Как и с какво да премахнем неприятното потене под мишниците?-3

• 109 475
  • 590
  •   1
Отговори
# 75
Ала-Бала те мъжките рол-они на повечето марки май миришат по-хубаво, без натрапчиви сладникави отенъци  Wink

# 76
  • София-Младост
Ала-Бала те мъжките рол-они на повечето марки май миришат по-хубаво, без натрапчиви сладникави отенъци  Wink
Лошото е че докато се мотая и мъжките свършиха в емаг, налични са само део...пък имам някакъв бегъл спомен, че някой беше писал че не са толкова добри като рол-оните. Но да не свършат и те докато мисля  Mr. Green

# 77
  • София
От години казах чао на женските, в Gilette gel е истината. От сутрин до вечер няма никакъв помен от миризми, дори и неговия аромат не се усеща след като изсъхне.

Скрит текст:

# 78
От години казах чао на женските, в Gilette gel е истината. От сутрин до вечер няма никакъв помен от миризми, дори и неговия аромат не се усеща след като изсъхне.

Скрит текст:

И аз от години използвам само мъжки дезодорант. Бих използвала и мъжки парфюм, но..., засега се въздържам от тази идея. Харесва ми, не е заради някакъв проблем.

# 79
  • Варна
Аз ползвам ОДОРЕКС ДЕО две нощи в месеца. Доволна съм много! През останалото време Нивеа стик.   Peace
Аз също ползвах ОДОРЕКС, но след като спря потенето, започнаха да се появяват много пъпки по лицето. Докторката ми обясни, че организмът търси друг начин да се изчисти след като съм спряла потенето, затова се отказах от него.
И аз съм на мнение, че тялото ще потърси друг начин да се "охлади". Нямала съм големи проблеми с потенето под мишниците, ползвала съм обичайните стикчета, но винаги оставяха гадни бели петна под дрехите. После поради други причини си смених козметиката и си взех сух дезодорант с алое без алуминий. Не мога да кажа дали се потя повече или по-малко, но се чувствам много свежа и най-важното е, че не ми оставя гадни петна по блузите лятото, нещо което ме вбесяваше. Някои дружки край мен също го пробваха и те са доволни. Умишлено не казвам марка, защото веднага ще се приеме като реклама, пък съм далеч от тази идея.

Също се бях замисляла за Одорекс, но ме отказа това образуване на топчета, за което чета. Реших, че не искам излишни главоболия. Въпреки това пък много хора са си доволни, все пак си е до организъм.

# 80
  • sofiq
Одорекса,Одабана и Транспиблок  са едни от малкото достъпни като цена средства за спиране на наистина обилно потене под мишниците.Това ,че имат странични ефекти при някои хора е истина,но и това че помагат също е истина.
Аз съм с обилно потене,с мокри кръгове целогодишно и от години ползвам изброните продукти,това е единствения начин за мен да огранича мокрите петна,разни стикчета не ми действат изобщо,мъжки или женски,дори и така хваления Мичъм тук при мен ефект да спре потенето или поне да го намали няма.
Толкова е неприятно да не може да облечеш примерно светло сива памучна тениска защото знаеш,че ще си след 5 мин с прекрасно очертани мокри кръгове под мишниците Tired,да си купуваш дрехи основно в черно и да се съобразяваш каква е материята да не личи.
Бих прибягнала и до ботокс,но за съжаление е скъпа процедура.

# 81
  • При децата ми
Аз ползвам ОДОРЕКС ДЕО две нощи в месеца. Доволна съм много! През останалото време Нивеа стик.   Peace
Аз също ползвах ОДОРЕКС, но след като спря потенето, започнаха да се появяват много пъпки по лицето. Докторката ми обясни, че организмът търси друг начин да се изчисти след като съм спряла потенето, затова се отказах от него.
Скрит текст:
И аз съм на мнение, че тялото ще потърси друг начин да се "охлади". Нямала съм големи проблеми с потенето под мишниците, ползвала съм обичайните стикчета, но винаги оставяха гадни бели петна под дрехите. После поради други причини си смених козметиката и си взех сух дезодорант с алое без алуминий. Не мога да кажа дали се потя повече или по-малко, но се чувствам много свежа и най-важното е, че не ми оставя гадни петна по блузите лятото, нещо което ме вбесяваше. Някои дружки край мен също го пробваха и те са доволни. Умишлено не казвам марка, защото веднага ще се приеме като реклама, пък съм далеч от тази идея.

