Лежащи бъдещи майки - 36

• 57 303
  • 776
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Аз съм добре, малкия - след малко ще разбера, в болницата съм но чакам 12:30 тогава пускат 😊 иначе мен ме изписаха вчера и ходихме с мъжа ми заедно да вземею дъщеря ми от детската градина. Няма такъв кеф - прегръща ме, целува ме, на всички деца каза че това е мойта майка 😁 не ми пусна ръката и през цялото време ме пита- Мамо ти нали няма да ходиш вече в болница? Толкова се радвам, че поне с нея мога да съм. Сутринта я закарах на градина и пак ме пита - нали си вкъщи мамо.. 😇

# 616
Радвам се за всички вас... браво и продължавайте така.
Моите бебето пораснаха малко, но младежа пак е на апаратно дишане. Девойката е с кислород в кувиоза. Стискайте им палци.

# 617
BuYo,  Hug Радвам се за дъщеричката ти в момента! Не знам на колко годинки е, но аз съм с 4,5 години по-голяма от сестра ми и когато тя се роди, майка ми ме произведе в чин заместник майка, колко съм помагала...и то с удоволствие! Та ще е хубаво ако я включиш в гледането на бебо и продължиш да и обръщаш внимание при всяка възможност  Hug
Bimba,  Praynig Praynig Praynig

# 618
Bimbaa, Много ама много стиснати палчета имаш от мен и молитви за малките ти съкровища Praynig

# 619
Благодаря на всички ви....

# 620
  • София
Бимба ще стискам палчета за двете твои плюс моя, че днес ме посрешнаха с неприятна изненада, не мога да спра да плача и да се чудя какво и накъде и когабда направя. Правили му преглед на главата и се установило наличие на разширяване на мозъчните канали или нещо подобно само като чух че нещо мозъчно и зациклих, спрях да чувам и виждам и мислено се свлекох на пода.. не мога място да си намеря .. не искам никой да еиждам и чувам всичко ми е черно пред очите 😢😢😢😢 уж щели да го следят уж не знам си какво направоооо... бил страдал в мене .. не мога да си го простя чувствам се ужасно виновна за всичко 😢😢😢

# 621
Buyo най напред се успокой миличка,знам че в момента ти е адски тъжно, но не се обвинявай ти направи всичко по силите си.Не си виновна за нищо.Какво ти казаха, това разширяване лекува ли се? Не се предавай и не си позволявай да паднеш духом.Всичко ще е наред аз силно вярвам в това, само малко търпение имай.Прегръщам те силно и стискам палчета за малкиа Самуил Hug

# 622
Ей buyo както ти казва ay-se не падай духом ,сега трябва да си много силна! Със сигурност ти е много тежко , но мисли положително , а знаеш че ние тук също изпращаме цялата си положителна енергия към вас! Прегръдки  Hug  Hug Hug

# 623
Buyo, такова нещо като вина няма... това не е от страдание, а от това, че е роден по-рано. Състоянието, което описваш е свързано с мозъчните стомахчета. В много от случаите положението се оправя от само себе си. Всичко ще бъде наред!

# 624
  • София
Много се моля момичета, не съм загубила вяра, но просто вече всичко ми дойде в повече, утре съм отново на линия отново ще го галя докато ми се усмихва .. толкова му беше приятно че го галя.. каквото и да стане аз съм с него и никога няма да се откажа, но всички неща свързани едно след друго и без ден почивка .. изтощих се 😦

# 625
Ох чета ви и ужасно съжалявам за мъката на една майка, да стане.. След като стане и до края на живота си...
Съжалявам и силно се надявам всичко да е поправимо и да се насладиш на сина си и той на живота си както заслужавате! Моля се за вас!

# 626
BuYo, миличка, сърцето ми се къса, като чета през какво минаваш!  Cry А за вина, нямаш никаква вина, ти направи толкова много!!!
Като ти мине първоначалното стъписване, почети малко по въпроса! Аз знаех, че съм чела за увеличени мозъчни стомахчета някъде из нета и пак потърсих инфо!  newsm78 Има и постове в бг мама от други майки с подобен проблем! И доколкото чета дечицата са ок  Peace Стискам силно палци, моля се за вас!  Praynig

Последна редакция: вт, 04 окт 2016, 21:16 от helios13

# 627
ByYo абе на теб как тк се вижда детенцето? Майката винаги има усещане,  а докторите са такива почват с най-лошото. Ще се оправи малкия,  а и той колко време стоя на системи и слушка детенцето.
Вчера и на мен ми каза доки,  че не е очаквал да стигна до 29гс и 5д, но и без шиика бебока се развива добре и е 1500гр продължаваме с гинипрала. Аз казах,  че го искам 3кг и той каза:Човек е голям,  колкото са големи мечтите му.
И пак сме си вкъщи  2в 1.
Моля се всичко да е наред и всички да си гушкаме дечицата вкъщи скоро! Кураж и много вяра!

# 628
  • София
BuYo, bimbaaa, погледнете този подфорум Недоносени
Малките ни "недоносчета" вече посраснаха и се моля да няма нови попълнения в подфорума.
Можете да намерите информация там и да ви отговорят ако имате въпроси  Hug
Стискам палци на дечицата ви. Късмет и кураж на вас двете.

# 629
Бимба ще стискам палчета за двете твои плюс моя, че днес ме посрешнаха с неприятна изненада, не мога да спра да плача и да се чудя какво и накъде и когабда направя. Правили му преглед на главата и се установило наличие на разширяване на мозъчните канали или нещо подобно само като чух че нещо мозъчно и зациклих, спрях да чувам и виждам и мислено се свлекох на пода.. не мога място да си намеря .. не искам никой да еиждам и чувам всичко ми е черно пред очите 😢😢😢😢 уж щели да го следят уж не знам си какво направоооо... бил страдал в мене .. не мога да си го простя чувствам се ужасно виновна за всичко 😢😢😢
И при моят син беше така, даже ми бяха казали мозъчен кръвоизлив.Не се притеснявай, не се вини всичко ще е наред.Ще го преодолее може би са ти казали раширени вентрикули.Ако детето диша само и има сукателен рефлекс е много добра индикация за това че всичко е наред.Когато се говори за мозъчно разширен вентрикул при малко бебче шансът да го преодолее без никакви последствия е 95 процента.Запази спокойствие, бебчо има нужда да те чувства спокойна, уверена и положително настроена (а ти си такава).Прегръдки от нас 🤗🤗🤗.

Bu Yo другото много важно нещо ти роди бебчо в добра седмица.Той е развит почти на 100 процента.След 28 седмица всички органи и системи са развити остава им на бебчетата да трупат само маса.А това че вече диша сам е супер при Стилиянчо апарата беше 2 месеца и 16 дни, после кислородна тръба 1 месец и 15 дни.А доколкото си спомням моят юнак имаше два разширени вентрикула , но всичко се оправи.Децата преодоляват всичко много по лесно от нас.

Последна редакция: ср, 05 окт 2016, 17:46 от AnMary

Общи условия

Активация на акаунт