РУСЕ-моят град!

• 69 334
  • 721
  •   1
Отговори
# 465
  • Русе
Здравейте, знаете ли дали някъде в Русе се събират пластмасови капачки с благотворителна цел?
В едно квартално магазинче в Дружба 1 събираха до скоро, но са прекратили вече и сега незнам къде да занеса тези които съм събрала. Не ми се иска да ги хвърлям, а в интернет намирам информация за други градове, но не и за Русе.

# 466
  • Русе
В у-ще "Възраждане" точно на входа има кутия за капачки.

# 467
  • Русе
Честит празник на всички!
Момичета има ли желаещи да разменяме Стикита Смърфове?

# 468
Здравейте русенски мами!Моля за малко помощ и информация относно рехабилитационните отделения в Русе.Къде е добра рехабилитацията става на въпрос за възрастен човек след прекаран инсулт . Разбрах че има май 2-3  варианта в Медика и другото в болницата 7етаж и пак болницата май в мазата.Моля дайте отзиви и информация аго е удобно! Благодаря предварително!

# 469
Аз мисля, че 7мия етаж си беше на Медика преди за рехабилитация.
Аз там съм ходила, но още Медика не се бяха изместили в 3та поликлиника. Доволна съм от рехабилитаторите на Медика.

# 470
Питах в темата за бъдещи майки от Русе, но тъй като в тази влизат повече хора да си задам въпроса и тук: Някой има ли отзиви за раждането в Медика?

# 471
АГ отделението в Медика няма договор със ЗК за раждане. Както разбрах, тарифата е 1000лв независимо от начина на раждане.
Рехабилитацията/физиотерапията на Медика се намира в едновремешната Ескулап. В мазата на ІІІ поликлиника има отделение по физиотерапия, но то е помощно - там лежат пациенти от други отделения, докато се освободят легла и си ги приберат в съответното отделение.

# 472
Да и на мен така ми казаха че лежат и от други отделения.В голяма чуденка съм а трябва да реша и искам да съм взела най правилното решение за баща ми!Ще съм блатозарна на още информация съвети насоки!Благодаря ви!

# 473
Рехабилитацията/физиотерапията на Медика се намира в едновремешната Ескулап. В мазата на ІІІ поликлиника има отделение по физиотерапия, но то е помощно - там лежат пациенти от други отделения, докато се освободят легла и си ги приберат в съответното отделение.

Тази информация от кога ти е? Аз знам, че сега е в старото кожно отделение, отзад на хирургичния блок. А отделението в трета п-ка си функционира със всякакви пациенти, но се чака повече за приемане, защото леглата са по-малко.

# 474
Бившия Ескулап е палиативни грижи за онкоболни...

# 475
Дали има в Русе заведение за хранене (ресторант, нещо прилично), в което да има аквариум с рибки?

# 476
Корсар може би (срещу ОББ, близко до американското пазарче), но не съм влизала много отдавна там обаче

# 477
  • На брега на реката
Пристан имат аквариум. Рома пък имат гьолче с костенурки  Mr. Green

# 478
До музикалното с/у турският ресторант и ма едно заведение с рибки на долния етаж и мисля че Кръстникът пак имаше аквариум.

# 479
Кръстникът до университета има голям аквариум долу, поне миналата година имаше,

Общи условия

Активация на акаунт