Също се бях замисляла за Одорекс, но ме отказа това образуване на топчета, за което чета. Реших, че не искам излишни главоболия. Въпреки това пък много хора са си доволни, все пак си е до организъм.
Би ли споделила кой е дезодоранта без алуминий? Може и на лично съобщение?

# 82
В едно предаване което гледах, документация, свързваха употребата на алуминий съдържащи дезодоранти с рака на гърдата. Защото кожата пропуска (двупосо4но Simple Smile ) и организма поема веществата .

Ползваме в къщи без алуминий. Друг вариант да се спре потенето е да се подбират дрехите: материи и оцветяване на дрехите ...

# 83
  • В къЩи.

Скрит текст:

Виждам ,че има няколко вида гела на Жилет. Вие конкретно от показания ли сте доволна?

# 84
Накарах мм да си направи лазерна епилация на мишниците и чакам лятото с нетърпение, за да видя какъв ще е ефектът. И на себе ди наптавих, но след раждането така или иначе потенето ми намаля доста и няма да усетя кой знае каква разлика.

# 85
Ала-Бала ми вземи си някакъв друг. За такива неща няма какво да се чака, те си трябват ежедневно.

# 86
  • София

Скрит текст:

Виждам ,че има няколко вида гела на Жилет. Вие конкретно от показания ли сте доволна?

От всички съм доволна, просто този има най-неутрална миризма като че ли, не обичам да ми се смесва с парфюма  Mr. Green
О, и този без микрогранулките е по-евтин принципно, освен, че е по-еко.

# 87
Ефектът е още на следващия ден. За да направиш следваща процедура трябва да минат минимум три месеца, при мен потенето започва отново след четири месеца и половина.Аз чакам една/две седмици, защото когато свърши ефекта на ботокса, а това става буквално от днес за утре, звъня да си запиша час и обикновено няма свободни часове седмица, две напред. Иначе може и да не чакаш, а да я направиш веднага след като се появи потенето. При мен потенето е обилно,  т.е. хиперхидроза- особено длани, мишници, гръб, лице и ефекта от четири месеца и половина е повече от добър.  При нормално изпотяване предполагам, че ефекта ще е над 6 до 8 месеца. Процедурата я правя постоянно от над 8 години.

Тези процедури се правят само при квалифицирани специалисти, нали?
На страницата на моята дерматоложка има подробна статия за ботокса против изпотяване http://www.drkaliasheva.com/services/botoks-protiv-izpotyavane . Интересно е, че успява да спре дори обилното потене, както в твоя случай, без реално да пречи на общото потооделяне на организма, нито пък да кара тялото да компенсира с потене другаде.

# 88
pelopony, аз процедурите съм ги правила само в болница тук в Стокхолм, има си дори отделно отделение за хиперхидроза. За нормално изпотяване на подмишниците предполагам, че може да се извърши и от опитен козметик, но при мен обработват и целите длани до върха на пръстите, затова ми слагат упойка. Ръцете ми след процедурата са надупчени като решето, под мишниците въобще не боли и дозата ботокс е нищо в сравнение с тази, която ми боцкат в ръцете. За 8 години доста ботокс е минал през тялото ми и не съм забелязала никакви последици - чувствам се като нормален човек със сухи дрехи, не ми се налага да щракам по клавиатурата или да пиша с ръкавици, които да попиват потта, за да не мокря клавишите и листата, нямам пъпки или други странични ефекти.

# 89
Ботоксът дефакто нали намалява потенето като въздейства косвено върху потните жлези, т.е. отслабва сигналите, които ги карат да са свръх активни точно в проблемните места. Така че, не наврежда на нищо и всеки може да се възползва, ако иска да намали потенето.
Ти кои места третираш, длани и подмишници ли?

Общи условия

Активация на акаунт