РУСЕ-моят град!

• 69 335
  • 721
  •   1
Отговори
# 450
  • Русе
Да, и на мен ми казаха че ще се върне на 21ви.
Благодаря ви и на двете.
А знаете ли случайно дали приема на частно или само по НЗОК

# 451

А знаете ли случайно дали приема на частно или само по НЗОК

Аз не знам такива подробности. Просто намерих информацията в нета.  Wink

# 452
Знам само , че понеделник и сряда е в АГто.

# 453
  • Русе
Благодаря на всички

# 454

Искам да купя такъв вид тротинетка, с две колела отпред.
Да не е от 200-300 лв, но и да не е от 30 лв, нещо средно, да е маневрена. Имаме съвсем обикновена, но много дрънчи (предполагам има с гумени гуми или както там се наричат) и се е разкрачила вече.
Трябва ли да гледам марка нещо?

В кои магазини в Русе да търся и къде се намират, че съм скарана с детските магазини, знам само един до бившата Валентина и Хиполенд.

Също и столче за кола за 6 годишно дете къде да търся освен в Хиполенд? Но да не е само седалка, щото ще му е ниско и няма да вижда през прозореца.
Малко с претенции, ама отдавна не съм обикаляла детски магазини и не знам къде има такива.

# 455
Столче за кола купих преди няколко години от Хиполенд на черния петък. Купих го евтин с идеята, че няма да се ползва кой знае колко. До 36кг го взех.
Ми Съжалявам. Из английските сайтове пускат на доста добри цени, само трябва да се дебне.
За тротинетка не мога да помогна. Имаме от Джъмбо и е ужасна. В Спортс Директ имаше и имам приятелка доволна от тяхната. Пак е двойна отпред.

# 456
  • На брега на реката
Тротинетката ни е от Джъмбо, с накланящи се предни гуми при завой. На 5 години е и вече се кара от малката. Изключително здрава вещ за тия пари и въпреки многото падания,не й личи.
Иначе освен Хиполенд, за друг не се сещам.
Столчетата са ни пак от там.

# 457
За детски стол мога да предложа това: http://www.mytoys.de/cybex-auto-kindersitz-solution-x-fix-silver … 2017-2385196.html. Ползваме го от 3 години, тапицерията се пере и има фиксиране за куките на Изофикса на колата. Води се Easy fix. Не помня колко излезе доставката, но не беше много.
Тротинетка много здрава ползвахме на Мони с силиконови гуми, обаче дръжката идва ниска за 5-6 годишен. Иначе е желязна, изтърпяла е всичко.
От сайтовете наистина излиза по-изгодно да се поръча, а и има по-хубави неща.

# 458
Столчето ни е на Бертони от Метро, 4-та година започваме нямам никакви забележки може при желание да се трансформира само на седалка. Ето този модел е  https://www.hippoland.net/bertoni-stol-za-kola-uno-9-36-kg

Тротинетки - казали са вече Джъмбо, Хиполенд а също и магазин Доналд дък (те са верига има ги на доста места в града , единия е зад Приста ойл в уличката) и ето вчера точно са имали намаление ама....
Скрит текст:

Другия магазин доста зареден е с/у университета в кооперацията на Дав3 м-н Вълшебство, той е същия като този който казваш до бившата Валентина....в м-н Пиф на кръстовището на Борисова  с/у Тирол там също има

# 459
Намерих тротинетка,  благодаря за насоките!
 bouquet

# 460
Честита да ви е.  Hug
Дълго и безаварийно да си я кара детенцето.  Heart Eyes

# 461
Благодаря Чиби  bouquet

# 462
  • София
Здравейте  отново Simple Smile Пак се включвам с питане за града ви. Прочетох за емблематичната тв кула  и сладкарницата, която се е помещавала там.ВЪпросаът ми е дали все още съществува? Не мога да открия информация в нета Rolling Eyes

# 463
  • Русе
Кулата си е там, затворена е обаче. И сладкарницата също Sad

# 464
  • София
Жалко... Sad Благодаря за отговора

Общи условия

Активация на акаунт