Как и с какво да премахнем неприятното потене под мишниците?-3

• 109 494
  • 590
  •   1
Отговори
# 105
Аз ползвам Одорекс и при мен го има проблема с привикването, в един момент просто спира да действа. Мисля скоро да пробвам нещо друго с алуминиев хлорид. Освен Одабан и Транспиблок, разбрах че и Юсерин имат някакъв подобен спрей. Ако някой го е ползвал, нека сподели

# 106
На юсерин не съм ползвала. Транспиблок при мен ефект нулев, или в по хладни дни и то като го нанаса сутрин след душа, а не вечерта

# 107
  • София
На юсерин не съм ползвала. Транспиблок при мен ефект нулев, или в по хладни дни и то като го нанаса сутрин след душа, а не вечерта

За Транспиблок и аз казвам същото - никакъв ефект.  Confused

# 108
http://apteka.framar.bg/30039382/%D0%B5%D1%83%D1%86%D0%B5%D1%80% … -30-%D0%BC%D0%BB-

Това е спрея на Юсерин, мисля да го пробвам като спре съвсем действието на Одорекса, въпреки че честно казано не ми изглежда много надежден. Ще видим..

# 109
  • София
http://apteka.framar.bg/30039382/%D0%B5%D1%83%D1%86%D0%B5%D1%80% … -30-%D0%BC%D0%BB-

Това е спрея на Юсерин, мисля да го пробвам като спре съвсем действието на Одорекса, въпреки че честно казано не ми изглежда много надежден. Ще видим..

На мен ми е странно, че през ден се ползва  newsm78 . Това сигурно значи , че не е много силен ефекта. Сподели после инфо Simple Smile

# 110
  • София
Момичета у дома ползваме Юсерина. Нанасям го три вечери подред,сутрин го мия. Доволни сме,както аз така и мъжа ми. Като отслаби ефекта, повтарям процедурата,но само една нощ. Един флакон го ползваме сумати време.

# 111
  • Русе/София
Момичета у дома ползваме Юсерина. Нанасям го три вечери подред,сутрин го мия. Доволни сме,както аз така и мъжа ми. Като отслаби ефекта, повтарям процедурата,но само една нощ. Един флакон го ползваме сумати време.
При мен ефекта беше обратен-прекомерно изпотяване,сърбеж и суха кожа.

# 112
Това е много странно. За сърбежа и сухата кожа, нормално да се получи така. Но да има обратен ефект  newsm78

# 113
Момичета рякоя слагала ли е ботокс или HuFU има ли ефект?

# 114
И аз съм задавала този въпрос, но никой до момента не е казал да е пробвал. A HUFI какво точно представлява?

# 115
И аз съм задавала този въпрос, но никой до момента не е казал да е пробвал.

Хора, не четете ли? Моите постове за ботокса да не би да са невидими?!

# 116
  • на последния етаж
Ролка Митчъм може ли се да се купи от някъде?

# 117
  • Orihuela Costa,Spain
И аз не съм фен на Юсерина, а очаквах много от него. Получих детматит, а на потенето не ми повлия изобщо. Иначе давам един глас за Кларинс. Ползвам роллона от няколко седмици, много е хубав и мирише супер.

# 118
И аз съм задавала този въпрос, но никой до момента не е казал да е пробвал.

Хора, не четете ли? Моите постове за ботокса да не би да са невидими?!
Четем, но за разлика от теб ние сме тук в България.Аз не се съмнявам че ботокса действа, но тук тази процедура се извършва във безбройните козметични студия, доста е скъпо като цена и идея си нямам на кое можеш да се довериш.

# 119
Да бяхте уточнили тогава. Иначе и аз се зачудих дали Пюр не е невидима Laughing
Засега да кажа, че лазерната се повлиява добре на изпотяването. Нямам търпение да дойде лятото.

Общи условия

Активация на акаунт