♡~ Пакетна Тема ~♡ N•43

• 58 497
  • 738
  •   1
Отговори
# 45
Темпи, Коте, lovekiss lovekiss много ми хареса скритият текст от снощи!

Скрит текст:
Чак сега можах да си го изчета на спокойствие и да му се насладя!
В тая глава цари мир и спокойствие , оправят се взаимоотношенията между Йомер и Синан, момичетата се радват.
Нериман се разкайва за ламтежа си за имоти и пари. Исо вече търчи подир Мелек, баба Тюркян плете ли плете и се рее в мечти по дядо Ипликчи... ooooh! ooooh!

Изобщо - мир и блаженство!
Но като ви знам какви сте хитруши, знам че сте ни подготвили друга сюжетна линия дето ще е яко драматична! Очаквам я!

Ако тази снимка е от вчерашната сватба, Баръш инкогнито ли е бил, че не са го засекли???

# 46
Темпи, Коте, lovekiss lovekiss много ми хареса скритият текст от снощи!

Скрит текст:
Чак сега можах да си го изчета на спокойствие и да му се насладя!
В тая глава цари мир и спокойствие , оправят се взаимоотношенията между Йомер и Синан, момичетата се радват.
Нериман се разкайва за ламтежа си за имоти и пари. Исо вече търчи подир Мелек, баба Тюркян плете ли плете и се рее в мечти по дядо Ипликчи... ooooh! ooooh!

Изобщо - мир и блаженство!
Но като ви знам какви сте хитруши, знам че сте ни подготвили друга сюжетна линия дето ще е яко драматична! Очаквам я!

Ако тази снимка е от вчерашната сватба, Баръш инкогнито ли е бил, че не са го засекли???

Снимката е стара, от някаква благотворителна вечер беше, мисля, че тази зима...  Thinking Thinking

Относно скрития текст: нали знаеш, народа си го е казал: Затишие пред буря! А урагана Йомер Ипликчи започва с 5-та степен и върви само нагоре..  Mr. Green Mr. Green

# 47

Прекрасна песен, красива любов...

Скрит текст:
Ох, ох... Тя вече снимала ... и е руса.... #Shocked

Последна редакция: пн, 22 авг 2016, 23:39 от alex_94

# 48
  • Разград
Тук е с друга любимка.

# 49
  • Русе
Оххх, таз Гупсе...  Sick  Sick
Ся и кусъта си изрусила, хептен станала мазало... Sick

# 50
  • Враца
Здравейте!!!  Hug Hug Hug

Темпи, Коте bouquet bouquet bouquet
Засега в скритите текстове цари спокойствие - Дафина май ще предотврати "Отмъщението на Йомко"   Rolling Eyes Rolling Eyes  Mr. Green  Поне Нериман трябва да си го отнесе отвсякъде  Praynig Praynig Mr. Green

Оххх, таз Гупсе...  Sick  Sick
Ся и кусъта си изрусила, хептен станала мазало... Sick
А и както е тръгнала със слабеенето - скоро май ще изчезне от хоризонта  Praynig Mr. Green Mr. Green

Малко колажи

# 51
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Привет момичета  Hug Hug Hug
Относно скрития текст: нали знаеш, народа си го е казал: Затишие пред буря! А урагана Йомер Ипликчи започва с 5-та степен и върви само нагоре..  Mr. Green Mr. Green

айдеее тая изпълзя на хоризонта  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
само не знам кой я е налъгал здраво че руса и ходи

вай бе #Shocked и майстор Садри ли ще е с тая  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! и тази актриса от Статуса - не се сещам за името  Whistling Whistling
много ми е любопитно къв ли ще е този нейн шедьовър  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

а Баръш много инкогнито трябва да е бил на сватбата на аркадаша си как пък никой не го засече да го фотне ...... чак не ми се вярва да не е присъствал

# 52
Добро утро и от мен  Hug Hug Hug

С каквото иска да се занимава Гюпса... барем поне сега стои далече от сценария и снимачната площадка на Ашка..  Whistling Whistling

# 53
Добро утро , прекрасни! bouquet bouquet

С каквото иска да се занимава Гюпса... барем поне сега стои далече от сценария и снимачната площадка на Ашка..  Whistling Whistling

