iHerb.com - най-добрият сайт за хранителни добавки и козметика - 80

• 88 654
  • 721
  •   1
Отговори
# 150
Благодаря! bouquet

# 151
Здравейте, днес получих известие от митницата за поръчка на стойност 29,28 лв. без транспорт.
Предния път като ходих ми казаха,че за суми под 30 лв. без транспорта не се попълва митническа декларация,но дали е така?Някой да е ходил на митницата за поръчка под 30 лв.?

Много се чудя на този Пируват,който сега е на промоция.Някой да го е ползвал и дали е доволен?
Нали не е някаква химия?

Код при първа поръчка Iherb: FRS217

# 152
  • София
Здравейте, днес получих известие от митницата за поръчка на стойност 29,28 лв. без транспорт.
Предния път като ходих ми казаха,че за суми под 30 лв. без транспорта не се попълва митническа декларация,но дали е така?Някой да е ходил на митницата за поръчка под 30 лв.?

Много се чудя на този Пируват,който сега е на промоция.Някой да го е ползвал и дали е доволен?
Нали не е някаква химия?
Aко пратката е до 30лв/ без доставката/ се освобождава само срещу такса 1.50лв,  не се попълва МДекларация.
За Пирувата - хубав продукт е, ползвала съм го, ако целта е само топене на мазнини, трябва да се спазва строг режим с отрицателен калориен баланс. Може да се комбинира и с други продукти за целта. Всичко зависи от това, кой и за какво ще го ползва. Синтетичен продукт е.

iHerb®  Код  при  Първа поръчка:     YUL919
за да се ползва, трябва да се въведе накрая, преди пускане на поръчката

# 153

Нали не е някаква химия?
Aко пратката е до 30лв/ без доставката/ се освобождава само срещу такса 1.50лв,  не се попълва МДекларация.
За Пирувата - хубав продукт е, ползвала съм го, ако целта е само топене на мазнини, трябва да се спазва строг режим с отрицателен калориен баланс. Може да се комбинира и с други продукти за целта. Всичко зависи от това, кой и за какво ще го ползва. Синтетичен продукт е.

Денис, много ти благодаря  Simple Smile
Във вторник ще отида до митница ,после ще споделя как е минало  Simple Smile

# 154
  • София
Нещо изгодно:  $15.99
            Имуностимулант  Peace
налично, до изчерпване на количествата

# 155
  • have faith and be patient ..

Sisil
Има и детски вит. С:
http://www.iherb.com/Natural-Factors-Big-Friends-C-Tangy-Orange- … able-Wafers/15409
разгледай и тези:
http://www.iherb.com/Nature-s-Plus-Source-of-Life-Animal-Parade- … -90-Animals/25899
http://www.iherb.com/Bluebonnet-Nutrition-Super-Earth-Rainforest … 0-Chewables/34127

Подходящи ли са за 2- годишни хлапета ? Правилото за изплакването на устата и гълтането на водата важи ли и тук ? и как за бога да я накарам да направи това  newsm78

# 156
Не знам, моите са тийн и пак едва ли ще го спазват. Обичат киселия вкус на обикновения бг витамин ц, но той пък е един...та затова се насочих към дъвчащ, но пък и те са с много допълнителни съставки. На прах ще е трудно, че трябва разтваряне, а спрей ми идва скъп...сега давам комбинираните витамини за тийн, те имат доста витамин ц, и чакам изгодно намаление, което да наклони везните.

# 157
  • София
За вит. С - това с изплакването на зъбите не е задължително, а препоръчително - по съвет на стоматолози.
Дори портокал, мандарини да се ядат или прие сок от цитруси е добре да се изплакват зъбите с вода, защото киселините дърпат калция от зъбите. А когато се гълта водата, се връща калция / йоните/ в тялото.
Говорете с вашите стоматолози, как се процедира при по-малки деца.

# 158
Здравейте , ще ми препоръчате ли коластра за дете на 13 години. Благодаря ви!

# 159
Благодаря, много полезно

# 160
# 161
Недоумявам защо пратката ми, която е 0.215 кг. и не стойност 13.78 $, е с доставка от DHL, а не от БГ пощи! newsm78

# 162
Недоумявам защо пратката ми, която е 0.215 кг. и не стойност 13.78 $, е с доставка от DHL, а не от БГ пощи! newsm78

Ти за коя пощенска услуга плати?
Global Mail пристига в пощата

Код за 5 $ отстъпка от iherb.com - SDB331

# 163
Ходих аз до митницата в София. Колета беше 21 $. Какво направи впечатление? Обработваха ми документите 1 ден.Какво ще правят през декември? Смешното е в това, че за идването за колета само ми клипнаха на телефона. Значи взимат ти 12 лв и не могат да се обадят като хората?  уточнявах условия за идването в пощата - казаха че продавачи лъжат в цените на колети и затова всичко ще е при тях за взимането срещу 1,50лв и затова искат банково извлечение- миналата година не ми го искаха. Определено вече ще поръчвам само най-най и след проверката на цената тук.

# 164

Общи условия

Активация на акаунт