Как и с какво да премахнем неприятното потене под мишниците?-3

• 109 617
  • 590
  •   1
Отговори
# 285
  • София
София, а като аромат приятен ли е?

Да, много е нежен и приятен. Определено го препоръчвам.

# 286
От къде да си го закупим?

# 287
  • София
От къде да си го закупим?

Аз си го купувам от аптека.

# 288
От днес и аз си закупих cavailles.Взех си ролона,но дали не сбърках се чудя аз съм свикнала на миризмата на Дав и сега проблема е немога да разбера дали ще ми действа или пак ще се вмириша  при интензивна работа.Утре ще съм на работа с него и ми е леко притеснено.

# 289
  • София
rEvfti, този с алуминиевите соли ли си купи,
за 48 часова защита? Ако си с него, не би трябвало
да се вмиришеш. Можеш да го вземеш с теб и да
нанесеш пак по някое време от деня.

Преди да го открия, минах през много неприятен
момент - изненадващо започнах да имам доста
неприятна миризма под мишниците, която се
появяваше буквално часове след къпане и нанасяне
на дезодорант. А при някои блузи този ефект беше
светкавично бърз. Почнах да пробвам различни
дезодоранти, спрейове, ролони, сух дезодорант,
сода при къпане. Буквално нищо не ми помагаше,
което ме изнервяше, защото преди не бях имала
такъв проблем. Не исках да минавам на Одорекс и
в една аптека, при разговор с аптекарката, тя ми
препоръча този дезодорант. Е, мога да кажа, че
за момента проблемът ми е разрешен. Оказа се,
че е и много икономичен, така че съм максимално
доволна.

Последна редакция: пт, 15 дек 2017, 22:11 от Sophia L.

# 290
Благодаря ти.Ето този https://remedium.bg/product/69224/roge-cavailles-absorb-regulira … avane-x50-ml.html
Притесни ме защото днес преди да изляза взех душ.сложих сода подсуших се,после ролона и излязох.Сега се прибрах съблякох дрехите и сутиена и вече манията ми е голяма да проверя дрехите дали са вмирисани...ами сутиена(чашката) ми понамирисва,а блузата не ?!Какво е това наказание Sad Sad Sad

# 291
  • София
Според мен пробвай да спреш содата. Аз така направих,
след като почнах да използвам дезодоранта. Не бях
сигурна дали не се получава някаква реакция между
содата и алуминиевите соли, съдържащи се в него.
Освен това дай му шанс няколко дни, да се разгърне
ефектът му и тогава прецени.

# 292
Добре,може и да си права вече втори ден ги съчетавам и си мисля,че наистина от содата не се изпотявам толкова много.Може да я разредя.Изчетох много сайтове по темата и някъде срешнах писание за вътрешно приемане на хлорофил(помагало за много неща)Издирвах в аптеките,а те ме гледат странно не са го чували.

# 293
  • have faith and be patient ..
Това не се ли съдържа във водораслите ?? Имам бегли спомени ,че го учихме в училище това

# 294
  • Щастлива мама на 3 слънца
Здравейте много чувствителни подмишници имам
Бихте ли ми препоръчали нещо подходящо
Благодаря

# 295
Здравейте много чувствителни подмишници имам
Бихте ли ми препоръчали нещо подходящо
Благодаря
Честит Коледа!Защо не пробваш http://www.rogecavailles.bg/  от по горните постове ми го препоръчаха и го ползвам от известно време.Аз обаче ползвам този със солите.Искам да попитам нормално ли е да ми се изсушава кожата,спрях содата но имам петна на едната мишница и кожата ми се зачерви и изсуши на места и от време на време се появява сърбеж.

# 296
  • София
Защо не пробваш http://www.rogecavailles.bg/  от по горните постове ми го препоръчаха и го ползвам от известно време.Аз обаче ползвам този със солите.Искам да попитам нормално ли е да ми се изсушава кожата,спрях содата но имам петна на едната мишница и кожата ми се зачерви и изсуши на места и от време на време се появява сърбеж.

Не, не е редно да се изсушава и разранява кожата. Кога спря
содата? Бях почнала така да реагирам от употребата на содата.

# 297
От седмица някъде.Днес съм се запасила с един мехлем от лайка с него се мажа и сложих после бебешка пудра.Да видим днес как ще е
макар че през деня не е толкова дразнещо,но сутрин мн сърби Sad

# 298
Здравейте! Преди време публикувах един дълъг пост, от който човек може да се информира, отегчи или да изгуби връзката... Основната ми идея беше насочена към това да покажа опита си с различни продукти( алуминиеви и не). Също така да споделя, че решението намерих в този форум. То включва сода, но дразнещия ѝ ефект се покрива от кокосово масло, а липсата ѝ на подсушаващ ефект се покрива от царевично нишесте - и наистина работи. В стъклен съд смесвате в съотношение 1:1:1 (аз го правя със супени лъжици) от царевичното нишесте, содата и кокосовото масло, разбърквате с дървена бъркалка и преквърляте в празна опаковка от крем за лице (или подобна). Така получавате евтино средство против изпотяване, което има антибактериалния ефект на сода, хидратиращия на кокосовото и подсушаващия на нишестето. Нанасяте след баня на подсушени мишници, чакате да попие маслото, леко поизтупвате остатъчната сода и воала. Не оставя петна, мирише приятно и работи! При стресови ситуации може да избие леко пот (но след часове), подсушавате леко със салфетка, нанасяте без междинно миене и пак сработва. Ще очаквам да споделите опита си с рецептата Simple Smile

# 299
  • София
Пробвах и този, който е без алуминиеви соли, но специално при мен
нямаше толкова добър ефект:
https://remedium.bg/product/69226/roge-cavailles-dermatologichen … -soli-x50-ml.html

това е най-добрият безалуминиев дезодорант, който съм ползвала въобще, а имам опит с доста! лятото ги пускат на промо 2 на цената на един и съм се заредила, но доизхабявам едни на Nuxe, които за зимата стават - но за лятото не са ок

Общи условия

Активация на акаунт