И аз така мисля! Да си твори гениалните произведения и да спре да се меси в Ашка! smile3513

Доста популярни актьори е успяла да събере, но феновете им са много критични към участието им. no

Ние си чакаме снимките на новия сезон и се радваме на Дефом! Heart Eyes Heart Eyes 

lovekiss

Едно много приятно клипче със снимки на Борко!

https://twitter.com/elbar_arduc_/status/761910025514352640

Хубав ден! Hug

# 54
  • Пловдив
От Туитър! Все още с голяма брада.
Здравейте!

# 55
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Здравейте, момичета!

Наближава времето на нашите сериали и вече нямам търпение.
Сигурно сте гледали този прекрасен клип, но не мога да се сдържа, много ми харесва:

# 56
От Туитър! Все още с голяма брада.
Здравейте!

Да си оправите настроението след тоя ужас  ooooh! ooooh!

Скрит текст:
Нихан и Сердар се прибираха към вкъщи. Както винаги в последно време той носеше една камара торби, а до него съпругата му отмяташе списъка.
-   Моркови- 2кг., пипер- 2 кг., домати- 5 кг., картофи- 8 кг., диня- 2 бр.
-   Успокой се, Нихан. Всичко сме взели.
-   Ако не сме, ти ще се връщаш!- С отегчение му отговори тя.- Лимони взехме ли?
-   Да!
-   Патладжани?
-   Да!
-   Ориз? Сол?
-   Да! Да!
-   Здравейте!- Спаси го поздрава на Исо.
-   Исо! Братле!- Викна Сердар, все едно не го бе виждал от години.
-   Ооо Исо, на къде така по това време?!- Погледна го любопитно Нихан. Тя не пропускаше нищо.
-   Отивам да взема Мелек от една приятелка.
-   Оппаа!- Зарадва се Нихан.- Някой май има новини за нас.
-   Не е това, което си мислиш.- Отрече Исо.- Просто не искам да ѝ се случи нещо, докато обикаля сама из непознатите улици. Хайде, отивам, за да не ме чака. До после.
-   Тичай, тичай.- Засмя се приятелката му.- Да не те чака девойчето.
-   Нихан!- Скара ѝ се мъжът ѝ.- Остави момчето намира!
-   Е какво толкова?!- Попита глупаво Нихан.
По пътя до вкъщи тя не продума повече. В ума си вече правеше приготовления за новата сватба в махалата.

Ясемин и Синан се боричкаха в басейна, а тъй като Дефне не можеше заради раната от операцията, с Йомер бяха топнали само краката си, седнали на ръба му.
-   Как си?!- Попита я тихо Йомер.- Раната не те боли, нали?
-   Добре съм, не се тревожи.- Усмихна му се тя.
-   А синът ми как е?!- Попита отново той, като я притегли към себе си.
-   Надявам се, без оплаквания.- Засмя се тя, облегната на гърдите му, докато неговите ръце бяха положени на корема ѝ.- Ти как си?! Не ми се сърдиш, нали?- Попита несигурно тя.
-   За какво да ти се сърдя?!
-   Отново те излъгах.- Рече тихо тя.- Макар че си бях обещала повече никога да не го правя, не виждахме друг начин как да ви доведем тук.- Изрече бързо тя.- Виж колко добре се получи, сдобрихте се със Синан.
-   Успокой се.- Целуна той шията й.- И аз се радвам, че го направи.
-   Значи ми прощаваш?
-   Не.
-   Но Йомер..- Обърна се бързо тя към него, само за да види усмивката му.
-   Не мога да ти прощавам за нещо, за което не съм ти се разсърдил.- Засмя се той и отново я гушна.
-   Охх- въздъхна с облекчение Дефне.
-   Хей, вие двамата- викна към тях Синан.- Дефне, миличка, пусни Йомер за малко. Имам да му отмъщавам за тази сутрин, моля те.
-   Май си търсиш белята, а, Синан.- Засмя се Дефне, докато се отдръпваше от съпруга си.- Изцяло твой е.- И бутна Йомер в басейна.
-   Аз бягам от тук.- Ухили се и Ясемин, докато се измъкваше по- далече от разразилата се битка.
Дамите се излегнаха с по чаша портокалов сок, докато мъжете се боричкаха като малки деца. Изпищяха и двете, когато хвръкналите пръски вода ги намокриха, но никой не им обърна внимание.
-   Все едно не са се виждали от сто години.- Засмя се щастлива Дефне.
-   Мъжете са такива, скъпа.- С досада констатира Ясемин.- Вдетиняват се, щом са щастливи.
Следобедът премина в смях и закачки, плуване, целене с водна топка, която някой измъкна от къщата по едно време, и много, много любов.

