Лежащи бъдещи майки - 36

• 57 317
  • 776
  •   1
Отговори
# 570
Честито Simple Smile Всичко ще бъде наред,стискаме палци бързо да се оправите и с бебо вкъщи Simple Smile

# 571
Буйо, честито момченце! Пожелавам му да е така борбено и упорито, като майка си, бързо да се пребори с всички изпитания и да бъде в прегръдките ти! На теб много сила и кураж!

# 572
  • Лондон
BuYO,честито момченце! Да ти е живо и здраво и мнооого щастливи моменти отсега нататък Hug Hug Hug Вярам ,че всичко ще е наред! Колко кг се роди бебчо? В коя седмица? Как решихте да се казва? Как протече самото раждане?

# 573
  • София
Много благодаря момичета, вярвам, че всичко ще бъде наред, преди малко ходих да го видя казаха ми, че трети път му намалят кислорода за няма и 12 часа, което говори добре, стабилен е, пуснали са му изследвания и чакаме да станат. В момента най-важно е дишането, после захранването и така едно по едно.. роди се нормално, родих го бързо след три напъна, но бях толкова изтощена от контакциите преди това, че чак не издържах на напрежението. 1810гр, 40см. Решихме да се казва Самуил - името означава "измолен от Бога" какъвто си е и самия той. Аз съм добре, опитвам се да си почина че съм изтощена, но не можах цяла нощ да мигна.. след малко ще се пробвам пак с дремката, белким се получи..  Родих в 31-ва седмица точно всъщност след 00ч вече се води 31 и 1 ден.

# 574
Браво buyo , ти си герой както и детенцето ти! Прекрасно име , живи и здрви бъдете! Почивай си и пиши как сте Simple Smile

# 575
Честита рожбичка BuYo,  той е голям значи и бързо ще се оправите с кг и дишане. Сега ти гледай да се възстановиш и хайде вкъщи.

# 576
Buyo, честита рожба!  Да е жив и здрав малкият голям Самуил, да се въстановявате бързо, а той да папка много и да наддава и скоро да се прибирате вкъщи. Стискам ти палци, всичко да бъде наред!

# 577
Честит син, BuYo! Аз се разплаках от вълнение! Знаеш, че ние тук сме с вас двамата и ви изпращаме много положителна енергия! Ето, и кислородът намаляват вече  Hug Прекрасно тегло за седмицата, в която сте! Господ ще бъде с вас за бързо прибиране вкъщи  Praynig

# 578
  • София
Много благодаря за всичко момичета, за куража, за подкрепата, за хубавите и мили думи .. вие ми бяхте повече от семейство тези няколко седмици, защото единствено този, който минава или е минал през такъв период може наистина да те разбере..  Hug  Heart Eyes

# 579
  • Лондон
Той голям юнак бе....значи и бързо ще се възстанови Hug Страхотно име,което наистина му подхожда Hug И аз се разчувствах Hug Hug Hug Пиши да казваш как сте ти и Самуил и леко въстановяване bouquet

# 580
  • София
Благодаря, следя темата редовно и ще помагам с каквото мога и за напред. Ще ви давам и информация относно състоянието му.. в момента е с ниска кръвна захар - 1 единичка едва и нисък хемоглобин и ще му правят кръвопреливане за да може да му помогнат да се съвземе, ПХто му е било ниско като се е родил, но се е покачило, и кислорода също така. Дтуга информация нямам това е засега. Следат и каквото трябва правят. В Надежда си е казаха, че тука си остава аз мислех че ще го транспортират към Института по педиатрия, но казаха че няма за какво, щом е стабилен засега всичко е ОК

# 581
BuYo честито да ти е жив и здрав!!!31 седмица е много добре.Всичко ще е наред.Прегръщаме ви силно!!!

# 582
  • Варна
Буйо, честит син ! Да е жив и здрав, Самуил, и нека винаги Господ го закриля ! Герои сте, ще се справите и с това ... Бързо възстановяване пожелавам и на двама ви !

# 583
  • София
Много благодаря момичетаа всяко пожелание изпълва очите ми със сълзи, благодаря за огрооомната подкрепа  Hug bouquet Heart Eyes

# 584
  • Стара Загора
Buyo всичко ще е наред, Бог да ви пази!!!!!!! Гуш  Praynig Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт