Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е Сиофор 850 и за какво се използва?
Как се приема правилно Сиофор 850?
Какви са страничните ефекти от приемането на Сиофор 850?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е Сиофор 850 и за какво се използва?
Сиофор 850 е лекарство, използвано за понижаване на високи нива на кръвната захар при възрастни пациенти с диабет тип 2. Особено ефективно е при пациенти с наднормено тегло. Може да се използва самостоятелно или в комбинация с други лекарства или инсулин. При неуспех от диета при пациенти с наднормено тегло и диабет, лечението с метформин (Сиофор) е доказано, че намалява свързаните усложнения на диабета.
-
Как се приема правилно Сиофор 850?
-
Какви са страничните ефекти от приемането на Сиофор 850?
-
Какви са препоръките за диета и упражнения при приемане на Сиофор 850?
-
Какви са потенциалните проблеми при приема на глюкофаг (метформин) по отношение на нивата на витамин В12?
Наблъсках едно коремно поясче, направо ми се реве. Даже тези дни започнах отново Сиофор, на своя глава. Днес съм на преглед и ще питам докторката дали е ок да го пия.
Аз още като бях на 3 по 1000 в случаи в които не съм яла никога не съм взимала хапче. Ето и сега преди 2 месеца си сложих балон в стомаха и първата седмица не ядях нищо и съответно не бях взела и нито едно хапче, да ми понижават захарта във водата ли
Сега пак съм на ниски въглехидрати и така, борим още 10 кила на този етап