-   Дефне.- Прошепна ѝ Ясемин, докато чакаха мъжете да приготвят вечерята: скара и салата.- Може ли да те помоля за нещо?!
-   Кажи.
-   Може ли тази вечер да спим двете?! Моля те?!
-   Но защо?!- Учуди се Дефне, след това се сети.- Вие още ли не сте..?!
-   Не.- Сведе очи Ясемин.- Не знам защо, но аз искам да изчакаме до след сватбата. Вие с Йомер..
-   Ние явно не.- Засмя се притеснено Дефне, като погали корема си.
-   Може ли? За довечера само, моля те?
-   Но Ясемин, как ще стане?!- Невярващо попита Дефне.- Те няма да се съгласят!- Кимна тя към мъжете.
-   Ти убеди Йомер, Синан няма да може да каже нищо. Моля те, като приятелка?!
-   Добре, ще опитам.- Примирено рече тя.
Двете наредиха масата, докато господата приключваха с „готвенето”. Вечеряха спокойно, след което Йомер и Дефне, по нейно настояваше, разтребиха.
-   Скъпи?!- Започна мило тя, докато събираше последните чаши от масата.- Искам да те помоля нещо.
-   Знаеш, че не мога нищо да ти откажа.- Целуна я Йомер по тила, докато минаваше зад нея.- Кажи, любима, какво искаш?!- В ума му вече се въртяха няколко неща.
-   Може ли тази вечер аз да спя с Ясемин, а ти да спиш при Синан?!- Тихичко попита тя, без да го погледне.
-   Какво?!- Реши че не е чул правилно Йомер.- Я повтори?!
-   Чу ме. – Обърна се най- после тя с лице към него.- Тя не иска да е с него преди сватбата, разбираш….- Изчерви се леко тя.- А в къщата има сам две спални… Няма как да го изгони на дивана, вилата е негова.. Няма как и тя да иде да спи в хола… Затова моля те, моля те, само тази нощ. Нищо няма да ни стане, а за Ясемин е много важно! А и нали сам каза, че нищо не можеш да ми откажеш…- Редеше тя бързо.- Двете ще сме в нашата спалня, а вие двамата в тяхната.
-   Боже, дай ми търпение.- Вдигна очи Йомер.- Как искаш да изкарам нощта без теб до мен, Дефне. Невъзможно е!
-   Няма какво да се направи, скъпи. Те винаги са ни помагали, сега е наш ред.
-   Хайде тогава да се прибираме. Ще ги оставим сами, всеки да спи където иска. А ние ще сме в нашето легло, само тримата. Моля те.
-   И аз те моля, скъпи! Само тази нощ. Ще легнем късно и ще станем рано, няма и да разбереш, че не сме били заедно няколко часа.
-   Това е невъзможно!- Повтори той, като я прегърна.- И минутка да не си до мен и започваш да ми липсваш.
-   И ти на мен.- Целуна го леко тя.- Но ще трябва да изтърпим.
-   Ти вече си го решила. Добре.- Съгласи се той.- Но няма да ми се сърдиш, ако нахълтам в 5 сутринта да те видя.
-   Няма.- Кимна тя, като мислено си отбеляза да заключи вратата довечера.
-   Хей вие, какво пак замисляте?!- Попита ги ухилен Синан, идващ към тях.
-   Определяме разпределението на стаите.- Изкикоти се Дефне и замина към кухнята с чашите, докато Йомер обясняваше схемата на Синан. Искрено разочаровани, двамата приятели излязоха да изпият по нещо до басейна преди лягане. Жените им бяха безмилостни.

