Как и с какво да премахнем неприятното потене под мишниците?-3

• 109 616
  • 590
  •   1
Отговори
# 270
  • На ръба..
И мен първия път много ми щипеше Ододрекса, даже се зачерви кожата ми, изчаках да отмине и след време пак си пръсках, нооо истината е че спряха да ми се потят мишниците, но потта взе да избива по разни места като по гърба, по ръцете, беше много неприятно  Sick

Много силно съм впечатлена от този кристал, първо си го взех под формата на рол-он, но ММ ми го отмъкна. Дори при него спря да се усеща миризмата на пот, предвид физическата му работа.
Вчера си взех кристала под формата на спрей, сложих си и отидох на тренировка, ами няма я миризмата и това  Peace
Скрит текст:

Но не премахва потенето, а самата миризма.

# 271
И мен първия път много ми щипеше Ододрекса, даже се зачерви кожата ми, изчаках да отмине и след време пак си пръсках, нооо истината е че спряха да ми се потят мишниците, но потта взе да избива по разни места като по гърба, по ръцете, беше много неприятно  Sick

Много силно съм впечатлена от този кристал, първо си го взех под формата на рол-он, но ММ ми го отмъкна. Дори при него спря да се усеща миризмата на пот, предвид физическата му работа.
Вчера си взех кристала под формата на спрей, сложих си и отидох на тренировка, ами няма я миризмата и това  Peace
Скрит текст:

Но не премахва потенето, а самата миризма.
и при мен с този кристал изчезна миризмата на пот, но аз въпреки това си доизхабявам роло-на на гарниер, че много ми харесва миризмата. Първо си слагам от кристала и след това крем-роло-на на гарниер

# 272
  • София
Аз имам спрея, но си се потиш, да...дано не се отлага по дрехите.
Чудя се какво друго да тествам, без вредна химия?

# 273
  • Orihuela Costa,Spain
Пробвай сода Peace

# 274
Не мерси това с подложките няма как да си го причиня. Тъпите ризи освен,че са светли са и леко прозрачен полиестер  #Cussing out. Идва ми да застрелям шефа честно. Joy. Аз не се потя толкова брутално чак. Само под мишниците,но засега овладях положението. Колегите са по-зле от мен. Аз изкарвам деня с 2 ризи,а има такива,които сменят по 4.
Кой пък умник ви е поръчал ризи от полиестер?! Че и по цял ден стоите с тях. В тази материя и хора, които почти не се потят, ще замиришат.
Имате моите съчувствия. Лошото е, че веднъж изпотена такава дреха, тя запазва миризмата и след пране.
Не съм убедена, че има безвреден продук, който да спре потенето. А то и не би трябвало да се спира. Лично при мен най го намалява кремчето със сода и лимон.

# 275
  • Варна
 За тоя измислил ризите бих използвала друг термин не умник  Laughing. С една дума казано-мъж  #2gunfire. Аз спирам потенето само под мишниците с него на други места проблем нямам,но в момента честно казано съжалявам колегите. На някой направо им залепва за гърба тая гад,а аромата,който се разнася няма да го коментирам  #Cussing out. Като цяло сме на прага на общ бунт,а шефа е заплашен с овалване в катран и пера. Laughing

# 276
  • Sofiq
Не искам да неутрализирам само миризмата. ИСКАМ СУХИ МИШНИЦИ! Вредно невредно-това е положението. Работя извънредно натоварена работа със строг дрескод включващ светлосини ризи та...няма опция да се потя като крава. Ала бала ще поръчам от ибей стикове аз защото и тая проклетия вероятно ще спре да ми действа. Сега чакам един Дав максимум поръчан по-назад в темата от парфимо.

Пробвай рол   она   на  Babaria  с  алое  вера ,   мн   е   добър,  струва  4, 5  лева.  Има   го   в Lilly. Съхне  страшно   бързо   и   действа   около   10  часа... 

