LC WAIKIKI

• 173 368
  • 1 029
  •   1
Отговори
# 885
Аз направих поръчка в Събота вечерта, но все още статуса е ПОДГОТВЯНЕ.

Нормално ли е?
Предния път ми я изпратиха на същият ден.

# 886
Аз имам поръчка отдавна доставена със статус чака изпращане. Тъй че статусите им са пунта мара.

И аз получих мейл за 10%+БД, мо на него си пише изненада за свети валентин. Тоест мейла е сбъркан според мен и няма БД. Кодът за 10% си важи от предния мейл, вчера го ползвах.

# 887
Може би подготвят нещо за 8 март. Така или иначе аз повече се впечатлих от обслужването, до сега не ми се е налагало да комуникирам с техни служители. Има върху какво да поработят. А това , че с предишния код е нямало БД е повече от подвеждащо, ако тогава не е написано, че БД важи както обикновено за суми над 70лв.

# 888
  • Сандански
Аз имам поръчка отдавна доставена със статус чака изпращане. Тъй че статусите им са пунта мара.

И аз получих мейл за 10%+БД, мо на него си пише изненада за свети валентин. Тоест мейла е сбъркан според мен и няма БД. Кодът за 10% си важи от предния мейл, вчера го ползвах.

Попитах ги на ФБ и ми отговориха следното:

Здравейте, безплатната доставка беше промоция за Деня на Св.Валентин(14.02.2019г.) и вече не е актуална, това е и причината да не се визуализира при поръчката Ви.
Благодарим за проявеният интерес, лек ден!

Rolling Eyes

# 889
  • Бургас
В неделя изпратих уж формуляра за връщане. Колко време ще отнеме до отразяване и изпращане на куриер ? За да върна дрехата?
Не работи тази опция. След доста чакане, последваха 2 телефонни разговора със Спиди и се оказа че единственият начин е да отида в техен офис и там да предам пратката за връщане. Само в офисите можели да сканират баркода от формуляра за връщане.

На мен още не ми отговарят за последните проблеми с анулираните поръчки и се оказа че всички суми са чинно дръпнати от картата, след това са наредени връщания. И тъй като банката има такси хем за плащания към чужбина, хем за връщания и се оказах с близо 5лв платени такси, без поръчаните неща и с милиони умрели нервни клетки за да се разправям с тях! Определено ще пусна жалба в КЗП, макар да съм скептична че ще направят нещо Angry

П.С. Току що ми писаха това:
"Преди всичко ви благодарим за интереса към нашите марки и продукти.
Напомняме ви, че вашето съобщение е съобщено на нашия отдел и че винаги можете да се свържете с нас с вашите мнения и предложения и пожелаваме да бъдете щастливи и щастливи от това съобщение."

Тези хора подиграват ли се или?

Последна редакция: вт, 26 фев 2019, 11:43 от bradata

# 890
И аз съм получила имейл днес със съобщение за св. Валентин -10% и БД. Тея май си плачат за КЗП. Това е подвеждаща реклама, ами ако не прегледаме внимателно мейла и поръчаме без да забележим липсата на промоция???

# 891
bradata, обадете им се. Мисля, че не е един и същ. Вчера попаднах на по-адекватен. Трябва да компенсират с ваучер според мен.
Аз пак реших да поръчам за да ползвам кода за някои неща от новата колекция. След приключването на поръчката не се появи съобщение, че е потвърдена, няма я в поръчките, нито e-mail. Някой назад спомена за подобен случай. Сега си мисля, дали все пак не е приета? Не я повторих, не ми се занимава повече.

# 892
Аз имам поръчка без мейл
Чакам си

# 893
Ново 20.
Понеже поръчката ми от Събота още не е изпратена и съответно получена, НЕ мога да направя нова.
Защо са такива малоумници?

# 894
О Боже
Първа поръчка ми е откакто пращат от бг
Преди от Турция никакви грижи нямах. Даже ми се случи да ми пратят грешен панталон, върнаха ми парите без да им го връщам
А сега... вместо подобрение, по зле.
Моята сега дали ще дойде
Също от събота е

# 895
  • Пловдив
Да попитам...от Турция ли доставят?

# 896
от Румъния
аз 2 поръчки направих и всичко беше точно

# 897
Говорих сега с техен служител, малко по-адекватен от предишния, но нищо.
Докато не си получа предната поръчка не мога да направя нова, която да е с наложен платеж.

Ми аз пък с карта няма да платя.

# 898
Аз що реших, че вече е от тук
А с кой куриер

# 899
Със Спиди

Общи условия

Активация на акаунт