Хюлюсю стоеше на сервираната за вечеря маса, но не докосваше нищо. Нямаше апетит, нямаше и настроение. В главата му все още кънтяха думите на Йомер: „Вие не сте семейство! Гнездо със змии, всяка хапеща другата, това сте вие! Никога няма да ти простя! Ти не знаеш какво е обич, не знаеш какво е добро. Искаш винаги ти да решаваш, всичко да е под твоята власт. За теб всички ние сме кукли, чиито конци дърпаш!”. „Нима съм такъв?”- чудеше се той. Не за пръв път чуваше тези обвинения, но не искаше да повярва в тях. За него грешката беше на Нериман. Още не можеше да проумее каква игра е измислила снаха му, за да ожени Йомер. Дефне им беше подарък от съдбата- толкова чисто и невинно създание старецът не беше срещал до сега. За да запази парите си, Нериман беше купила това девойче, беше я изнудила, за да излъже Йомер и след това да го изостави. Чудо си беше, че е попаднала на човек като Дефне. Всяка друга щеше да изпълни сделката и да разруши живота на Йомер, но не и тя. Младата жена се влюби във внука му и го направи щастлив. Макар и да не искаше да ги вижда, да изпитваше болка и гняв към тях, Йомер беше щастлив и това си личеше отдалече. Нериман обаче щеше да си плати за тази глупост. Хюлюсю вече бе променил завещанието си, оставяйки половината на Суде, а другата половина на Йомер и Дефне. Вилата беше обявена за продажба, заедно с още две. Парите от тях той мислеше да вложи в сметка на името на неродения си правнук. Макар че Йомер не искаше и да чува за него, Хюлюсю нямаше на кого другиго да остави всичко, освен на внуците си.

Корай и Нериман отново ядяха и клюкареха. Това бе станало като спасение за тях: докато говореха за чуждите проблеми, не трябваше да мислят за своите. Смееха се, все едно всичко в живота им е наред, нямат никакви проблеми и всички ги обичат.
-   Чули какво казала Мелиха?!- Кикотеше се Корай.- Била свалила 15 кг. Тя 5 да беше щеше да ѝ личи, ама къде ти.
-   Объркала се е скъпи, объркала се е…. Искала е да каже качила, а казала свалила.. – Засмя се и Нериман.
-   Пиленце, а онази грозната, сещаш се, дето беше женена за оня богатия.. Охх и името ѝ беше грозно… Сега ще се сетя..
-   Гюзейде ли имаш предвид?!- Подсказа му Нера.
-   Същата!- Доволно възкликна Корай.- Тя пък решила да се подлага на ри.. рино… абе на операция на носа.. Искала да го повдигне, явно така не успява да го навира достатъчно на хората в живота..
-   Остави я тая, стара клюкарка!- Махна с ръка Нериман.- А ти знаеш ли, че братът на Букет, Керем, бил заминал на военна служба.. а 6 месеца след това съпругата му се оказала бременна.. в третия месец!- Смехът им огласяваше цялата къща.

