joy

Нека да е ТТ, нека Party Дано да е успешна цялата тази афера с "Върте"-то hahaha

# 456

4 мъже и 2 жени, като сложим и Башак - смятай Joy Joy Joy

Нека да е ТТ, нека Party Дано да е успешна цялата тази афера с "Върте"-то hahaha

Joy Joy Joy абе карай. Само дано никоя от тези двете не облича Сарп  Sick Joy

# 457
  • Sofia, Bulgaria
          Ани,защо не искаш Башак да облича Сарп  newsm78

Нали тя го обличаше в ПО или греша,не съм се загледала ...  Peace

Ако е тя, там стилът му много се приближава до този който той се облича в реала  Simple Smile

Скрит текст:

Последна редакция: нд, 28 авг 2016, 20:10 от Iskra Pandova

# 458
  • Яко в Матрицата...

Само дано никоя от тези двете не облича Сарп  Sick Joy

Аз пък не се съмнявам, че ще е някоя от тях Rolling Eyes Joy

Искре, именно заради ПО не иска Joy

# 459
]то в официалните сайтове си пише, че почва септември, няма нужда да четеш папараците.  Joy И да слушаш джадъъъ, на която не и изнася да почне през септември  hahaha hahaha

Mr. Green Mr. Green   абе ще видите  Whistling

Мелин Дениз е харесала снимки на Чачо и Бенсу. В Т предполагат, че ще участва в сериала.  Peace
Мелин е момиченцето, което играеше в ШМ и доколкото си спомням Лили познава нейните родители.  Party Party
Ако играе вероятно ще е за малко. Ще е малката Мелек или малката Ейлем.  Thinking

даааа, познава гиии  Heart Eyes Whistling Whistling Party

# 460
  • Sofia, Bulgaria

Това го видях при рускините  Thinking

Според техният превод,Чачи няма да снима до 30 август  newsm78

А от 19 септември... не  мога да го разчета и тяхното писание Crossing Arms Mr. Green

# 461

А от 19 септември... не  мога да го разчета и тяхното писание Crossing Arms Mr. Green

Това са писания на фенове, може да са верни, може да не са.  Peace
До 30 август няма да снима Чачо. Няма да ходи на сета.
Снимките на 1 епизод ще продължат до 7 септември.
На 19 септември ще стартира сериала.

# 462
  • Sofia, Bulgaria

Това са писания на фенове, може да са верни, може да не са.  Peace
До 30 август няма да снима Чачо. Няма да ходи на сета.
Снимките на 1 епизод ще продължат до 7 септември.
На 19 септември ще стартира сериала.

Ани  Hug благодаря Peace Simple Smile

# 463

https://pbs.twimg.com/media/Cq8aqpDWEAAqGvk.jpg
Пончикова и Кивовица не са се наситили на компанията си и се уговарят по Байряма да повторят  Mr. Green Чачи дали ще е свободен?  hahaha

Crazy Crazy Crazy

Crazy Crazy

Поне вече знаем къде е отишла рибата, дето я отнЕмА по нашия бряг...  Joy Grinning Grinning Grinning

Нали и Чачи се гмурка?  newsm78 Flutter

Мелек е красавица от малка...   Heart Eyes  и чаровница   Grinning Party

Малкият Сарп е голям сладур, точно като големия...  Crazy Heart Eyes Heart Eyes

Интересно ми е...  Blush Joy  какво е правил Сарп 4-5 години, че завършва Академията с брат си едновременно...  Rolling Eyes Rolling Eyes    hahaha hahaha

Ани  Hug   

# 464
  • Яко в Матрицата...
Привет Party Hug Hug

Лу, и аз щях да питам как така уж са на различна възраст пък завършват заедно Joy Joy Joy Надявам се,че ще има някакво логично обяснение.

И първата доза кафе Joy

Общи условия

Активация на акаунт