ЧААТАЙ УЛУСОЙ e "ВЪТРЕ" ["Içerde"] - TEMA 1 [217]

• 47 864
  • 736
  •   1
Отговори
# 540

Лу Hug, като гледам тези кадри на Колинс и се чудя как ще снима за тях Чачо с тази къса косица Joy Joy Joy Дизито е по-важно разбира се, ама все пак...

Hug Hug Ох, а аз колко съм любопитна...  smile3539 smile3539 smile3539 нищо не изтече този път от снимките... ни-що... ако изобщо се е снимал...  hahaha hahaha Нищо с Чачи, иначе са се нацъкали всичките на прекрасно красиви места... Sad hahaha

Какво си честитят днес комшиите?

Grinning Heart Eyes

Последна редакция: вт, 30 авг 2016, 11:14 от Анонимен

# 541
  • Яко в Матрицата...
Откакто се ожени Клуни, не е същият Peace Чета много повече за жена му, отколкото за него Rolling Eyes

Песничката е сладка, мерси Ани Heart Eyes

На мен това ми е любимата песен от сериите за Бриджит Джоунс Party

https://www.youtube.com/watch?v=qqXUpe3jlkA

Днес е деня на Победата в Турция - Zafer Bayramı

http://www.blitz.bg/news/article/287590

# 542
Благодаря, Рени  Hug

Grinning Crazy

# 543
Откакто се ожени Клуни, не е същият Peace Чета много повече за жена му, отколкото за него Rolling Eyes

Песничката е сладка, мерси Ани Heart Eyes

На мен това ми е любимата песен от сериите за Бриджит Джоунс Party

https://www.youtube.com/watch?v=qqXUpe3jlkA

Днес е деня на Победата в Турция - Zafer Bayramı

http://www.blitz.bg/news/article/287590

е, тя тази песен е класика, аз не я свързвам с Бриджит. Но е страхотна.  Crazy
Мисля, че това е оригинала, който ми харесва на мен повече от онази спайската  Sick Joy

Да, вярно, че Амал получи популярност, но не смятам, че и е нужна.  Stop Не ме разочарова Клуни с избора си на жена. Можеше да вземе някоя кифла и щях да престана да го обичам.  Naughty hahaha hahaha
Доколкото знам той вече е повече зад камера  Peace и целта му е политиката .. някой ден може да стане президент  Party Party

# 544
  • Яко в Матрицата...
А, ей това с политиката мен ме разочарова Peace Дано си остане зад камерата Rolling Eyes Аз харесвам много повече мацката, отколкото Клуни Joy Joy Joy Joy

Песента в изпълнение на Гери Х. я свързвам с филма точно. Оригиналът винаги е по-хубав Laughing, но за нуждите на филма онова изпълнение си беше точно на място Party

# 545
От Шоу са сложили снимка на Бурак и Бузла с текст, че са готови за новия сезон и вИднага отдолу им пишат, че чакат такава и с Чачо и Бенсу.  hahaha Те не си дават сметка все още, че няма да бозав сериала и ашка ще е на втори място.  Joy Joy А би трябвало да са се досетили по реда на изписване на актьорите.  Joy

# 546
  • Яко в Матрицата...
От Шоу са сложили снимка на Бурак и Бузла с текст, че са готови за новия сезон и вИднага отдолу им пишат, че чакат такава и с Чачо и Бенсу.  hahaha Те не си дават сметка все още, че няма да бозав сериала и ашка ще е на втори място.  Joy Joy А би трябвало да са се досетили по реда на изписване на актьорите.  Joy

Чачо ще е със смокинг Crazy Flutter, пък до него най-много Арас да наредят hahaha

# 547

Чачо ще е със смокинг Crazy Flutter, пък до него най-много Арас да наредят hahaha

Сетих се колко Ушкови фенове изпокапаха след ШМ. Очакваха нещо като слънцата, а то се оказа съвсем различно.  Peace Повечето в Т, които аз следя не очакват много ашк, но има и такива, които си чакат нещо средно между АФК и ПО  hahaha hahaha мисля, че ще останат разочаровани.  Joy Joy

# 548
  • Яко в Матрицата...

Сетих се колко Ушкови фенове изпокапаха след ШМ. Очакваха нещо като слънцата, а то се оказа съвсем различно.  Peace Повечето в Т, които аз следя не очакват много ашк, но има и такива, които си чакат нещо средно между АФК и ПО  hahaha hahaha мисля, че ще останат разочаровани.  Joy Joy

Чакаха, защото беше много пресен споменът на Слънцата. Керем или мениджърите му не можаха да преценят колко силна е фенската любов или пък не разгадаха причината за тази любов. А тя не беше насочена към Керем или Ханде, а към ЗейКер. Нито Керем, нито Ханде имат такъв успех след Слънцата Peace

При Чачо нещата са ралични, слава на Пончика! hahaha

# 549
# 550

ами нищо  Whistling Whistling гледаме се тука с Чачи  Whistling Whistling
 Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy

# 551
Ий гюнлер Hug

И Четин бей може да накипрят до двамата еркеци Flutter

ПП: докато ви четях, че имах бая да наваксам Whistling  срещам кодовите наименования "Бузла" и "Пончик" Crazy ама не съм много наясно  Blush
Хайде, Бузла разбрах коя е Laughing  Много са сладки с Мигла бей в "Любовта не разбира от думи" Heart Eyes  ама Пончик кой е? Peace

# 552
  • Яко в Матрицата...
Нежи Hug Heart Eyes, Пончик е мениджърът на Чачо, чието истинско име е Енгин. Той има още кодови наименования - Брадатко, Брадата, Глезена. Жена му Илкнур - Брадатковица, е стилистът на Чачо. С променлив успех са нейните творения върху Съвършенстовото hahaha

# 553
# 554

къш под чадъра бе  smile3513 smile3513

Ий гюнлер Hug

От Шоу са сложили снимка на Бурак и Бузла с текст, че са готови за новия сезон и вИднага отдолу им пишат, че чакат такава и с Чачо и Бенсу.  hahaha Те не си дават сметка все още, че няма да бозав сериала и ашка ще е на втори място.  Joy Joy А би трябвало да са се досетили по реда на изписване на актьорите.  Joy

И Четин бей може да накипрят до двамата еркеци Flutter

ПП: докато ви четях, че имах бая да наваксам Whistling  срещам кодовите наименования "Бузла" и "Пончик" Crazy ама не съм много наясно  Blush
Хайде, Бузла разбрах коя е Laughing  Много са сладки с Мигла бей в "Любовта не разбира от думи" Heart Eyes  ама Пончик кой е? Peace

Hug Hug Ренка ти е обяснила  hahaha за Глезена бях забравила  hahaha hahaha
ее, да им сложат и една Бенсу до еркеците.. дЕдко да си стои за сериите  Stop Joy В промото за какво им е да го слагат?  Crossing Arms Joy

Общи условия

Активация на акаунт