Двойките се опитваха да се разделят в коридора. Всеки беше прегърнал любимия, без да иска да го пуска.
-   Ясемин, откажи се, моля те!- Гледаше я с влюбен поглед Синан.- Не ни го причинявай.
-   Да, Ясемин. Невъзможно е така!- Мърмореше и Йомер, докато държеше Дефне в прегръдките си, заровил нос в шията ѝ.
Двете жени се спогледаха, след което внимателно се отделиха от мъжете.
-   Само тази нощ.- Прошепна Дефне на съпруга си.
-   Потърпи още малко, има само две седмици до сватбата.- Прошушна и Ясемин на Синан, след което двете се мушнаха бързо в тяхната спалня. Там, заливайки се от смях, останаха до вратата да слушат проклинащите съдбата си мъже.
Посред нощ Дефне и Ясемин се събудиха от шумове от долния етаж. Първо решиха, че са мъжете, но.. Какво щяха да търсят те по това време долу. Крадци?! Чак тук? Споглеждайки се, двете се надигнаха. Измъкнаха се тихо от стаята и се отправиха към втората спалня. Открехнаха леко вратата и видяха две завити фигури, които спяха непробудно.
-   Какво ще правим сега?!- Прошепна Ясемин леко уплашена.
-   Ще слезем, какво друго?! Сигурно някое животно се е промъкнало.
-   Дефне, нека събудим Синан и Йомер. Не искам да рискуваме.
-   Няма от какво да ни е страх, хайде.- Помаха ѝ с ръка да я последва тя.
Двете слизаха бавно и тихичко по стълбите. Мярнаха сянка в хола и замръзнаха на място. Чуваше се шушукане и те почти изпищяха, когато две маскирани фигури изникнаха пред тях. Преди да се усетят, вече бяха хванати и устите им запушени с ръка. Дефне успя да ухапе нападателя си и в момента в който той махна ръката си, се разкрещя с цяла сила. В следващия момент двете с Ясемин бяха освободени, а двете маскирани фигури вече се превиваха от смях. Яса и Дефне гледаха като гръмнати, докато Синан махаше маската от лицето си и светваше лампата. Йомер го последва и все още смеейки се, двамата с приятеля му се отправиха към тях. Все още не осъзнали се напълно, но вече усещащи надигащия се гняв, двете викнаха:
-   Вие нормални ли сте?!
-   Деца ли сте?!
-   Изкарахте ни акъла!!!
-   Ненормалници! Ако бяхме викнали полиция?!
-   Как ви дойде на акъла такава глупост?!
-   Добре, добре, успокойте се!- Нареждаха мъжете, докато се опитваха да ги прегърнат.
Отблъсквайки ги, Дефне и Ясемин се отправиха към кухнята да пийнат вода и да се успокоят. Мъжете ги последваха, но този път без да се опитат да ги докоснат.
-   Какво има горе в леглото ви?!- Попита след малко Яса.
-   Възглавници!- Ухилен до ушите ѝ отговори Синан.
-   Като малките деца сте!- Възмути се Дефне.- Защо го направихте?!
-   Не издържахме далеч от вас!- Оправда се Йомер и се опита да приближи. Този път тя не се дръпна- имаше нужда от прегръдката му, за да възвърне спокойствието си.
-   Толкова много ви обичаме, че не издържаме и една нощ далече от вас!- Добави Синан и пристъпи към Ясемин. Тя се отпусна в ръцете му.
-   Не можахте ли просто да почукате?- Попита тя.
-   А вие щяхте ли да отворите?- Контрира я Синан.
-   Сигурно не.- Усмихна се Дефне.
-   Обаче как ме захапа. Истинска пантера.- Засмя се Йомер, докато я притискаше към себе си.
-   Бях обезумяла от страх.- Потрепери Дефне.
-   Сега добре ли си? Бебето?- Попита леко паникьосан той.
-   Добре сме, не се тревожи. Но никога повече не искам такива преживявания!- Строго рече тя.
-   Никога повече не заспивай без мен.- Отговори ѝ той тиха и я целуна.
След кратък разговор стигнаха до извода, че на никой не му се спи. Решиха да си направят кино, нищо че наближаваше 2 сутринта. Сгушени на диваните в хола, двете двойки заспаха, докато гледаха някакъв стар романтичен филм.

# 57

Еййй, не е посегнал на ''красивата си секси брада''- туркините са доволни''... #Puppy dog

Май, ще му трябва за снимките от този сезон.. В кои ли гори тилилейски се кани да го прати Мерич? newsm78 newsm78

Има версия, че ще довърши боядисването в черно... hahaha hahaha

А ние чакаме нов развой на събитията и бебета на куп! Ще има да си чакаме! Crossing Arms Crossing Arms

Темпи, Коте,
Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes благодаря за скрития текст, но ще си го оставя за довечера!

От рускините превод на интервюто на Онур за "Hurriyet"  

Скрит текст:
Kiralık Aşk |Любовь напрокат| Official community
днес в 14:55
.
diziturk-Турецкие сериалы и фильмы
днес в 11:55
#diziturkHaber

Интервью Онура Бюйюктопчу для газеты "Hurriyet", которое перевела наша подписчица Наталья Худницкая и поделилась с нами, за что мы ей очень благодарны.

Онур Бюйюктопчу: «В тот момент единственное, о чем я думал: «Я жив, я не умер»».

