Запознанство в интернет – рисковете

• 131 095
  • 2 937
  •   1
Отговори
# 2 775
Аnonymiss, така е  Arrow изключенията сме малко и рядкост.

bratan, хахах, точно, зарежи тия мераци, студени, груби и недодялани жени, не понасям. Никак не визирам Гал, да не се припознава, и да не скача, говоря принципно. Е, са от някакъв форум ще правя заключения, непознавайки човека в реала, но все пак си личи, малко или много.

Agent, и аз съм на това мнение - човек си е такъв, какъвто е -  има си топли, свежи, готини и позитивни хора, и другата крайност - отблъскващата, на която всички са виновни до доказване на противното. Ама там е работата, че има хора не доказваме нищо, а търсим и витаем сред себеподобни. Wink

# 2 776
O, тези дето са в непрестанно търсене на по-доброто, са си категорични коври.
Иначе за стабилните - покрай сухото гори и суровото, аз затова рядко се влияя от чужди мнения за хора.
То и начина на пускане си има значение как ще ти се формира репутацията. Дори и бастуните си заслужават един откровен разговор в очите и едно сбогом, вместо мънки-бранчинг зад гърба им или умишлено разоряване преди кораба да потъне примерно.

# 2 777
Да, само че това е от мъжката гледна точка. Тоест тя имала "хипергамия" и търси най-доброто, а не че човекът отсреща е тотал щета. Никой не е стабилен, всеки има право да избягва дивотиите в живота. Проблемът е, че мъжете не се усещат кога дивотията от тях извира и  се чудят що им бягат. Жените не бягат от хубавото.

Аз да не би да съм казала - ох, само прост програмист ми се падна, веднага трябва да почна да се оглеждам за някой неврохирург-парашутист и филантроп с наследствени милиони...

# 2 778
  • София
"Покрай сухото гори и мокрото." се казва.

Просто нормалните хора не обвързват почерпката със задължение. И след спа- то си е казал, че не ся св опознали още достатъчно, а не "тая я водих на спа, а тя ми бяга". Сякаш с едно спа си купува доживотно право.

# 2 779
Ами то е явно какво си е казал, като се огледам. Даже щеше да е странно след СПА-то да кажа - ОК, от утре заживяваме заедно, направо щеше да е крийпи:) аз лично смятам вечерите и излизанията за част от приятното прекарване, което после да си спомняш, като се получи връзка. Защото ако тоя период е неприятен, после ако останете заедно, ще те гложди, като погледнеш назад. Че вместо да те ухажва, те е тествал дали си сгодна.

"Покрай сухото гори и суровото" я знам аз. Само че така се остава дърт ерген.

# 2 780
СПА-то е много добра опция за първа среща. Като мъж мога да огледам "материала" без разни подплънки и разни оформящи заника гащи, корсети и т.н.  Грима също е редуциран. Не веднъж ми се е случвало да попадна на някоя, дето с дрехи изглежда ок, но като извади едни поувсинал разльоснат мек задник ... еми и аз бягам по тъча Wink

# 2 781
  • Агент под прикритие
Сирена, ама ти да не мислиш, че само жените тестват? Мъж, който смята да прави семейство, също би тръгнал да го прави, защото както при мъжете, така и при жените "от всяко дърво свирка не става".

И какво значи "сгодна"? Нормално е домакинската работа да се върши заедно, ама жена, която твърди, че не обича да мие чинии (казвано ми е), не готви и не поддържа някаква чистота (такива съм виждал, като ида у тях, че ти е бедна фантазията), какво ще прави вкъщи тогава?

# 2 782
Абе ей! Разпознах се!

# 2 783
  • София
Има разлика между подбиране и тестване.
Така че не- само опрефелен тип мъже пускат тестчета и се гордеят с това.

# 2 784
Да, но много зависи за какво тестват, защото има различни видове семейства. Дали тестват за позитивни качества - интелект, енергия, настроение, характер, дали опознават с позитивен поглед. И дали тестват за будализъм и мазохизъм.

И да, за мен е супер голям червен флаг мъжът да не понася това жената да се поотпусне с домакинстването. Всичко се случва, а понякога е и въпрос на настроение.

Ма разбира се, че човек има право да пуска по течението лошото и да търси по-доброто. И всъщност тайната е, че търсим просто доброто, не "най-доброто". Тия, които биват напускани, не са изобщо добри, както вече писах - щета са и дърпат надолу. Ма се мислят за съкровища самородни.

# 2 785
"Покрай сухото гори и мокрото." се казва.

Просто нормалните хора не обвързват почерпката със задължение. И след спа- то си е казал, че не ся св опознали още достатъчно, а не "тая я водих на спа, а тя ми бяга". Сякаш с едно спа си купува доживотно право.
Среща се и в двата случая, моят вариант го има в тълковния речник Yum

Аз пък често отказвам почерпки от неблизки хора, защото ги свързвам с някакво задължение, а аз съм като ланистърите. Дори от неудобство бих пожелал да почерпя аз Smile

Според мен първа среща е добре да се прави в кафе през деня, отколкото в ресторант вечер. Така отпадат много неудобства - "безплатния обяд", няма го натрупаното напрежение/умора от деня, атмосферата е много по-отпусната.

Абе ей! Разпознах се!
--Gal--, като има някакво популярно спортно събитие, Световно първенство например и съм питал жени ей така от куртоазия "За кой би заложила?".
Повечето отговарят "За който бие!" - много е типично за коврите да са с победителя на деня. Може и наистина да не ги интересува, но пък тогава това изказване ще ми подскаже, че човекът е ограничен, щом слага "залога" си пред мен без да мисли. Някои обаче си застават твърдо зад определен отбор или нация и това доста ме впечатлява - заради изказаната позиция разбира се, не заради някакви спортни знания. 

The Catcher in the Rye
За подбора са ти нужни много хора, а за теста само един. Тестовете са нужни, но без да се прекалява. Все си мисля, че е патология някой да го подлагаш на херкулесовите изпитания и да се цаниш като някаква награда.

# 2 786
  • Агент под прикритие
Това са просто тестове, не е нужно да е повод за гордост.
Преекспонираш!

# 2 787
Братане, нямам интереси в областта на спорта и си го казвам. За мен всеки трябва да си има и собствени, несподелени от половинката интереси, за да няма нездраво лепване.
Ако определението ти за ковра включва търсене на по-доброто, като го приложа към моят опит - мъжете са най-големите коври.
Между другото, като поствате клипове, вижте тази серия. Големи сладури са. И гейовете също.

# 2 788
Ами то е явно какво си е казал, като се огледам. Даже щеше да е странно след СПА-то да кажа - ОК, от утре заживяваме заедно, направо щеше да е крийпи:) аз лично смятам вечерите и излизанията за част от приятното прекарване, което после да си спомняш, като се получи връзка. Защото ако тоя период е неприятен, после ако останете заедно, ще те гложди, като погледнеш назад. Че вместо да те ухажва, те е тествал дали си сгодна.

"Покрай сухото гори и суровото" я знам аз. Само че така се остава дърт ерген.
Една приятелка се беше запознала с някакъв от тиндър. Харесаха се, уж, но той почна с тестовете още в началото, притесняваше се да не би да е някоя златотърсачка (не знам за каква златотърсачка става дума, след като той не печели кой знае колко - някъде около 2500-3000 да речем) или бог знае какво. Издържаха няколко месеца, но пак ми беше много чудно това поведение от мъж, никога не съм срещала такива. Защо се занимаваше с него и аз не знам. Сега и тя си се чуди.

Последна редакция: чт, 02 яну 2020, 14:29 от Уейв

# 2 789
  • София
Много на дребно разсъждения. Изумявате ме. По тая логика- аз следва да се подразня и да кажа, че залаганията са само за балъци и не се занимавам с подобни неща. И че не обичам да играя на тука има, тука нема. Laughing

Но в общия случай бих казала- за никого. Като не разбирам от спорта... И е алогично АЗ да залагам и да предполагам за нещо, което не зависи от мен по никакъв начин.

Общи условия

Активация на акаунт