iHerb.com - най-добрият сайт за хранителни добавки и козметика - 80

• 88 628
  • 721
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Скрит текст:
Може да вземеш табл.
http://www.iherb.com/Neocell-Super-Collagen-C-Type-1-3-6-000-mg-250-Tablets/16589     42 дози, с доставка $3.59 и няма да отиде на митница, а ако отиде - плащаш само 1,50лв  Peace
Притесняват ме тези 6 таблетки наведнъж на гладно дали няма да ми е кофти на стомаха,но ще пробвам този път тях да видим как ще е.Те нали не се съхраняват в хладилника?
Много са на брой, но това е протеин и не би трябвало да ти създава проблем.
Когато приемам капс./табл. протеин или колаген, го правя като всяка една капс./табл. приемам с около 100мл вода. Така ми е и по-лесно, да приема по-голямо кол-во вода.
Ако това кол-во ти е много, намали го малко.
Съхраняват се на сухо и по-хладно място, не в хладилник.

iHerb®  Код  при  Първа поръчка:     YUL919
за да се ползва, трябва да се въведе накрая, преди пускане на поръчката

# 271
Благодаря,Денис!  bouquet
Пуснах кверцетина отделно (поне ако ще се загуби нещо,да са отделно) и като го шипнат ще пусна колагена на таблетки.
Скрит текст:
Така поне сутрин ще ги глътвам и до кафето ще се търкалям още в леглото,а иначе като сляза до хладилника и вече не ми се връща.
Днес писах на чата относно моята поръчка,която чакам от 29 юли,казаха да изчакам до 29 септември и да им пиша пак. Rolling Eyes
А в нея са ми астаксантина и омега 3 и заради тях не започвам маслото от пореч,че нали самостоятелно сгъстявало кръвта и е по-добре да е в комбинация с другите две.

# 272
  • София

Дневна промоция
валидна до  02.09 - 20.00 ч. н. вр.

$9.99
Nutrex BioAstin Supreme
Астаксантин 6мг.  Peace
- полезен за кожата, очите, мозъка, стави, сухожилия, репродуктивната с-ма, силен антиоксидант  Peace

Последна редакция: чт, 01 сеп 2016, 20:26 от denis.

# 273
Как да си поръчам Астаксантина на 9.99 след като съм го поръчвала вече на ниската цена? Има ли вариант за възползване от ниската цена?

благодаря

# 274
  • София
Как да си поръчам Астаксантина на 9.99 след като съм го поръчвала вече на ниската цена? Има ли вариант за възползване от ниската цена?

благодаря
На следващата промоция   Peace - сега и аз не мога да го поръчам.
Макар, че две поредни промоция ми позволи да го поръчам. / последните две, преди тази/
Другият вариант е да го поръчаш от друг акаунт / ако имаш и ползваш/

# 275
Здравейте. Днес направих първата си поръчка благодарение на вашите препоръки и съвети мили момичета, за което много благодаря.
Бих искала да ме посъветвате за добър Q10  и може ли да се приема едновременно с хиалуронова киселина (поръчах си тази
http://m.iherb.com/Source-Naturals-Injuv-Hyaluronic-Acid-70-mg-60-Softgels/1468)  и с колаген (поръчах този http://www.iherb.com/Neocell-Super-Collagen-C-Type-1-3-6-000-mg- … 0-Tablets/16589)?
Бихте ли ми препоръчали и добри витамини за тиййнейджър на 13 години и нещо за засилване на имунитет на дете на 5,5 години?
Пропуснах да попитам и дали може и как се добавят безплатните мостри, защото не успях да се ориентирам.
Много благодаря.

# 276
# 277
  • София
Става - формата е ubiquinone, усвоява се до 50% максимум или, ако капс. е 100 мг - усвояваш до 50мг.
Приема се след хранене, на един прием с омега 3 е добър вариант, за да се усвои максимално.

# 278
Здравейте. Завръщам се от почивка и започвам да наваксвам с четенето.
Искам да помоля да ми предложите витамини за коса, че такъв косопад ме е налегнал  Cry. Преди пих Maxi Hair и май имаше ефект (не съм сигурна защото ги пих заедно с пантогар). Дали пак тях да си взема или други.

Код за отстъпка при първа поръчка GVL385

# 279
Става - формата е ubiquinone, усвоява се до 50% максимум или, ако капс. е 100 мг - усвояваш до 50мг.
Приема се след хранене, на един прием с омега 3 е добър вариант, за да се усвои максимално.

А има ли такъв, който се усвоява 100%?
Denis моля те ми препоръчай Simple Smile

# 280
Първата ми покупка вече е факт  Simple Smile. От пощата не ме потърсиха, затова аз отидох. Нищо не заплатих като разход в бг пощи. Вече знам как стават нещата с поръчка на ниска цена. Сега очаквам следващата доставка, продуктите ми там са доста, затова и цената на пратката е висока. Ще видим как ще се стекът нещата.

Денис,
Благодаря за информацията, съветите и предписанията, които ми даде! Прекрасна си!

# 281
  • Варна
 Витамин С, Quali-C, 1000 мг, 60 Veggie Caps -1$ http://www.iherb.com/California-Gold-Nutrition-Vitamin-C-Quali-C … Veggie-Caps/61864

mischlence Hug ,добре дошла във  варненската група Peace

код при първа поръчка в  iHerb :  PEP491

# 282
Да, само дето вече съм го поръчвала и не ми дава, много ме е яд

# 283
И на мен не ми го дава този път,но  досега няколко пъти го пусках за 1 долар. Сутринта получих мейл, че цял месец ще има промоции  Party

Скрит текст:
Dear iHerb Customer,

iHerb turns 20 this month!

To celebrate, we are offering exceptional daily and weekend deals throughout September.

The specials are always changing. Check the iHerb home page every day to take advantage of great deals.

Thanks for your loyalty and support through the years. Our customers deserve all the credit.

Sincerely,

The iHerb Team

Код за 5 $ отстъпка от iherb.com - SDB331

# 284
  • София
Успях да поръчам витамин C за 1 долар. Досега съм го поръчвала само на тази цена. Какво му има на този витамин, че го пускат толкова често за без пари?
Знаете ли какво означава " MD Formulas Hawaii"- това е от описанието на астаксантина.
Тази пролет за първи път използвах астаксантина-и по точно този:http://eu.iherb.com/Nutrex-Hawaii-BioAstin-Hawaiian-Astaxanthin- … -60-Gel-Caps/5929
И това лято(за разлика от предходни години) не се сдобих с малки кафяви петънца по лицето (лунички), затова сега си поръчах промоционалния.

iHerb® Код при Първа поръчка: CLF386

Общи условия

Активация на акаунт