Лежащи бъдещи майки - 36

• 57 307
  • 776
  •   1
Отговори
# 585
Честита рожба! Да наддава бързо и да е всичко наред от тук нататък! Ти си почивай и се възстановявай, и съвсем скоро да се гушкате вкъщи.

# 586
Браво момиче...даде всичко от себе си и то бе напълно достатъчно. Знаеш,че с мерките, с които се е родил проблеми няма да имате. Вярвам, че всичко ще е наред. Бъди здрава и много щастлива с този борбен мъж!

# 587
Поздравления за прекрасната новина! Да ви е жив и здрав този войник!!! И ти бързо да се възстановиш и не чакай много много за втора рожба. Дано Господ ви я поднесе!

# 588
  • София
Краси  Hug
Бимба специално ти благодаря за окуражаващите думи 😘 дано всичко е наред. Тонс- този юнак е втората ми рожба 😀 ще приема пожеланията ти за третата 😆😇 При бебо още не съм ходила но моето ЦРП от 0,9 в понеделника, днес е 6,5 а съм на антибиотик, дано той да е добре само това ми е важно..

# 589
Малко антибиотик, малко други лекарства и всичко ще е наред. Отивай да го погалиш и му говори. И да знаеш, че вероятно теб ще те изпишат, а ток ще поостане. Да не се шашнеш.

# 590
  • София
О, знам и даже предпочитам, че не съм готова с нищо за него.. искам да си изчистя къщата преди да го взема, че пет месеца на легло.. плюс ремонт.. всичко е на вили и могили. Да ви се похваля, вчера дъщеря ми беше очарована, че ме вижда на крак.. вика "мамо, ти ходиш, искаш ли да танцуваме?" И пред погледа на всички в залата за свиждане танцувахме, а на мен грам не ми пукаше от никой, просто пеех и танцувах с детето ми, което пет месеца ме виждаше само на легло, само като видях доволното й лице и щастието в очите й полетях. Толкова много й липсвах.. за първи път от толкова време си я гушнах като хората и тя го усети 😇

# 591
Ох буйо разплака ме ... представям си ви колко мила гледка сте били Simple Smile))

# 592
Вuyo това е прекрасно,направо се разчувсвах като прочетох, нали знаеш и ние сме в твоето положение, нонстоп лежащи и след 4 месеца синът ми кой знае колко ще се зарадва и той като ме види на крак.Много е тежко но нямаме друг избор, колко сълзи проливам всеки ден затова че съм безпомощна дори сама на себе си.Давам си кураж отвреме навреме с мисълта, че това положение е временно.Снощи гледах новините, показаха една майка която изхвърлила бебето си на храстите зад блока, и си казах какви хора има по света.Понякога животът е несправедлив,но така било писано.Дано всичко върви по вода при малкия и пожелавам на всички бъдещи лежащи майки да си гушнем живи, здрави и родени на термин деца

# 593
  • София
Ау се колкото и да е трудно важно е да НЕ плачеш сега защото стреса влияе върху шийката. Знаеш за какво се бориш, имаш си цел, стискай зъби.. и това ще мине.. живота е борба просто трябва да се борим

# 594
Buyo благодаря ти за цялата подкрепа, която ми оказа през цялото време.Въпреки че ти самата имаш голяма нужда от подкрепа, ти продължаваш да ни даваш кураж и важни съвети.Велик човек си! Знам, че си медицинско лице, но незнам точно коя специалност си.Ако не си,трябвало да бъдеш психолог.

# 595
  • София
Хахаха Ау сеее  Hug не съм медицинско лице, нито психолог, развесели ме обаче 😀😀😀 специален педагог съм, занимавам се с дечица с проблеми 😘 за съжаление минах доста дълъг път и голема борба за бременност, след това за задържане и т.н. че вече станах 50% медицински работник.. както тук в болницата жените се шегуват с мен и викат - ама като дойдат лекарите вие си говорите на един език 😂 те не могат нищо да скрият от теб 😁😁😁 Тук съм и както обещах ще остана в темата, Бимба и Алиса ми вдъхваха кураж на мене въпреки, че вече родиха. Усетих колко е важна такава подкрепа, така че просто се присъединявам към техния отбор, но съм тук ☺ За каквото и да ти трябвам само ме потърси 😘

# 596
Абе защо ми се струва, че в един твой пост прочетох че пишеше" ние докторите" и понеже си доста компетента в тази сфера, съм останала с мисълта че ти си лекар.Ее поне успях да те разсмея малко, дори да е за кратко.Аз по принцип съм доста луда глава, винаги съм усмихната, обичам шегичките, да се смея и да разсмивам, но сега съм в такъв периот, че отделям цялото си внимание върху положението си.Лека вечер на всички

# 597
  • София
Не знам какво съм писала, може да съм цитирала някой, но никога не съм имала медицинско образование, което в момента отчитам като голям мой пропуск 😂 нормално е да се притесняваш за състоянието си, но не трябва да ти е фикс идея и да е 24/7 трябва да измислиш как да почива мозъка ти с други занимания - мисли положително, разглеждай бебешки неща, разглеждай неща за подаръчета за Коледа примерно.. някакви странични неща които да те зареждат. РДто на дъщеря ми е през ноември и оглеждах плата за градината, подаръчета, поръчах и рокля и такива неща 😊 за мен бяха полезни

# 598
  • Стара Загора
Момичета страхотни сте! Възхищавам ви се !!!!!!  bouquet

Имам въпрос към тези които са със серклаж , колко често правихте МБ на влагалищен секрет? Може ли ако има инфекция да се отрази в резултатите от ПКК? 

# 599
  • София
Орхидейка, аз правех през три седмици. Може ПКК да е ОК, но влагалищния да има нещо, така че проверявай си и двете заедно със стерилна урина

Общи условия

Активация на акаунт