# 277
Здравейте! Изчетох всичко от старата тема, от тази тема... системата ме предупреди, че не е писано от толкова мн време, че било по- добре да направя нова тема, но аз реших да споделя опита си тук. Моя проблем с изпотяването започн ощр в училище, тогава туширах нещата със стандартни сухи антипереспиранти. Като станах студентка, стреса беше още по- голям и избиваше река, докато не научих за Одорекс. Беше супер, като сън. Използвах го близо 6 години, без да имам странични ефекти, най- неприятното ми беше пресушаването и очувствяването на мишниците. Ако не беше втория път когато реших да ствам студентка, нямаше може би и да бъда на тази лекция за шуслерови соли... там разбрах за вредното действие на алуминия. Лектора ни препоръчваше да приемаме сол номер 8, за водно електролитен баланс. Пробвах, ама нещо не бях стриктна, а то трябва поне три месеца, затова при мен нямаше ефект. Започнах да чета- намерих, че органично свързания алуминий, не действал така както неорганичния, понеже молекулата била голяма и не преминавала през порите на кожата. Уча фармация, видя ми се логично. Започнах да търся препарат с органичен алуминий. Намерих в каталога на Green master. Веднага поръчах- беше спрей форма, подобна на Одорекса. Реших, че няма как да не работи, беше толкова сходно, а съдържаше и алое ( толкова хубави неща се говорят за него). Ефекта беше точно никакъв! Започна моето голямо търсене, като междувременно реших, че ще уважавам тялото си и няма да го упреквам ( щом се поти, явно има защо), като се надявах тайно да се вразуми... да ама не. Понякога се отчайвах и преди важни изпити си пръсвах одорекс, през останалото време перях дрехите си всеки ден. Почнах да разпитвам колегите си какво изпилзват. Естествено никой нямаше чак такъв проблем, но пък повечето използваха едно и също, което беше зелената ролка на Vichy. Видях, че и тя е с алуминий и реших, че няма смисъл. Няколко месеца по- късно разбрах, че са пуснали ролка без алуминий. Поръчах си я. Спира миризмата, не спира потенето... Влязох да чета този форум, прочетох мн неща, опит, неуспехи. Много подобни на моя. Видях само един пост, на който нямаше много реакции  - МеждУ-зWeзд0-Бр0ец, споненава за кокосово масло, сода и царевично нишесте. Има само един въпрос към коментара. Отговаря се с линк към канала на Зори в youtube. Реших да пробвам, имах всичко вкъщи ( дори нишестето, което съм взела за някаква рецепта, която не съм направила). Ии, о чудо! От много време насам това беше първото нещо с подобен ефект . Видях, че пише, че в топло време не върши същото чудо, но тайно се надявам, че не е така. Аз го пробвах преди месец, вече си беше студено. Чудех се липсата на коментари тук дали се дължи на това, че и вие сте намерили чудото или не сте обърнали внимание на този пост и ползвте старите средства. Дано съм ви била полезна Simple Smile

# 278
  • have faith and be patient ..
Лично аз съм от последните Simple Smile

# 279
  • Варна
  Martityy  честно казано лятото свърши и потенето вече не е чак такъв проблем  Laughing. Затова и темата замря. Лятото го изкарах с Одорекс аз пръскане веднъж на 10-15 дни. Работи безотказно. От края на септември го спрях. В момента и обикновен рол-он ми е ОК.

# 280
😊 Мерси все пак, че реагирахте!

# 281
Здравейте и аз изчетох две теми назад.Повечето едно и също пишат за одорекс,но аз съм твърдо решена да не рискувам с него.От години си използвах стикове с Дав и други подобни,но от известно време има засилено потене и нервност,аз не го усещам но мисля че когато се изпотя понамирисвам.Униформата ми е изкуствена материя,а аз съм по 12 часа на работа.От седмица започнах да използвам сода като се къпя.Мисля да изпробвам и други домашни рецепри и се чудя от кой има най добър ефект.Решила съм да изпробвам и URIAGE Deodorant.Да поясня че потенето е най много когато съм на работа Sad

# 282
  • Пловдив
На Юриаж дезодоранта/този под налягане/ е кръгла нула, не си давай парите..

# 283
  • София
От около половин година преминах на дезодоранта на Rogé Cavaillès
против изпотяване и съм изключително доволна. Ето този:
https://remedium.bg/product/69224/roge-cavailles-absorb-regulira … avane-x50-ml.html
Пробвах и този, който е без алуминиеви соли, но специално при мен
нямаше толкова добър ефект:
https://remedium.bg/product/69226/roge-cavailles-dermatologichen … -soli-x50-ml.html
Първият дезодорант се държи изключително добре - осигурява
наистина дълготрайна защита, не се вмирисват дори блузите от
изкуствена материя.

# 284
  • Пловдив
София, а като аромат приятен ли е?

Общи условия

Активация на акаунт