Онур Бюйюктопчу, ставший экранным феноменом со своим персонажем Коришем, которого он играет в сериале «Любовь напрокат», часто повторяющий фразу «Новость бомба!», теперь в депрессии. Сначала он стал свидетелем теракта в Ницце, следом за этим ночью, по возвращении в Турцию, попал в самый эпицентр попытки переворота. Бюйюктопчу рассказал нам о пережитом за последнюю неделю.

Поправляйтесь… Сначала вы стали свидетелем теракта в Ницце. В ту ночь, когда вы, сбежав из Ниццы, прибыли в Стамбул, вы столкнулись с попыткой переворота…
- И это не единственные два случая, которые со мной произошли. Мы так долго работали без перерыва на съемках «Любовь напрокат», что очень все соскучились по отпуску. Последний день на съемочной площадке, съемки закончились, я отправился в Чешме. Именно тогда, когда я собирался возвращаться домой, в аэропорту Ататюрк был взрыв. Я остался в Чешме. Перенёс свой билет наследующий день. В своё время, играя в сериале «Lise defteri» / «Классный журнал», я еле спасся от взрыва возле банка HSBC (ноябрь 2003) . Я живу в районе Джихангир. Незадолго до теракта с живой бомбой в Таксиме я вышел из дома и направился на съемки. И тоже спасся буквально в последний момент.

После ваших рассказов мне уже страшно рядом с вами сидеть… Ваши друзья не беспокоятся о вас?
- Произошедшее не более, чем случайность. Но всё же мои друзья подшучивают надо мной: «Если ты куда-нибудь соберешься, скажи сначала нам, мы тогда туда не пойдем». И от фанатов «Любовь напрокат» постоянно приходят шутливые сообщения. Вчера пришло вот такое: «Брат Онур, скажи, пожалуйста, заранее, куда».

В сериале на протяжении всех 52 серий постоянная ваша фраза была: «Новость бомба!».
- Вот наверняка говорил так, говорил, и навлек на себя все эти случаи. И бомба-таки появилась!

Вы боитесь?
- Я просто улыбаюсь. Говорят, Бог троицу любит. За прошедший период произошло три события. Сейчас, после этого интервью, поеду в Чешме, чтобы немного отойти от этих событий.

Теперь пусть Чешме думает…
- Пусть меня боятся жители Чешме! (смеется). Нет, хватит, не надо делать меня таким чудовищем!

ЧЕЛОВЕК ДУМАЕТ ТОЛЬКО О СВОЕМ СПАСЕНИИ, ОН ПРОСТО БЕЖИТ

Если мы вернемся к событиям в Ницце…
- Мы поехали туда на 10 дней отдохнуть. Моя подруга Элиф, вместе с которой мы отправились в путешествие, долгое время жила во Франции. Она сказала, что 14 июля там устраиваются различные празднества, и будет очень весело. И мы взяли билеты обратно на 15 число. В тот вечер мы поужинали, потом, чтобы посмотреть салют, направились к берегу, то есть к тому месту, где грузовик давил людей…

А потом?
- Мы наблюдали за празднованиями, немного прогулялись. Затем решили отдохнуть и свернули на заднюю улочку недалеко от проспекта, там сели в кафе. Везде было очень многолюдно. Когда мы собрались делать заказ, послышались выстрелы. Так как в тот момент запускали салют, мы сначала не разобрали эти звуки. Потом послышались крики… Ветер усилил их. И внезапно сотни людей, пожилые, молодые, все побежали. Мы тоже в панике побежали. Люди, падающие на землю, задавленные… Мы даже не могли оглянуться и посмотреть! Человек в такой момент думает только о себе, он просто бежит. Мы продолжили бежать по соседним улочкам в сторону нашего дома. В тот момент между нами и грузовиком было 25 метров. Не прошло и 10 минут, как мы увидели людей, выбегающих из домов с чемоданами в руках. Мне и не пришло в голову, что это теракт.

О чем вы задумывались после пережитого?
- Я никогда не был хладнокровным. В течение многих лет я лечился от панических атак. В таком момент человек не задается какими-то вопросами. Но когда ты приходишь домой, у тебя дрожат руки. Единственное, о чем ты думаешь: «Я живой, я не умер».

