Забременяване

• 5 904
  • 48
  •   1
Отговори
# 15
знам,че е така и няма да го позволя повече

# 16
добре...моя приятелка го  прави без презерватив и все още няма бебе ;д

С тоя акъл не сте за секс, както казах. Сигурно ще мине и известно време, преди да научите какво е оргазъм.

Бе момичета, знаете ли, че сега да хванете по една бактерийка, след 10 години ще ходите по ин витро клиниките, като ви се запушат хубаво тръбите на яйчниците...

# 17
нейна си работа, аз ще се пазя и няма да рискувам

# 18
Твоята приятелка си има глава на раменете и ще си носи последствията, ако се наложи. Също така ако твоят младеж сгафи и "пропусне" да ти каже (или пък възкликне колко си секси и го възбуждаш, та не се е удържал и е свършил в теб), няма твоята приятелка да преминава през психологическа травма и да прави аборт. Това ще си е изцяло на твойта глава. Така че ти преценяваш сама. Но познавайки тийнейджърската психология, предполагам, че другия месец ще се върнеш, може би с друг ник, да зададеш същия въпрос, по-другия месец също... а заслужава ли си тормозът според теб?

# 19
именно за това го правихме следващите пъти само с презерватив

# 20
нейна си работа, аз ще се пазя и няма да рискувам

Няма безрисков секс, дори с контрацепция.

# 21
добре след като го рпавя с презерватив и след като той свършва отвън как ще стане забременяването?

# 22

Няма безрисков секс, дори с контрацепция.

То че няма, няма, но момичето изглежда отдадено да не повтаря грешката. Дано не е само на думи.

# 23
  • София
добре след като го рпавя с презерватив и след като той свършва отвън как ще стане забременяването?
Дори презервативите не са на 100% сигурни - може да се скъса, да се свали и да остане в теб, а може и просто да е фабрично дефектен. Всеки, който прави секс, без значение с каква контрацепция, трябва да е подготвен за всеки възможен резултат.

# 24
съзнавам какви рискове има ,не само от забременяване,но и болести.... аз ще си ползвам презерватив от тук нататък,надявам се този път да ми се е разминало и следващия месец да ми дойде...дори мисляда поговоря с приятеля си да си направим кръвни тестове ,за да сме спокойни... аз споделих притесненията си с него и той ми каза,че няма как да е станало и ,че не трябва да се притеснявам,каза ми ,че не би позволил и че не ни е сега времето за бебета..ако има вероятност той пръв ще ми каже за нея и ще ми вземе ескапел

# 25
Едва ли има мъж, който да не ти каже тези думи. Дори да не се съгласи на тестове, ти определено трябва да си пуснеш изследвания и да отидеш на гинеколог.

пп. И недей да се осланяш само на него за защитни средства.

Последна редакция: вт, 23 авг 2016, 14:48 от laseen

# 26
а сега тест за бременност да правя ли Sad

# 27
Вярно е, няма секс без никакъв риск, но и почти няма тийнейджъри, които дан е правят секс. Важното е да вземат максимално предпазни мерки и рискът става минимален. Важното е да осъзнаеш, че такива неща се случват и могат да се случат на всеки, защото в младостта има едно такова чувство на безнаказаност и на това, че такиван еща винаги се случват на другите, а не е така  Peace А приятелят ти съгласи ли се отсега нататък да ползвате презервативи винаги? И също така от любопитство - на колко сте?
Тест за бременност сега и да правиш, няма да е верен. Ако ти закъснее цикълът, тогава.

# 28
ужасно много ме е страх да не естанала беля Sad знам ,че вие няма откъде да знаете и да ми помогнете,но ...

# 29
Е, поне не сте на по 15-16  Peace Напълно нормално е на тази възраст да правите секс, сега ти е още ново и притесненията са повече. Аз се тревожех за такива неща доста време, даже относително доскоро, а съм има-няма 10 години по-голяма. Laughing Просто взимайте мерки, всеки път с презерватив и всичко ще е наред, спокойно. Просто другия път като предложи да не слага, си спомни как си се чувствала сега и колко си се притеснявала, ако запомниш добре това усещане, ще ти бъде лесно да се пазиш. Основно правило преди да решиш, че искаш семейство - не можеш да оставяш мъжа да те пази. Това е лична отговорност на жената, защото лошите последствия са си за нея. Просто трябва винаги контролът да бъде в твоите ръце, за да си спокойна, иначе не става.

Общи условия

Активация на акаунт