Как и с какво да премахнем неприятното потене под мишниците?-3

• 109 470
  • 590
  •   1
Отговори
# 90
Ти кои места третираш, длани и подмишници ли?

Да Peace

# 91
  • В къЩи.
От всички съм доволна, просто този има най-неутрална миризма като че ли, не обичам да ми се смесва с парфюма  Mr. Green
О, и този без микрогранулките е по-евтин принципно, освен, че е по-еко.

Благодаря.  bouquet
Ще го пробвам задължително. Peace

# 92
PURE ,  при вас слагането на ботокс против изпотяване популярно ли сред хора, които нямат хиперхидроза, ами просто за удобство?

# 93
Тук май инжекции с ботокс против изпотяване не са сред най-познатите процедури. Някъде четох че когато козметиката не помага е добре да се приложи този медицински метод и ми звучи практично вместо каква ли не козметика и то без никакъв ефект.

# 94
  • В къЩи.
Попаднах на крем на Рексона http://www.enzo.bg/kozmetika/kozmetika-za-tyalo/?f=1-3-2-3646-8073-10487-26940
Май е нов продукт, или поне аз не съм ги виждала.
Дали някоя от вас ги е пробвала?

# 95
Не е нов продукт, няколко пъти се препоръчваше тук. Купувам по интернет или в чужбина. В магазините в Русе например го няма. Дав имат аналогичен на същата цена, но не съм пробвала.

# 96
  • В къЩи.
Явно съм пропуснала,когато е дискутиран.
Има няколко вида,дали разликата е само в аромата? Вие кои сте ползвали?

# 97
3-4 вида съм ползвала, ароматите са различни, като консистенция са почти еднакви. Всички вършат работа. Не съм се заглеждала в съставките.

# 98
Здравейте, с лекото затопляне от изминалата седмица пак излиза  на преден план проблема с изпотяването най-вече на стъпалата при мен.
Това познато ли ви е като продукт
http://www.spripoteneto.com/kampanya_siparis.html
Дали е по-силно от Одорекса, ползвал ли го е някой ?

# 99
  • София
Привет от мен Simple Smile
Преди 1-2 седмици намерих темата. Имам огромен проблем с изпотяването. Изобщо НИКАКВИ стикчета-миксчета не ми влияят. Преди няколко месеца си купих "Транспиблок" - абсолютно никакъв ефект!
Вече се бях отчаяла тотално. Няма зима , няма лято... Вечното чудене какво да облека , как да предотвратя появата на гадните петна  Embarassed ???
Тук изчетох темата и си купих "одорекх". Понеже надеждата умира последна Simple Smile
Еми не мога да повярвам , за мен това е равносилно на чудо и не го казвам с ирония!
След като го ползвах 3дни по ред още вече не се потя под мишниците  Laughing
Честно  - още не мога да повярвам. Вчера си сложих един светлосив суичер , памучен , който нося само с нещо друго отдолу защото всякаква пот веднага избива и то много ясно. Даже и с него почти нищо не се случи Simple Smile В смисъл , че имаше съвсееееем леки петънца , почти незабележими. А бях спряла да го нося. Та за мен това е нещо невероятно прекрасно.
Ако проблема не беше толкова голям сигурно нямаше да прибегна до него, но който не го е преживал - просто не знае  Embarassed И то в придължение на години.... да не можеш да си купиш дреха заради това , да избираш по цвят и материя , не каквото ти харесва , а каквото е приемливо......... А сега имам свобода да избирам  и това е прекрасно.
Намам никакви неприятни ефекти  като сърбеж, бучки , болки.
Всичко е наред сега и надявам се и в бъдеще Simple Smile
Все пак се ползва веднъж на 10 дни .
Успех на всички  bouquet
ПП А за този "Тересон" нямам наблюдения. Аз смятам и за караката да пробвам "одорекс", разбрах че имат серия и за крака. Ще пиша като пробвам.

# 100
  • sofiq
Одабан е универсален,става за под мишници,крака,дланите на ръцете и други места по тялото където има проблем с потенето. Peace
Аз без Одорекс и Одабан не оставам,ползвам от години и двете като ги редувам според сезона,нищо друго няма ефект при мен.

# 101
И Одобан и Одорекс съм и ги ползвам. За мен по-добрият е Одобан, но може би свикнах с тях и не ми решават проблема. Затова търся мнение за Тересон. Също се замислям и за инжектиране на ботокс, но не знам къде мога да се доверя на специалистите, които го извършват. Ако някой може да препоръча нещо и в тази насока?

# 102
  • София
И Одобан и Одорекс съм и ги ползвам. За мен по-добрият е Одобан, но може би свикнах с тях и не ми решават проблема. Затова търся мнение за Тересон. Също се замислям и за инжектиране на ботокс, но не знам къде мога да се доверя на специалистите, които го извършват. Ако някой може да препоръча нещо и в тази насока?

Здравей, би ли казала от колко време ги ползваш и кога според тях се получава привикване и ефекта спира?

# 103

Здравей, би ли казала от колко време ги ползваш и кога според тях се получава привикване и ефекта спира?
Първо започнах с Одорекс преди две години сигурно и аз като теб бях изумена, никакво потене на стъпалата, кога точно ефекта отслабна не мога да се сетя. Миналото лято стигнах до там, че ги ползвах през ден, вече не мога да разбера може да имат ефект просто при мен потенето да е по-обилно. Зимата не съм ползвала нищо не, че нямам потене, но умишлено си дадох почивка, но сега пак ще ги почвам. Под мишниците пак беше така в началото с две поредни напръсквания и до седем дни нямаше потене с Одорекс, но после една остра неприятна миризма и вече не го ползвам за мишници.

# 104
  • София
Офффффффффффффф.
Всичко е толкова индивидуално.
Надявам се ефекта да е дълготраен при мен,  защото толкова ми е писнало вече  Confused
Въпреки че има логика да се привикне.
Все пак - непрекъснато измислят нови неща, толкова голям напредък има във всички насоки в науката и фармацията ... Все си мисля ,че ще изскочи решението  Laughing
Аз съм болен оптимист  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт