LC WAIKIKI

• 172 747
  • 1 029
  •   1
Отговори
# 120
Здравейте,
Влизам с една полезна информация. Обадих се в DHL и ми обясниха, че транзитното време от напускане на Германия до влизане в България е от 3 до 7 работни дни. Пратките пътуват като пощенски, но тъй като DHL е немска компания, не прави разлика между пощенската и куриерска услуга. Т.е. превозват се с еднаква скорост. Единствената разлика е в проследяването- от натоварването в камиона и напускането на Германия, няма как да видим движението.
С две думи- като си получите мейла "HARD COPY"  Laughing и проследяването стигне до The shipment has been processed in a parcel center, броите максимум 7 работни дни и пратките ви ще са тук.  bowuu

# 121
Ооо, моята стигна до това положение за 8 календарни дни, сега още 7 работни...явно съм карък  Tired 

# 122
Аз моята я получих. Simple Smile Всичко се проследява нормално до самия край, т.е. от напускането на Германия до доставянето с куриер. Проследяващият номер се трансформира и всичко се вижда в сайта им. Ако някой иска, ще напиша как.

На 04.10 е напуснала Германия, на 07.10 беше в София. Точно 3 дни, както предполагах. Когато получавам пратки от Германия, отнема същото време. В този междинен период не се вижда движението.

Последна редакция: пн, 10 окт 2016, 12:19 от Зимна Утрин

# 123
  • Стара Загора
момичета някой получавал ли е този елек? много ли е тънък?
http://www.lcwaikiki.com/en-US/BG/product/LC-WAIKIKI/women/Vest/2432498/485798

и това яке,дали е цвят бордо или по скоро лилавее?
http://www.lcwaikiki.com/en-US/BG/product/LC-WAIKIKI/women/Short … at/2458078/489299

# 124
Е, да- от Турция до Германия отнема седмица или както е при мен- 7 работни дни. След това от 3 до 7 раб.дни до България. Няма междинен тракинг от Германия до България. След разтоварване ще има запис в България, разбира се.

# 125
Ами, аз чак сега натоварих една кошница, но при завършване на поръчката ми излиза това предупреждение:
"For the Attention of Our Customers
Attention!Custom duties or other expenses that may occur in your country of residence are not included in this charge.You must pay that additional fee in order to receive your order if it occurs.Your order will be shipped from central warehouse in Turkey"

което, честно казано, не ми звучи много обнадеждаващо.  Thinking Преди дали го е имало?

# 126
Да, винаги го е имало. И на първите страници е споменато от съфорумките, които първи поръчаха. Бяхме сигурни, че ще има ДДС/мито в зависимост от стойността на поръчката, но учудващо за моя финансов мозък- няма.  Laughing

# 127
Благодаря! Значи да стрелям, казваш, пък да се надявам да улуча.  Laughing

# 128
Благодаря! Значи да стрелям, казваш, пък да се надявам да улуча.  Laughing

Смело. Ние повечето чакахме и поръчахме след "разстрела", та щом нямаше изгърмели, се надяваме да няма и сега.  Laughing Laughing Laughing

# 129
Някой има ли мнение за това яке?
С дебитна карта може ли да се плаща?

# 130
  • у дома
Някой има ли мнение за това яке?
С дебитна карта може ли да се плаща?

И на мен ми харесва Heart Eyes,на живо не съм го виждала за съжаление...
Иначе някой може ли да ме ориентира от тийн раземрите как отговарят newsm78 -моето носи s или м от мъжката номерация-това на кой ще отговаря от тийн номерацията newsm78

# 131
 Simple Smile Лични наблюдения за тийн номерацията нямам засега. Назад в темата питах - постове #64,#68,#69.

# 132
  • Стара Загора
момичета  моля да помагате,вчера примерих едно дамско яке 38 номер и ми е точно.Но сега в сайта гледам например един суичър  http://www.lcwaikiki.com/en-US/BG/product/LC-WAIKIKI/women/Sweat … rt/2498117/481646 но те са на друга номерация и че чудя М или Л да поръчам?

# 133
Ми размер около 40 си е М
38 според мен няма как да е Л

# 134
Да не те заблудя, но аз купувам дрехи S и р-р 36, така че 38 трябва да е М.
Ето и техните разбивки по размери:
http://www.lcwaikiki.com/en-US/BG/static/sizechart#kadin

Общи условия

Активация на акаунт