Как и с какво да премахнем неприятното потене под мишниците?-3

• 109 671
  • 590
  •   1
Отговори
# 240
  • have faith and be patient ..
по принцип изпотяването е естествен процес на охлаждане и детоксикация на тялото ... всеки опит то да бъде спряно е вреден ... всеки сам си решава .. аз съм бременна в 8-ми месец в момента и се потя ужасно много .. предвид факта ,че съм качила килограми , ходя с дълги дрехи да крия сланини и разширени вени , кусур са ми и изпотените мишници ... слагам си лепенки за сега , на самата дреха ,обират влагата  Peace

# 241
  • Бургас
вярно  е,  аз затова по-скоро търся начин да неутрализирам миризмата на потта, а не да спра тотално изпотяването, засега май само содата ми се струва ефикасна за това

# 242
  • На изток от Рая
За неутрализиране на миризмата, ви препоръчвам етилов/ салицилов спирт.
Помага срещу миризма, но не спира потенето.  Peace

# 243
  • Варна
 Не искам да неутрализирам само миризмата. ИСКАМ СУХИ МИШНИЦИ! Вредно невредно-това е положението. Работя извънредно натоварена работа със строг дрескод включващ светлосини ризи та...няма опция да се потя като крава. Ала бала ще поръчам от ибей стикове аз защото и тая проклетия вероятно ще спре да ми действа. Сега чакам един Дав максимум поръчан по-назад в темата от парфимо.

# 244
вярно  е,  аз затова по-скоро търся начин да неутрализирам миризмата на потта, а не да спра тотално изпотяването, засега май само содата ми се струва ефикасна за това

кристалите вършат тая работа , имам този от години , търка се на чисти , мокри мишници , нямам миризма никаква , само влага .. предполагам ,че и тук ги има и вършат същата работа  Peace
https://www.iherb.com/pr/Crystal-Body-Deodorant-Travel-Stick-Deo … -1-5-oz-40-g/5665

# 245
# 246

За този кристал се чудя вече месец дали да го поръчвам, и точно какъв е ефекта. Неутрализира миризмата или до някаква степен спира и изпотяването.

# 247

За този кристал се чудя вече месец дали да го поръчвам, и точно какъв е ефекта. Неутрализира миризмата или до някаква степен спира и изпотяването.
ММ го ползва, при него няма изпотяване, но той по принцип не се поти много.
Аз също го ползвам, неутрализира миризмата, изпотяване има, но не е както преди.
Вече повече от месец го ползваме и сякаш вчера е купен, не се е смалил изобщо.

# 248
Пролетно цвете благодаря за инфото
По-добре и аз да го пробвам, защото много се изпотявам и то навсякъде.
Но за миризмата мисля, че зависи много от материята на блузките и тениските. При мен лично като сложа определени тениски след 1-2 ч. усещам миризмата на пот, но при други вече към края на раб. ден около 17ч, въпреки ползвам един и същ продукт против изпотяване

# 249
Не искам да неутрализирам само миризмата. ИСКАМ СУХИ МИШНИЦИ! Вредно невредно-това е положението. Работя извънредно натоварена работа със строг дрескод включващ светлосини ризи та...няма опция да се потя като крава. Ала бала ще поръчам от ибей стикове аз защото и тая проклетия вероятно ще спре да ми действа. Сега чакам един Дав максимум поръчан по-назад в темата от парфимо.

Защо не пробвате с подложките , които се залепват от вътрешната страна на дрехите? Може пък да има ефект.

Аз използвам Одорекс за под мишниците, но стана по зле - започнах да се изпотявам страшно много по врата отзад и в областта на гърдите, чак петна ми избиват по дрехите, ужасно е! Затова съм решила да пробвам подложките, пък ще видим...

# 250
  • Варна
 Не мерси това с подложките няма как да си го причиня. Тъпите ризи освен,че са светли са и леко прозрачен полиестер  #Cussing out. Идва ми да застрелям шефа честно. Joy. Аз не се потя толкова брутално чак. Само под мишниците,но засега овладях положението. Колегите са по-зле от мен. Аз изкарвам деня с 2 ризи,а има такива,които сменят по 4.

# 251
  • sofiq
Не мерси това с подложките няма как да си го причиня. Тъпите ризи освен,че са светли са и леко прозрачен полиестер  #Cussing out. Идва ми да застрелям шефа честно. Joy. Аз не се потя толкова брутално чак. Само под мишниците,но засега овладях положението. Колегите са по-зле от мен. Аз изкарвам деня с 2 ризи,а има такива,които сменят по 4.

Ужасно е това с униформите когато имаш проблем с потенето,преди 13 години работех на място където се изискваше униформа ,едно лято шефката реши да са светлосиви тениски с къс ръкав....до сега помня колко много се притеснявах от огромните мокри петна под мишниците,тогава купувах каквото имаше на пазара против потене и нищо не помагаше,още не бях открила тежката артилерия Одорекс.
Имах само 2 тениски ,които нямаше как да изпера вечер и да са сухи сутрин и се налагаше да нося една цял ден,след това пера на другия ден с другата .....Те се сисъпаха от прането и най вече от део продуктите ,побеляха под мишниците .Ей ужасно неудобно и дискомфортно ми беше цялото това лято,от притеснение че се вижда се потях още повече  Tired

# 252
Когато видях в  аптека тези подложки за дрехи, много се зарадвах. Купих си, естествено, и ги сложих на едно сако. За съжаление бях много разочарована - много неприятно усещане при докосване до подмишниците ми, отделно, като не прилепват до подмишниците ми, хич нищо не попиват. Впоследствие, след като ги махнах от сакото, подплатата, там, където бяха залепени, остана лепкава. Никога повече няма да купувам такава глупост.

# 253
аз пък ползвам вече няколко дни такива подложки и съм много доволна .. само трябва да се напаснат точно на мишницата

# 254
  • София
Сега ползвам този стик на ФА:

Купих си също рол он на Ив Роше. Миналата година бях много доволна от рол она. Сега избрах този: :

Общи условия

Активация на акаунт