ЧААТАЙ УЛУСОЙ e "ВЪТРЕ" ["Içerde"] - TEMA 1 [217]

• 47 081
  • 736
  •   1
Отговори
# 120
Въйййй, Клунито каква торта е пратил на екипа на Севдата Heart Eyes Ама там режисьорът е доста по-социален. Защо нашите са толкова потайни? Rolling Eyes Crossing Arms

за какво им е пратил торта бе?  Thinking за Чачи що нЕма торта?  Crossing Arms Crossing Arms Joy

щото е дебел   Mr. Green

той пък оня от севдата мноУ Убав  Crossing Arms Crossing Arms
Не му праща торта, защото Чачи не яде сладко.  Naughty и спортува  Naughty Naughty

# 121
Въйййй, Клунито каква торта е пратил на екипа на Севдата Heart Eyes Ама там режисьорът е доста по-социален. Защо нашите са толкова потайни? Rolling Eyes Crossing Arms

за какво им е пратил торта бе?  Thinking за Чачи що нЕма торта?  Crossing Arms Crossing Arms Joy

щото е дебел   Mr. Green

Не му праща торта, защото Чачи не яде сладко.  Naughty и спортува  Naughty Naughty

е, аз казах ли, че някой е мноУ Убав  Crossing Arms Crossing Arms Joy Joy

не яде Чачи сладко  rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo    вица на деня

# 122

щото е дебел   Mr. Green

е, аз казах ли, че някой е мноУ Убав  Crossing Arms Crossing Arms Joy Joy

не яде Чачи сладко  rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo    вица на деня

не яде.  Naughty Naughty Освен това видях тортата. Тя е картинки, а те са мноУ вредни  Stop Joy Joy

# 123
не яде.  Naughty Naughty Освен това видях тортата. Тя е картинки, а те са мноУ вредни  Stop Joy Joy

hahaha hahaha hahaha hahaha  картинки билаааа  hahaha hahaha hahaha

дайте да я видя и аз де  Whistling 

# 124
  • Яко в Матрицата...
Тортата е за началото на снимките на Сезон 2. И е тематична - с черни сърца Joy Не мога да я постна през тела  Crazy

Не е важна тя, а жестът Peace

# 125

https://s15.postimg.io/lbmb726m3/3o_QOC5zh_Hb0.jpg

хапни си  Joy Joy

Тортата е за началото на снимките на Сезон 2. И е тематична - с черни сърца Joy Не мога да я постна през тела  Crazy

Ами това е единствения му сериал, който потръгна миналия сезон. ще трябва да прави жестове Клунито  Laughing

# 126
  • Яко в Матрицата...
Ще прави, я hahaha Пък ако и спечелят някоя награда, ще трябва купон да вдига hahaha

# 127
  • София

хапни си  Joy Joy

Тортата е за началото на снимките на Сезон 2. И е тематична - с черни сърца Joy Не мога да я постна през тела  Crazy

Ами това е единствения му сериал, който потръгна миналия сезон. ще трябва да прави жестове Клунито  Laughing

Я, и Бонбонка са написали  Laughing Laughing

# 128
# 129
Скрит текст:

хапни си  Joy Joy

Я, и Бонбонка са написали  Laughing Laughing

че накъде без нея?  Naughty ама да я уморяват вече там и да идва при нас.  Party Party

и ти ли не ядеш сладко?  hahaha hahaha

Ще прави, я hahaha Пък ако и спечелят някоя награда, ще трябва купон да вдига hahaha

ако му останат пари  Stop hahaha

Crazy Crazy Crazy

# 130
  • ... да усещаш мириса на море ...

Щото Чачо яде баклава ...  Laughing Laughing Laughing

пп с риск да се изложа, к'ви бяха тези координати, няколко страници назад? #Crazy

# 131
  • Sofia, Bulgaria

Вай бе,отварям темата и гледам 30 поста Shocked Crazy

Викам си пуснали са трейлър за сериала на Чачи Party Party Party
Пък вие си говорите за торти и баклава  Sick ooooh! ooooh! ooooh!

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

ПП От всички предложени за Келебека,на мен най ми допада Карасевдата  Flutter Wink

Не че съм ги гледАла всичките де  Joy Joy Joy Joy

# 132
Искра, ако бяха пуснали трейлъра, нямаше да са написани само 30 поста  Joy Joy
Тара, за кои координати питаш?  Thinking Thinking
все забравям да ти кажа, че преведохме всикчи стари интервюта на Чачо, за които ни даде линкове.  Hug Hug чок, ама чок мерси  Heart Eyes Heart Eyes Hug

# 133

Вай бе,отварям темата и гледам 30 поста Shocked Crazy

Викам си пуснали са трейлър за сериала на Чачи Party Party Party
Пък вие си говорите за торти и баклава  Sick ooooh! ooooh! ooooh!

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Хаха, също  Joy Joy Joy Joy

Ани  Hug  Heart Eyes за статията за киселите краставички и квантовата физика...  Peace Joy Joy Joy  Joy Joy

Дайте линк да ги видя тези келебешки предложения, че в сайта на Златните пеперуди не го намерих...  Blush Laughing

Party Party

Тара  Hug и аз не разбрах за кои координати питаш  newsm78  Благодаря за песничката  Hug Party Party

# 134
Лу, ето ги номинациите  Peace

някой в Т от онзи ден рови стари туитове и ретуитва, ретуитва  hahaha То Яман, то Баръш .. и Чачи  Heart Eyes Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт