LC WAIKIKI

• 172 746
  • 1 029
  •   1
Отговори
# 105
О, получих го, но директно в коша! Мислех, че е спам. Редовно получавам мейли от Федекс и подобни с фишинг, и не ги отварям.
А, съгласете се, текста на този е уникално зле:

HARD COPY
Hi;
my cnee said us ı did not receive my shipment so we need a hard copy
Trackyourparcel link: ..............
*** This is an automatically generated email, please do not reply ***

Вярно като кликнах е за мен. Grinning Няма движение все още. Номерът е генериран вчера.

Наистина текстът е много странен, но понеже стана дума за него по-рано го проверих.  Simple Smile

# 106
"коляното ми говори"  hahaha

# 107
И аз получих за коляното вече
Колко дни горе долу още ? На адреса ли го носят?

# 108
И аз получих за коляното вече
Колко дни горе долу още ? На адреса ли го носят?

Моето коляно е от 29.09. Simple Smile Още не съм получила нищо. Виждам, че е напуснала Германия и очаквам до 2-3 дни да дойде. DHL доставят на посочения адрес.

# 109
Разстреляхте ме с това "коляно"  ooooh!
Cnee   = Consignee = a person, agent, organization, etc, to which merchandise is consigned = получател

# 110
Eona, закачка просто Simple Smile
 Зимна Утрин, благодаря Simple Smile

# 111
Разстреляхте ме с това "коляно"  ooooh!
Cnee   = Consignee = a person, agent, organization, etc, to which merchandise is consigned = получател

Само не умирай!   Laughing

# 112
Здравейте, и аз съм голям фен на уайкики! Харесвам всичко, което сме купили оттам досега. Връщам се да ви чета...

# 113
Случайно да сте забелязали дали зареждат номера?

# 114
Според мен сайта се обновява с артикули и номера,  и намаляват артикули в изчерпани номерации
Аз исках това яке http://www.lcwaikiki.com/en-US/BG/product/LC-WAIKIKI/women/Short … at/2559128/508817, защото в магазина се изчерпа, а е с пух ( на сайта не го пише)
Нямаше го и онлайн, чак днес се появи
Имаше друго подобно, последен номер намалено, поръчах си него
Сега ме е яд, ама какво да се прави
Не смея да си поръчам това, защото още не съм сигурна дали няма да отиде на митницата, а и за какво ми е второ почти същото  Tired
Но вече си харесах два панталона и един пуловер  Laughing Пуловера специално проверих днес, и го нямаше тук( в реалния бг магазин) .
Така че от седмица следя редовно сайта, в размишления за якето, и забелязвам че се обновява и се добавят/махат номера и артикули

# 115
  • Варна
Вчера купих мъжки пуловер от магазина, който е от новата колекция и на редовна цена, а в сайта още го няма.

# 116
Сайта явно няма много общо с наличностите в бг магазините

# 117
Благодаря, Happy!
Една седмица се чудих на един пуловер и едно яке и накрая свършиха.
И аз харесах един пуловер в магазина, който го няма в сайта.

# 118
Ох, аз си харесах 4-5 неща, че са и намалени,  ама ще изчакам първо пилотното яке  Mr. Green Ако ме чакат- чакат  Rolling Eyes

# 119
  • София
На мен като че ли в реалните магазини нещата повече ми допадат,отколкото в сайта.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт