LC WAIKIKI

• 173 467
  • 1 029
  •   1
Отговори
# 240
Аз върнах поръчка, ще пиша как са се развили нещата.

# 241
Аз нещо не можах да се ориентирам къде да търся категория outlet. Има ли изобщо такава? newsm78

# 242
  • Бургас
Аз върнах поръчка, ще пиша как са се развили нещата.

Как я върна? С БГ пощи? Колко излезе?

И аз имам за връщане, даже се чудя дали да не върна цялата поръчка...

# 243
С БГ пощи, обикновена пратка до 1 кг - 10 лв, препоръчана - 19 лв.
Можеш да си сметнеш като видиш теглото на пакета.
http://www.bgpost.bg/bg/calculator

# 244
  • София
Искам да купя мъжки дънки. Номерът, който имам за ориентир е W-30-L-34 , но това не ми говори много,кой размер в LC WAIKIKI трябва да търся.  newsm78

Още не съм пазарувала от онлайн магазина, но скоро взехме за мъжа ми от реален магазин панталони тип Chinos и номерацията беше такава като тази, която ти си дала. W30 e ханша (на сайта пише size), а L34 е дължината (lenght).  Simple Smile

W30- това е размера на талията в инчове( за да си го превърнеш в см Х2,54)  L34- е вътрешната дължина на крачола.

# 245
  • София
Искам да купя мъжки дънки. Номерът, който имам за ориентир е W-30-L-34 , но това не ми говори много,кой размер в LC WAIKIKI трябва да търся.  newsm78

Още не съм пазарувала от онлайн магазина, но скоро взехме за мъжа ми от реален магазин панталони тип Chinos и номерацията беше такава като тази, която ти си дала. W30 e ханша (на сайта пише size), а L34 е дължината (lenght).  Simple Smile

W30- това е размера на талията в инчове( за да си го превърнеш в см Х2,54)  L34- е вътрешната дължина на крачола.

Мерси. bouquet

# 246
Момичета помощ пратката ми на митница ли е отишла  newsm78 нищо неразбирам  Коносамент: SP190030839

Пристигане достигна митниците

# 247
Четох, четох и накрая поръчах. Ама това миналата седмица на 10,11,2016 и още не е шипната.  Контактната форма не работи. На телефон само ме прехвърлят и накрая - "обадете се след 30мин."  Shocked Shocked Shocked

Има ли някой с подобно преживяване? Направо нямам обяснение за това забавяне.

# 248
Ами такива са...ти на мейл ли им пишеш?Аз там им пиша на английски , и до ден ми отговарят на мейла, на английски.
При мен стоките достигат след най-малко 15 дена. като мейли и уведомления се ъпдейтват бавно, но накуп. Тоест скоро може да получиш известие, че е шипната и е вече в Холандия например , а преди това - ни звук, ни стон.

# 249
Пиша от контактната форма в сайта. http://www.lcwaikiki.com/en-US/BG/contact

# 250
Момичета помощ пратката ми на митница ли е отишла  newsm78 нищо неразбирам  Коносамент: SP190030839

Има ли развитие по пратката?
Даринанда, а твоята изпратена ли е вече? Оглеждах за нова поръчка, но това, което чета, ме спира.

# 251
Дали ще има намаление покрай черния петък

# 252

Има ли развитие по пратката?
Даринанда, а твоята изпратена ли е вече? Оглеждах за нова поръчка, но това, което чета, ме спира.
Още не Sad

# 253
Хм...  Thinking Абе недоизмислено е тяхното онлайн пазаруване.

# 254
Моето лично мнение е, че няма как да е отишла на митница, след като за пратките в България отговаря DHL. Преди време по друг повод съм разговаряла с тях и знам, че те поемат разходите и освобождават от митница. Обадете се или им пишете.

Общи условия

Активация на акаунт