РУСЕ-моят град!

• 69 332
  • 721
  •   1
Отговори
# 480
И горе има, до тоалетните.

# 481
  • Русе
Здравейте, кой беше детския гастроентеролог? И как приема - с часове или може и направо?

# 482
  • Русе
Да, в "Кръстника" има два аквариума - и долу, и горе.

# 483
Христос Воскресе! Светъл празник момичета и момчета!

# 484
  • Русе
Воистина Воскресе  Hug

# 485
Здравейте, кой беше детския гастроентеролог? И как приема - с часове или може и направо?
В Русе детски гастроентеролог нямаме. Към Д-р Пейчева, ДКЦ1, 4-ти етаж насочват при гастроентерологични проблеми децата, но тя е педиатър. Също насочват и към д-р Анна Христова. Д-р Итова, обаче ни изпрати директно при доц. Георгиева в Св. Марина във Варна, тя е детски гастроентеролог. Записва се час предварително на регистратура в определен ден за следващия месец./звъните два пъти - първо да питате кога записват за следващия месец и след това в 7.30 на посочената дата. Работи с направление за детски гастроентеролог/

И аз да попитам нещо. Предстои ми смяна на жилище - ремонт и дообзавеждане. Бюджет - мнооого тънък. Харесала съм кухня City и диван Кармен на "Ирим". Някой има ли актуални впечатления за качеството на тази фирма?

# 486
Здравейте, някой дали продава/подарява гъба за кефир?
П.С. една добра жена ми даде Simple Smile

Последна редакция: сб, 06 май 2017, 09:39 от ellenita

# 487
Здравейте, някой дали продава/подарява гъба за кефир?
П.С. една добра жена ми даде Simple Smile
За какво се използва въпросната гъба ?

# 488
  • Русе
Заквасва прясно мляко.
По-хубаво от истинското българско кисело мляко обаче няма.

# 489
  • русе
Всяка сутрин от детската градина Снежанка в дружба 3 към 7.00 ч се чува шум като сирена ли ,прахосмукачка ли ,много е силен и дразнещ.Какво включват?

# 490
Машина за продухване на листа.

# 491
Здравейте, къде в русе има магазинче за ръчно направени/изработени неща като албуми, рамки за снимки и други ? Ако се сещате по коледа в мола имаше такъв базар.

# 492
Има едно магазинче, което е на гърба на аутлета, който е зад Лайното, магазинчето се казава " Градските фукли". Там има невероятни неща. Това магазинче преди беше сексшоп.....))))

# 493
Мисля, че тук беше споменато, че има фейсбук страница, на която мога да пиша на кмета. Ако някой знае, моля да ми подскаже коя беше.....

# 494
  • Русе, България
poli.t, като напишеш във ФБ Пламен Стоилов, излиза официалната страница на кмета, където се публикуват много неща от негово име. В секция Community (до photos, videos, about) има мнения на граждани. Може да се изпрати и съобщение.
Успех!

Общи условия

Активация на акаунт