Как и с какво да премахнем неприятното потене под мишниците?-3

• 109 665
  • 590
  •   1
Отговори
# 255
  • Варна
 Това не спира потенето когато наистина е засилено.Зимата ив роше ми е идеален,но и дрехите са по-дебели и не се потя чак толкова.
 Пристигна ми Дав максимум от Парфимо/и те са го заредили/. Мисля да пропусна одорекса утре и да мина на него. Ще видим какво ще стане. Различен е от Дав на нашия пазар определено. Дойде в кутийка със целофан запечатан и консистенцията е друга не е като на гъбката примерно.

# 256
  • София
Аз нямам обилно потене. Лятото при всеки потенето е засилено. Дезедорантите, които показах са добри за мен лично. Всеки си преценява за асебе си.

# 257
  • Варна
 Да добри са за човек с нормално изпотяване-подкрепям. Както и всички рексони стик и гъбката на Дав и буржоа и...повечето дрогерини продукти. Повечето пишещи тук обаче сме с някаква степен паталогия на проблема и за нас са слаба ракия  Laughing.

# 258
Може би трябва някак дс се уточни на първата страница или в следващата тема щ, че повече говорим за проблемно изпотяване, а не за нормалното такова.

# 259
  • София
http://www.rogecavailles.bg/bg/our-products
Много съм доволна от този продукт  Peace По-точно от рол она

Здравей Sunshine,
от къде си купуваш дезодоранти на тази марка?

# 260
Здравей , майка ми е фармацевт и ми го донесе от аптеката , в която работи  bouquet

# 261
  • София
Здравей , майка ми е фармацевт и ми го донесе от аптеката , в която работи  bouquet

Да разбирам ли, че го има в повечето аптеки?
Ако не може тук, то поне на лични били ми написала коя аптека е в кой град  newsm78

# 262
Аптеката е в Пловдив - Авеню се казва , по принцип тя каза , че би трябвало по всички аптеки да се продават .

# 263
  • София
Аптеката е в Пловдив - Авеню се казва , по принцип тя каза , че би трябвало по всички аптеки да се продават .

Мерси  Grinning

# 264
  • Бургас/Пз
Някой ползвал ли е новия Одорекс, който е като рол он??
Според вас, ако се прави лазерна епилация след това дали.може да се пръска Одорекса?

# 265
При мен обикновен рол он помага .. на Нивеа или Dove  Peace

# 266
  • Orihuela Costa,Spain
Взех на промоция роллон на Шисейдо. Като се нанася много силно мирише на спирт, след това не мирише на нищо. Сякаш става. Иначе фаворити ми остават Виши (червената капачка) и Кларинс, ухае страхотно и е много икономичен. Ланкома не ме грабна изобщо.

# 267
  • Варна
 Я моля ви споделете от тия еко ролони някой добър тия без алуминии  newsm78.  Така или иначе съм на Одорекс,ама искам да слагам и нещо всяка сутрин за свежест. Не се потя и не мириша,но мишниците ми се чувстват някак некомфортно без нищо. Имам един на Ив роше с лайм,но ми е на привършване,а другите са цапащи.

# 268
Я моля ви споделете от тия еко ролони някой добър тия без алуминии  newsm78.  Така или иначе съм на Одорекс,ама искам да слагам и нещо всяка сутрин за свежест. Не се потя и не мириша,но мишниците ми се чувстват някак некомфортно без нищо. Имам един на Ив роше с лайм,но ми е на привършване,а другите са цапащи.
Аз преди две години от Одорекса получих ужасен сърбеж, много ми се иска пак да опитам защото действаше безотказно!  Wink
Искам да похваля ролоните на Адидас и на Фа. Адидаса е много ефективен, но и от него имам сърбежи, за сега само Фа-то не ми дразни. От iherb си вземам един кристал, сигурно го знаете, той също спомага за овладяване на неприятната миризма, но не спира потенето. Ползвам го зимата, за тези жеги ми е много слаб.

# 269
  • Варна
 И на мен ми щипе одорекса при нанасяне-няма оправия затова нанасям,стискам зъби да изсъхне и мажа с лосион за тяло. Веднага спира да щипе и да сърби и не влияе на действието му. Нищо друго не действа при мен. И Дав максимум поръчах и той не действа. Сега съм поръчала Мичъм медицинския от ибей 25$ изгърмях  Grinning. Ако и той не действа ще се застрелям направо.

Общи условия

Активация на акаунт