Как и с какво да премахнем неприятното потене под мишниците?-3

• 109 568
  • 590
  •   1
Отговори
# 375
Споделете опит с ролките на Vichy? Има ли ефект, цапат ли ?
не цапат,не спират изпотяването,спитар миризма,ако има

# 376
И не винаги,при мен нямаше ефект,а към края на работния ден си понамирисва на пот. Sad

# 377
От няколко години използвам дезодоранти без алуминиеви соли. Първо пробвах кристален дезодорант, но след като четох, че и той може да не е особено полезен, минах на homemade от кокосово масло, сода и няколко капки етерично масло. Имаше ефект, но и имаше петна по дрехите и скоро се отказах. Минала съм през какви ли не марки и все още не съм намерила такъв, който да ме удовлетворява напълно. Единствените, които до момента се справят сравнително добре при мен са на Юсерин, Sea of spa и лилавата опаковка на Nuxe/ жълтата мирише просто ужасно/. Сега си купих Cavailles и спрей и рол он, заради думите на една съфорумка, че дезодоранта им и душ олиото са находките й за миналата година. Благодаря й. Все още нямам трайни впечатления, но засега съм приятно изненадана и от качеството и от цената. Единствения по-дълготраен аромат, който може да усещам поне няколко часа, освен този на Sea of spa. Само че е доста по-приятен, понеже мирише на чисто. От другите марки, които съм ползвала -Уриаж, Виши миришат приятно, но нямат действие поне при мен повече от два часа, Санофлоре - изобщо не ми хареса, нито аромат, нито някакъв ефект. Жълтият Nuxe беше пълен ужас откъм мирис и няма да повторя.

# 378
Споделете опит с ролките на Vichy? Има ли ефект, цапат ли ?
не цапат,не спират изпотяването,спитар миризма,ако има
Кой вид сте ползвали червения е за май силно потене, но оставя ли следи? Харесала съм един със зелен надпис, без следи поне така пише

# 379
  • София-Младост
Попаднах на това, не спира потенето, спира миризмата...ако някой го пробва да сподели отзиви. Макар, че на мен мокри мишници не са ми по вкуса, хич не е приятно като усещане.
https://shop.fitnesinstruktor.com/produkt/deo-cream/

# 380
Вчера видях, че Дав са пуснали дезодоранти без алуминий. Някоя има ли впечатления от тях?

# 381
  • София
Аз си взех и не съм доволна. Нито потенето, нито мириса спира при мен.

# 382
Благодаря! Ще го пропусна значи. Simple Smile

# 383
  • София
Аз сега използвам този  и ми е добре за няколко часа.

# 384
Аз в момента ползвам дезодорант Fa Frozen Delight с аромат на праскова, който също е без алуминиеви соли и съм доволна. Предпазва 12 ч със обилно напръскване, освен ако не нося нещо изключително прилепнало. Интересното е, че го ползвам без проблем и след депилация и въпреки, че е с алкохол не щипе изобщо. Но за в бъдеще ще търся нещо, което е и без алкохол.

# 385
  • sofiq
Оооооох мине се не мине и хайде поучения  newsm78.  Merry аз проблем с миризмата нямам никога не ми е миришела потта слава богу,ноооо мокри мишници не понасям. Писнало ми е да ходя с черни дрехи заради проклетото изпотяване. Искам да облека спокойно блуза или рокля в макаронен цвят без да се притеснявам от селски петна. Е за това ползвам химия и разни камъчки не ми вършат работа. Сори ако тонът ми е груб,но който няма проблемът няма как да проумее за какво иде реч.

Подкрепям написаното  Peace

Естествен процес е и ходенето до тоалетна,но не го правим на улицата или където нуждата дойде.....
Нямам намерение да се обяснявам защо ползвам продукти против потене,смятам,че в днешно време всеки има достатъчно информация и свобода да реши проблем който има с подходящи продукти.

# 386
Петната са си напълно нормални, изобщо не са селски. Тялото се охлажда. Но химията не е решението. Спирането на потенето/охлаждането не е естествено.
Представете си, че ви се повръща, но сте си запушили устата и всичко се връща обратно. Как ви се струва?
Та и тук е същото. Да, ваше е решението дали ще се запушвате, но пак казвам, това не е естествено. Simple Smile
За потенето и миризмата голяма роля играят и  течностите и вида храна, която приемате.

# 387
Няма смисъл от този спор, момичета! Всеки сам решава за себе си. Важното е всеки да се чувства добре в кожата си и да има самочувствие, а това как и с какви продукти ще го постигне, си е негова работа. Simple Smile

# 388
  • Пловдив
Някой нещо да ползвал, различно? 😊

# 389
  • София-Младост
Merry.
С препарат под мишниците по никакъв начин не стопирам изпотяването на тялото. Стопирам изпотяване точно и единствено там. иначе се потя на челото, на корема, на гърба, на сгъвките на ръцете и краката...и на куп други места.
Ползвала съм не знам си какъв кристал...е пълно нищо е за мен.
Не оспорвам твоето мнение, както не налагам и моето. Всеки си знае себе си!

Общи условия

Активация на акаунт