Перилни препарати и омекотители – 41

• 70 050
  • 728
  •   1
Отговори
# 450
То и аз говорих за гащи, така че и към мен насочих майтапа..
Аз с добро го казах, да разчупя малко обстановката Laughing

# 451
  • София
Чета, чета и се обърках вече newsm78. Значи, ако се пере на градуси под 60 не било достатъчно хигиенизиращо, сега се оказва и че 60 гр. не са достатъчни? А какво се случва с дрехите, които не могат и на 60гр. да се перат? Ако се ползва импресан + ниски градуси, микробите измират, но пък не било добре да се ползва непрекъснато дезинфектант /за което съм съгласна/?! Как тогава е добре да се перат цветни дрехи, които не понасят и 60гр., за да достигнем достатъчна хигиенизация на прането?

# 452
  • София
В тази тема нещата винаги отиват в крайности.За един да смесиш аромат на прах за пране с омекотител е сравнимо с воня на некъпано човешко тяло, опръскано с парфюм.Друг път смята, че трябва да ходим без гащи, за да не мислим с какво ще перем.

Омекотителят не се е справил с аромата на прах за пране ОМО за цветно - просто споделям. Peace Въпреки това аромата е приятен, на чисто, на изпрано и не вони.

# 453
То и аз говорих за гащи, така че и към мен насочих майтапа..
Аз с добро го казах, да разчупя малко обстановката Laughing

И аз така.
То наистина се оказва, че е толкова трудно с прането, че аз ако трябваше толкова да мисля щях да ходя гол  Mr. Green.

# 454
Колкото повече научава човек,толкова повече въпроси му изникват Crazy

Простите хора са щастливци Mr. Green

# 455
  • Варна
Простите хора...като колежките на токчета, които ще си счупят краката да тичат, когато раздават безплатен Савекс ?!  Twisted Evil

# 456
Ся,ти без чорапи ще ходиш,ние пък без гащи....това разбра ли го? Laughing

Да, те нямат тези дилеми...перат си със савекса и си свиркат....

# 457
Да, те нямат тези дилеми...перат си със савекса и си свиркат....

Ама си ходят и с гащи и с чорапи жените  Joy.

Савекс не съм ползвал, но сигурно не е чак толкова зле щом е най-продаваният в България заедно с Бонукс. Писал съм го и преди, не е толкова важно с какво, а как.

# 458
За мен да смесиш две силни, борещи се една с друга миризми е също толкова гадно, колкото да смесиш миризмата на мръсно с парфюм. Що да е крайно, не мога да разбера?
И за какви крайности изобщо става дума? Говорим си за елементарна хигиена. Ако това е крайност, май е време да се оттегля.

Между другото, ходенето без гащи не е вариант, защото проблемът се пренася върху панталоните. Буквално и преносно. Mr. Green

# 459
  • София
Тъй де, ама то стана така, че елементарната хигиена изисква темп. над 60 гр. и дезинфектант на всяко пране Crazy.

# 460
Тъй де, ама то стана така, че елементарната хигиена изисква темп. над 60 гр. и дезинфектант на всяко пране Crazy.

Това не е вярно, нито едното, нито другото.

# 461
Кой е казал такова нещо, ₪₪₪ Afrodita ₪₪₪? Говорим за определени дрехи: чаршафи, кърпи, лично бельо и чорапи. За кой ли път го пиша. И не над 60°, а беше написано, че на 60° с прах за бяло е достатъчно.

# 462

Савекс не съм ползвал, но сигурно не е чак толкова зле щом е най-продаваният в България заедно с Бонукс. Писал съм го и преди, не е толкова важно с какво, а как.

Ааааааа стига вече #Crazy
Оттеглям се, че не мога да асимилирам това...

# 463
Между другото, ходенето без гащи не е вариант, защото проблемът се пренася върху панталоните. Буквално и преносно. Mr. Green

Ще ходите с поли и няма да сядате  Laughing

# 464
Олеле, горките ние, зима идва. cry

Общи условия

Активация на акаунт