ЧААТАЙ УЛУСОЙ e "ВЪТРЕ" ["Içerde"] - TEMA 1 [217]

• 47 866
  • 736
  •   1
Отговори
# 525

Тоя го знам  Peace ама оня е къде, къде по готян  Peace

Цитат
това като го гледах и после КГ гледам и все си виках - тц, там Киво беше с Бааде, те ще са двойката, готината двойка, пък кво излезе  Sick Sick Joy

Laughing Laughing Laughing Ма как хубо звучи ... саръ шекера с Баадето  Crazy Crazy Crazy Crazy мечти

# 526

Тоя го знам  Peace ама оня е къде, къде по готян  Peace

да, оня е най-доброто правено като промо  Laughing  ама имаше тогава парици и идеи... свободаааа   Whistling   hahaha hahaha

# 527
  така и не ми каза кви са аджеба............ Rolling Eyes

кво да ти кажа  newsm78   нали ти дадох линк, сега имам и за Атеш  Laughing
 Дала ми линк............. Mr. Green  Благодаря за което............ Hug Hug Hug  ама ако съм разбрала ще питам ли аджеба...... Crossing Arms  Нейсе..........не ми казвай............. Stop  Crossing Arms все някога ще разбера.......... Joy Joy Joy Joy Joy

# 528

Дала ми линк............. Mr. Green  Благодаря за което............ Hug Hug Hug  ама ако съм разбрала ще питам ли аджеба...... Crossing Arms  Нейсе..........не ми казвай............. Stop  Crossing Arms все някога ще разбера.......... Joy Joy Joy Joy Joy

ама кво беее  newsm78 Joy Joy  на ади, виж малко  Naughty   Crazy Crazy

https://67.media.tumblr.com/8a020b0f238d15a8bb255af1d6469468/tum … v8zv1to2_1280.png

# 529
лека нощ  Hug Hug Hug
усещам, че тези дни ще има чок инфо и снимки и готин, сладък Чачи  Party Party Joy

# 530
лека нощ  Hug Hug Hug
усещам, че тези дни ще има чок инфо и снимки и готин, сладък Чачи  Party Party Joy

дуууууууууур бееее  #Cussing out #Cussing out #Cussing out Joy

# 531

https://67.media.tumblr.com/8a020b0f238d15a8bb255af1d6469468/tum … v8zv1to2_1280.png
Crazy Crazy Crazy    Кажи ми всичко или ща обадя на Чачко..... Crossing Arms  Joy Joy Joy Joy Joy/изневеряваш........ rotfImbo/

# 532
Здравейте  Hug Hug

Днес е било пъстро в темата Peace  

Връзкарката много сладка, много!  Crazy Grinning Grinning  Ама като е с Чачи  hahaha

Скрит текст:

На тази не сте й обърнали внимание  hahaha hahaha Явно има защо  Laughing

Промотата на канал Д са  newsm10!

Thinking  Това моме, пък, кое е  newsm78

Опс, греда!  Laughing Laughing

ПП И аз съм любопитна какво и дали ще излезе утре/вече днес  Laughing Laughing

Скрит текст:

Joy Joy Joy лъмбър колинс, ама къде го снимат в дън гори тр... ски

Лека нощ  Hug Hug  

Последна редакция: вт, 30 авг 2016, 00:34 от Анонимен

# 533
  • София
Добро утро, ято  Hug Hug Hug
Благодаря на всички за всичко  bouquet bouquet bouquet
Забавлявам се с нови технологии  ooooh! и ми е чак зор писането, но този път няма предаване  hahaha hahaha
Някога някъде бях гледала тези промота, но ги бях забравила  Peace

# 534
Добро утро  Hug Hug Hug
Скоро новините идваааааааааат  Party Party Party Joy
джадъъъ  smile3534 smile3534 smile3534

Лу, че какво му е на момичето?  Thinking Просто е малка.  Peace

# 535
  • Sofia, Bulgaria

Добър ден на всички!  Hug Hug Hug

# 536

Crazy Crazy Crazy    Кажи ми всичко или ща обадя на Чачко..... Crossing Arms  Joy Joy Joy Joy Joy/изневеряваш........ rotfImbo/

hahaha hahaha hahaha hahaha заплаши я, заплаши я  Party Party Party разни Атеши, матеши тука ми подмята  Naughty Naughty Joy Joy

Crazy Crazy Crazy

# 537

Лу, че какво му е на момичето?  Thinking Просто е малка.  Peace

Нищо му няма, много я харесах до Чачи, после се разочаровах, като и видях другите снимки... Чачи е слънце, това е!  Party Party Heart Eyes

Здравейте  Hug Hug Hug

Grinning Heart Eyes Heart Eyes

Идват, идваат  Grinning Grinning

# 538
  • Яко в Матрицата...
Мераба Party Hug

Лу Hug, като гледам тези кадри на Колинс и се чудя как ще снима за тях Чачо с тази къса косица Joy Joy Joy Дизито е по-важно разбира се, ама все пак...

Скоро новините идваааааааааат  Party Party Party Joy

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Де ги тези новини? Crossing Arms Joy Joy Joy

# 539
Aз помислих, че има нещо ново от Колинс, пък то  Crossing Arms Crossing Arms няма ли да снимат новата реклама вече?  Crossing Arms
Вярно, че повечето им модели са дългокоси, ама Чачи ще е различен  Party Party

Поздрав със саундтрака на новата Бриджит Джоунс  Party Party Едно от малкото свежи неща, които Холивуд прави в последните години  Laughing Е, вярно Колин Фърт не е това, което беше и го няма Хю Грант  Laughing ама карай ... годините не прощават на никого ... оовен на Джордж Клуни  Heart Eyes  Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт