Лежащи бъдещи майки - 36

• 57 305
  • 776
  •   1
Отговори
# 600
  • Стара Загора
Благодаря ги много. Пусках преди месец и половина имаше гъби които лекувах 15 дена.
А.кръвната картина беше супер и урината също не показа нищо от онзи ден. Много ме притесняват тия бактерии заминавам още тая седмица за МБ

# 601
OrchideaBlue, кой лекар те следи и насочила ли си се къде ще раждаш?

# 602
  • Стара Загора
Да , следя се при д-р Бузалов. И в болница Тракия искам да съм защото той е там иначе бях в тракия за конизацията и серклажа и съм доволна от там.
А ТИ? В коя седмичка беше?

# 603
  • София
По-добре така за да си сигурна. При серклажа тъпото е че имаш чуждо тяло в себе си и затова риска от имфекции е по-голям

# 604
Да , следя се при д-р Бузалов. И в болница Тракия искам да съм защото той е там иначе бях в тракия за конизацията и серклажа и съм доволна от там.
А ТИ? В коя седмичка беше?
Аз съм при Иванов , пак в Тракия. Лежах там за задържане, но за раждането още се колебая дали да е там или в Аг-то.Имам и малка миома , пък искам да опитам нормално раждане...и съм доста объркана кое и какво ще е най-правилното. Тъй като Иванов прави само секции, за нормално раждане не поема ангажимент. Мисля да направя и една консултация с Атанас Янев.
29 седмица съм.

# 605
  • Стара Загора
Оох в АГ-то нннее Grinning
За Янев не знам ама бих те посъветвала да се консултираш с Бузалов по твоя въпрос. Ти си знаеш де  Flutter
Малко ти остава и на тееб аз съм почти месец след теб  bouquet  Всичко да е наред още мъничко, иначе как се чувстваш до колко ти е позволена физическата активност?

# 606
Майка ми работеше дълго време в АГто и ме натиска да ходя там...даже вече говорила с Янев...ще я мисля  Thinking Напоследък съм добре, дано така е и за напред , че вкъщи текат ремонти, посрещам и изпращам  майстори. Последно доктора каза , че щом са намалели контракците е добре и може да си правя леки разходки.
Орхидейче , значи моля да си чакаш реда ..след мен  Laughing  Wink
Момичетата подготвят дрехи вече аз още не съм на тази вълна с тази мръсотия у нас. Но мисля като вляза в 8ми месец ,което е на 15, да започна да се ориентирам какво ще ми трябва, т.к. и доста неща ще ми дадът.
Стискам палци всички да те наред Peace  Hug

# 607
  • София
Момичета от вчера Самуил диша сам 😇 не мога да ви опиша колко съм щастлива. Докато му станат изследванията за кръвната група за да почнат кръвопреливане му пуснаха нови кръвни изследвания в които се установи, че показателите са добри и няма нужда от кръвопреливане и малкото мъжленце се размина 😇 толкова съм благодарна на Господ, виждам че е с него и му помага  Praynig Днес отивам да проверя как е и ме изписват .. всеки ден мога да идвам и да му нося кърма. Казаха, че около месец ще остане, но може и повече в зависимост от това как се справя.. няма значение времето, само да си го прибереме жив и здрав  Praynig

# 608
  • Варна
Буйо, чудесни новини! Много се радвам за малкия - голям мъж, Самуил! Грижи се и за себе си, всичко ще е наред!
Бимба, как са близначетата?

# 609
Браво на малкия борбен мъж! Само такива хубави новини да има.
И аз се замислих за бимба, че скоро не е казвама как са мъниците, дано и те да са добре!

# 610
Buyo, страхотна новина! Нека наддава по- бързо малкия боец! Сега ще имаш малко време да обърнеш внимание на дъщеричката, че като ти чета постовете, поизмъчила се е милата през последните месеци  Hug

# 611
Браво на това борбено дете Simple SmileSimple SmileSimple Smile Аз снощи си мислех за вас и много се радвам , че писахте и имате много добри новини.  Hug

# 612
  • София
Благодаря момичета, да, радвам се че ме пускат да обърна внимание на малката, че й е домъчняло за мен.
Бимба виждам тук такива мъничета, прави ми впечатление, че въпреки, че са малки са много жилави. Мънички са още наистина, стискайте поне до 34-35 та момичета.. не за друго а защото по-бързо се справят с изпитанията.. и все пак стискам палци за 37-ма на всяка  Hug

# 613
Браво BuYo и твоето мъниче е борбено като мама. Дано бързо навакса килограмите,  а ще му носите  кърма с дъщеричката и тя ще е щастлива.
Bimba как са дечицата? Аз се справям къде с твоя помощ и повечко лежане. Утре ще видим какво ще каже доки,  но все така наближаваме 30гс. Дано всички дечица останат по дълго в коремчетата и се родят по към термин.

# 614
Buyo как си? Как е малкиа? Много се радвам, че вече диша сам.Борбено бебче, браво на него.

Общи условия

Активация на акаунт