Лежащи бъдещи майки - 36

• 57 248
  • 776
  •   1
Отговори
# 60
Момичета, имате ли киселини? При мен вече е плачевно, нито мога да ям нито да спя, повръщам от тях и съм като парцал.А лежането допълнително усложнява нещата.Само шуслерови соли и хомеопатия не съм пробвала, но ако намеря читав хомеопат и това ще пробвам.

# 61
  • София
Имах проблем с изхождането когато бях бременна с дъщеря ми, помня че това което ми помогна беше някакъв сироп със смокини и сини сливи, но не си спомням как се казваше. Иначе за хемероидите - пюре от пресна коприва правиш компреси всеки ден и нощ в продължение на 10дни като преди това дезинфекцираш местото със спирт. Пробвано от мои близки хемероидите изчезват завинаги. И с двете неща трябва постоянство и търпение за да подействат. Пробвай може да помогне

# 62
Лежа и аз надясно и даже гледам след хранене да не лягам, а да стоя седнала известно време.Ама то и да ям и да не ям, съм 24 часа в джаза...

# 63
Киселините ми минаваха с прясно мляко, направо от хладилника без да го варя.

# 64
За киселините мен ми намаляха с айран! Иначе раждала приятелка са и помагали бира, газирана вода и прясно мляко!  Peace
Dip1981, то в тази темичка не върви да ти кажем добре дошла!  ooooh! Лека бременност и на теб!

# 65
Имах проблем с изхождането когато бях бременна с дъщеря ми, помня че това което ми помогна беше някакъв сироп със смокини и сини сливи, но не си спомням как се казваше. Иначе за хемероидите - пюре от пресна коприва правиш компреси всеки ден и нощ в продължение на 10дни като преди това дезинфекцираш местото със спирт. Пробвано от мои близки хемероидите изчезват завинаги. И с двете неща трябва постоянство и търпение за да подействат. Пробвай може да помогне
Сиропа вероятно е фрутилакс
 Подходящ за бременни и малки деца.

# 66
  • Стара Загора
Имам вероятно тъп въпрос ама..... може ли са се скъсява шийката ако няма контракции?

# 67
Може. При движение, при вдигане на тежко, при сядане дори.

# 68
Да от контракциите най - вече се скъсява, поне при мен от това се скъсява.

# 69
Имам вероятно тъп въпрос ама..... може ли са се скъсява шийката ако няма контракции?
Или от теглото на бебето, когато е хлабава, а не стегната. Затова лежим и противодействаме на гравитацията. Моето легло дори е с наклон....от сега позволявам да ми се качат на главата...

# 70
Момичета, благодаря за съветите. Утре съм на хирург, да видим какво ще ми кажат.чИначе съм пробвала какви ли не разхлабителни и като храни и като сиропи, и заедно и по оделно, нищо не помага. Какъв е този моя стомах, не знам. А такъв хранителен режим какъвто имам в момента, даже и са отслабване не съм пазила. Ще видим утре, какво ще каже лекаря😢
Щомсе отнася до скъсената шийка, за щастие при мен не е скъсена, поне за сега, но както каза bimbaa, за това лежим, да продиводействаме на гравитацията. И моето легло е вдигнато откъм краката. Дори в седнало положение, тежеста на матката си оказва влияния. От контракциите също се скъсява. За това само лежане. Казвам го макар и не от личен опит, но моите доктори много ме пазят именно от това и аз за това съм на легло, което си води до другите неща, ама карай. Бебетата да са живи и здрави!
За киселините Талцит не помага ли? Знам, че може да се пие по време на бременност. И при мен се появяват от време на време и ако положението е нетърпимо, прибягвам до него.
Прегръдки на всички и стискайте да стискаме момичета! Макар и бавно, времето минава.

# 71
И аз се записвам в тази тема заради номерчето Simple Smile най-вече. До сега само я четях, Мохини, благодаря  Peace
За тези, които не са ме виждали и чували от другите теми: с конизация без серклаж съм и от 19 гс съм с около 2 см шийка. Понякога става 25-26 мм, ако имам късмет. Е, успях за сега да добутам до 31 гс и мисля и до 36 поне да стигна. От лежането или незнам откъде почнах леко да качвам кръвно - 135/85, 125/90. Все си мисля, че беше от жегите. Страшно се потих и задъхвах, а пулса го усещах в ушите ми чак. Е, и бая кг качих + 20.
От петък пък си имам нова екстра - Бракстън Хикс. Моля се да не се скъси шийката само. В четвъртък съм при Сигридов и очаквам една тирада от обвинения защо не го слушам, той ми пророкува за кръвното още преди месец. А другия понеделник съм на последна фетална при Чавеева в 32ра. Не съм се и надявала да изкарам до сега, дори като я питах в 19 гс за кога да запиша последната и щом чух 32ра и си казах: явно няма да ме види повече, до тогава ще съм родила.
Успех на всички в темата и да стигнем заедно до края!

Щастливке, всичко наред ли е с теб? Като те прочетох тук и настръхнах.

# 72
Мерелианка, отличник си ти...споко!

# 73
Марелианка, ще добутаме до поне 36, няма начин!
Не ми помага Талцид никак, все едно не съм го пила.

# 74
А аз ще докажа на Пънчето, че има и такива, които без серклаж си изкарват до края Simple Smile Така де, имам стимул да се запиша в историята Simple Smile)))))

Общи условия

Активация на акаунт