На следующий день после этих событий вы вернули в Турцию… В этот раз вас ждала попытка переворота…
- Да. С мыслями, что я спасся от теракта, что
возвращаюсь в свою красивую страну, я счастливо направлялся в сторону дома. В аэропорту меня должны были встречать корреспонденты новостного канала, чтобы взять у меня прямой репортаж о случившихся со мной событиях в Ницце. Пока я ждал свои сумки, позвонил репортер. «Мы не сможем взять у вас интервью, на Босфорском мосту чрезвычайное положение», - сказал он и повесил трубку. Но мы же так привыкли к этому… Я подумал, что там или кто-то решил покончить жизнь самоубийством, или же оставили подозрительный пакет.

Что вы почувствовали, когда узнали о попытке переворота?
- Мы только вышли из терминала, мой менеджер сказал, что танки перекрыли вход. Чтобы попасть к машине, мы пешком шли до задней части аэропорта. Меж тем, наш самолет, похоже, был последним, которому разрешили приземлиться. Дороги перекрыты, на улицах танки. Дорога до Джихангира (район, где живет актер) длилась часами. Когда мы ехали вдоль берега, какой-то человек прокричал, чтобы мы выключили зажигание и фары. В тот момент я, на заднем сидении автомобиля, схватился за голову и упал па пол. Мне 34 года, но я чувствовал себя 11-летним ребенком.

Я ДУМАЮ, МОЙ ПЕРСОНАЖ АСЕКСУАЛЕН
В Турции актеры, чтобы доказать свою состоятельность, часто используют клише: «Если будет нужно, я сыграю гомосексуалиста», а актрисы в таких случаях говорят: «Если будет нужно, я разденусь». В действительности ли такая уж проблема сыграть гомосексуалиста?
- Нет. В принципе, будет неверно, если я скажу, что персонаж Кориша гей. Но для того, чтобы сыграть подобную роль, не нужно самому быть гомосексуалистом. Я доверяю своей энергии и способностям.

Так кто такой Кориш? Зрители на протяжении сезона считали его геем, но на самом деле он гетеросексуал, или же, как и большинство геев в Турции, скрывает свою сущность?
- Я думаю, Корай асексуален. Он персонаж без пола. Находится на одинаковом расстоянии и от женщины, и от мужчины.

А вы бы сыграли гея?
- Да. Потому что я актёр. Человек, который не доверяет своему актерскому мастерству, своим способностям, не может играть.

Есть люди, которые из-за вашей роли думают, что и вы гей…
- Это часто обсуждают в СМИ. Нет, я не гей. А если бы был, сказал бы? Не знаю.

В наших условиях, испытывали ли вы сомнения в том, чтобы играть персонаж, на который поставят ярлык гомосексуалиста?
- Нет. Все от мала и до велика полюбили Корая. Подходят и просят сфотографироваться. Подходят и обращаются ко мне как к Кораю с просьбой: «Унизь меня». Говорят: «Скажи мне, что я с некрасивым ртом», «Скажи, что у меня кривые ноги, ну давай, оскорби меня».

Вы брали пример с гомосексуальных персонажей из других проектов?
- Кориш – это особенный персонаж, который воспринимает жизнь в другом ракурсе. Я ухватил изменения его эмоций. Тут он ведёт себя как 10-летний ребенок, потом вдруг начинает считать себя звездой. Единственное, что было необходимо, это показать высокий уровень энергии, и я постарался это сделать.

Женщины больше любят таких мужчин, как Корай?
Да. Любая женщина хотела бы иметь в своей жизни такого закадычного друга, как Корай. Женщины хотели бы проводить определенную часть своего дня с таким мужчиной, как главный герой Омер Ипликчи (Барыш Ардуч). Но оставшуюся часть дня они предпочтут проводить с Кораем.

АВТОР ИНТЕРВЬЮ: ХАКАН ГЕНДЖЕ , 23 июля 2016г.

Последна редакция: вт, 23 авг 2016, 16:02 от alex_94

# 58
# 59
 wavey

Започнали са снимки в Ашка!

Феновете се дивят на ретро автомобилите и се чудят какво се снима.

Спорят за мъжът на заден план на снимката да ли е Баръш. newsm78 newsm78

Общи условия

Активация на акаунт