РУСЕ-моят град!

• 68 476
  • 721
  •   1
Отговори
# 660
  • Русе
Благодаря! Аз затова питам, иначе обяви колкото щеш, и всички могат всичко и са естествено 'ноо добри Simple Smile.

# 661
Народните танци са ваканция сега. Започват след 15 септември. Мога да препоръчам и "Найден Киров", то си и зависи къде ви е най-близо.
Найден Киров имат ли група за деца?
Аз като дете съм танцувала в Зорница. Пазя много хубави спомени от тогава.

# 662
Рамлим, ще се обадя  на нашите  майстори и ще ги питам дали до есента ще имат възможност, при отговор ще ти пиша ЛС.

Между другото взех вече преходниците, благодаря ти още един път!

# 663
  • Русе
 Аз имам среща с един майстор, уреден пак в тази тема. За сега сме на "пауза" по търсенето. Иначе адаптори видях и в Практикер, явно не са толкова дефицитни, както си мислех.

# 664
Моля,препоръчайте ми добър хематолог.

# 665
Д-р Маринова.Работи в трето вьтрешно отделение.Мисля ,че частния кабинет е срещу паметника Альоша.Добьр специалст е.

# 666
  • На брега на реката
Др. Кателина Маринова. Трябва обаче да провериш на място в кабинета й графика за месеца, защото всеки месец е различен. (До паметника на Альоша) После отивате и ви дава час. Не помня да съм запазвала час по телефона. Но съм мн доволна от нея. Ако имате изследвания от предни години/месеци, си ги носете,  за да съпостави с тия, които ще ви пусни.

# 667
Благодаря,момичета!
Имам час за понеделник

# 668
  • На брега на реката
Можеш ли да снимаш графика и да ми го пратиш на лс, ако е изкарала за август. Че ми предстои и на мен съвсем дкоро преглед Simple Smile

# 669
  • Русе
Здравейте,
моля да ми препоръчате дерматолог, способен да се справи с много упорити младежки пъпки.

# 670
  • Русе
Не съм убедена, че има такъв, казвам го от опит.

# 671
  • Русе
 Търся стабилни, здрави кашони с размери от типа на 600/400/300 mm или нещо подобно. Ще се изпращат по куриер чувствителни и скъпи материали. Интересува ме от къде могат да се купят, не ме устройва поръчка, защото нямам време.

ПП Имало на Метро, но аз не ходя там, не съм стъпвал от години. Не зная дали стават,  картата не е проблем, да не ходя напразно.

Последна редакция: чт, 03 авг 2017, 11:44 от ramlim

# 672
Търся стабилни, здрави кашони с размери от типа на 600/400/300 mm или нещо подобно. Ще се изпращат по куриер чувствителни и скъпи материали. Интересува ме от къде могат да се купят, не ме устройва поръчка, защото нямам време.

ПП Имало на Метро, но аз не ходя там, не съм стъпвал от години. Не зная дали стават,  картата не е проблем, да не ходя напразно.

А самите куриери не ви ли предлагат опаковките? Би трябвало да имат и да ги предлагат...

# 673
  • Русе
Не само в Метро. В Джъмбо също се продават такива кашони. Ползвах веднъж, за да изпратя 20 кг. колет до Германия. Не мръдна.

Някакви идеи за дерматолог?

# 674
  • Русе, България
Колди, д-р Мария Атанасова е дерматологът, на който съм се доверявала при нужда. Работеше, поне преди, и с направления по каса, а има и частен прием. Следи новостите в областта. Някои пациенти обаче са недоволни, защото изписва скъпи мазила или медицинска козметика вместо лекарствени препарати. Все пак, аз не мога да кажа, че съм недоволна, напротив. Ако сега ми се наложи, пак при нея бих отишла.

Общи условия

Активация на акаунт