Отслабване със Сиофор - тема 5

• 83 683
  • 671
  •   1
Отговори
# 525
Щом си с Хашимото, 100% имаш и ИР при това тегло.
На диетолог не разчитай особено.

Брайда, питам, защото майка ми пие Глюкофаж и холестеролът ѝ е 7. А преди беше около 5. Няма някаква промяна в храната.

# 526
Две вечери го пия по една таблетка и нямам странични ефекти който повечето имат болки и разхлабване или не ми действа по никакъв начин.ще го пия 10 дни както ми е,дадено по схема Simple Smile

# 527
На всеки действа различно Сиофора. Аз нямах никакви стомашни проблеми, но силно ми се увеличи апетита за сладко. Crazy

Трябваше да си пуснеш един инсулин на гладно, преди да започнеш Сиофора.

# 528
  • София
Как така някой определя доза сиофор без инсулин на гладно ....
Тука малко повече ми звучи на - Докторе, искам да отслабна ...
При мен пиейки на ден един път вечер, нямам странични ефекти. Проблема идва с приема му през деня, защото няма как да проспя гадното чувство.

А ако мн ви се яде сладко ще да е от висока доза според мен, защото лекарството действа на кръвната захар.

# 529
Ами странното е че не ми се яде нито сладко,а приема на храна е по малко от това което съм яла до сега,незнам дали ми подтиска апетита,но очаквах да има гадене разхлабване газове.пия 10 дни и ще видя какво ще стане,вода пия повече че това ми каза ендокринолог че приема на вода трябва да е повече

# 530
И без това сега го започваш, спри го за 2-3 дни и си пусни инсулин на гладно. Той не се поема от касата. Виж как ще е и тогава започвай Сиофора.

# 531
Моля да споделите схема за плавно спиране на метформин след продължителен прием. Приемах го 10 месеца без прекъсване 3x1000мг и паднаха почти 20кг. Сега искам да си дам почивка и да  видя как ще се развият нещата без него.

# 532
Ето нещо което не знаех,че и по схема се сприра.може би по схемата която сте почнали,но в обратния ред.аз почнах 3 дни по 1 таблетка 850 е моята доза после 3 дни по 2 и накрая 3 дни по 3 таблетки и така 3 месеца да го пия.много хубаво че сте свалили 20 кг и аз се надявам на такива резултати на хр режим съм и се,надявам да се получи.

# 533
Моля да споделите схема за плавно спиране на метформин след продължителен прием. Приемах го 10 месеца без прекъсване 3x1000мг и паднаха почти 20кг. Сега искам да си дам почивка и да  видя как ще се развият нещата без него.

Махаш едната таблетка за седмица, после другата, третата става половин и спираш накрая.

# 534
А, не е ли най-добре да се консултираш с лекаря си. Да си направиш отново изследвания и да обсъдите дозата? Ние тук не сме лекари и аз не бих се доверила на 100% на мнения от форуми.

# 535
Момичета кр захар сутрин на гладно ми е 4,7 на обяд на гладно 5,2 следобяд 5 вечер пак 5,2 с машинка си го тествах вкъщи незнам колко може да му се вярва,но определено кр захар е ниска,но аз се чувствам добре.според вас този сиофор вреди ли ми.запазих час за др седмица да ходя на ендокринолог да направя консултация .

# 536
Е как ще е ниска КЗ? Ти колко искаш?

# 537
Да ама с това лекарство да не пада още, все пак ако съм разбрала правилно сиофора сваля,ще пусна в лаборатория да видя 3 месеца назад как е било.Абе нещо съм паника,хем се чувствам добре,хем ми е притеснено.... някаква тревожност ме гони,може и от хашимото да е.

# 538
Няма да пада. Ще пада инсулинът.
А той като не е висок, няма как да падне КЗ.

# 539
Значи да съм спокойна няма проблем.сега срещнах една бивша колежка и тя пила сиофор само че 1000 оказа се че ни го е изписала една и съща лекърка или лекърката предписва това на всички или този сиофор помага за много неща с разлика че моята колежка е слаба и няма нужда от отслабване а на мен ми е изписано и за отслабване

Общи условия

Активация на акаунт