ЧААТАЙ УЛУСОЙ e "ВЪТРЕ" ["Içerde"] - TEMA 1 [217]

• 47 864
  • 736
  •   1
Отговори
# 720

оххх, Бенсуло    Crazy Crazy Joy   на батко ти Баш ще му е нужна свръх изобретателност  Mr. Green   Joy

rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo той пък един батко Баш  hahaha hahaha

нИдей така  Naughty Naughty    Joy Joy

За какво му е изобретателност, кат' има пари ... Laughing

най-жалко е да нямаш идея как да ги похарчиш  Mr. Green

# 721
Лу, радвам се  Hug Hug да, това е връзката ни, а жената май е с майка и.  Joy Joy

Този сериал с китките ще ни е по-голяма конкуренция от парчетата  Peace Другия не съм го чувала.  Joy

# 722
  • Sofia, Bulgaria

Добър ден на всички!  wavey Hug

А това гаджето на Бенсу ли е  Flutter Ако е той значи изгоре
 по време на снимките  Mr. Green Crazy барабар с авоарите си  Joy Joy Joy

# 723
  • Яко в Матрицата...
Хелоу Party Hug

Този сериал с китките ще ни е по-голяма конкуренция от парчетата  Peace Другия не съм го чувала.  Joy

Другият е нов  Peace

Искре, този не е гаджето на Бенсу, стилист е Joy

# 724
Хелоу Party Hug

Другият е нов  Peace

Ето го гаджето и  Peace стилиста е по-готин  Joy

абе много нови сериали, много нещо. 1/3 от тях, ако оцелеят ще е чудо  hahaha hahaha

# 725
  • Sofia, Bulgaria
Хелоу Party Hug

Другият е нов  Peace

абе много нови сериали, много нещо. 1/3 от тях, ако оцелеят ще е чудо  hahaha hahaha

Ми то тоз може да ѝ бъде тати    Stop Mr. Green

# 726

стига плю човека бе  Joy Joy     Mr. Green

естествено, че и 1/3 няма да оцелеят  Mr. Green 

# 727
  • Яко в Матрицата...
Ани, стилистът е от  Mr. Green  hahaha И хич не го бива в стилизма ooooh!
Няма да оцелеят, разбира се, но се пробват. Сериалът на Кадир и Клунито е качил с повече от 2 % рейтинга си, дано му провърви  Peace

# 728
Джадъ, дано ние сме сред оцелелите, пък другите да се оправят  hahaha hahaha

Искра, баш тати не знам, ама е вярно доста по-голям от нея май. Но пък тя явно си го обича, ашк, какво да правиш?  hahaha hahaha

Ренка, предположих, че стилиста е  Mr. Green но пък изглежда по-добре от батко Баш  Joy Колкото и да вдига рейтинга този сериал, като започнат другите сериали и не се знае какво ще стане  Peace

# 729
  • Яко в Матрицата...
Да, АШКът и Улиците са в петък. Дето викаш, да се оправят Joy

# 730
Колкото и да вдига рейтинга този сериал, като започнат другите сериали и не се знае какво ще стане  Peace

напротив, знае се  Mr. Green Mr. Green

Party Party Party Party  вече я налазих .... вътрешно  hahaha hahaha

# 731
  • ... да усещаш мириса на море ...

Колкото и да вдига рейтинга този сериал, като започнат другите сериали и не се знае какво ще стане  Peace

Аз се надявам Чачо да има договор-бетон за 39 серии и да няма мърдане. Стига сценария да не се превърне в мъчение  Thinking

# 732

Колкото и да вдига рейтинга този сериал, като започнат другите сериали и не се знае какво ще стане  Peace

Аз се надявам Чачо да има договор-бетон за 39 серии и да няма мърдане. Стига сценария да не се превърне в мъчение  Thinking

аз не знам каква е практиката и друг път обявявали са броя епизоди, но Клунито обяви официално, че сериала ще е 39 серии.  Laughing Дано са толкова, наистина, да няма бозави пасторални идилии  Joy Joy и разтягане на локуми и серии, в които не се случва нищо ...  Naughty Joy
както Ренка искаше по време на ПО - да има съспенс  Party Party Joy Joy а даноооооооооо  Crazy Crazy

# 733

аз не знам каква е практиката и друг път обявявали са броя епизоди, но Клунито обяви официално, че сериала ще е 39 серии.  Laughing Дано са толкова, наистина, да няма бозави пасторални идилии  Joy Joy и разтягане на локуми и серии, в които не се случва нищо ...  Naughty Joy
както Ренка искаше по време на ПО - да има съспенс  Party Party Joy Joy а даноооооооооо  Crazy Crazy

КСШ не беше ли с обявени предварително  Rolling Eyes Mr. Green  които после съкратиха  Joy

SON беше обявен - 25 болюма  Peace  точка  Crossing Arms  И пак омазаха финала  Mr. Green  Joy Joy

# 734
  • Sofia, Bulgaria

Преди 8 мин. Ай Япъм написа ,че тази вечер ще има нещо ново за сериала  Grinning  Peace
   В момента не мога да вляза там,който може да го публикува  Sick Crossing Arms

Последна редакция: сб, 03 сеп 2016, 14:57 от Iskra Pandova

Общи условия

Активация на акаунт