Перилни препарати и омекотители – 41

• 69 892
  • 728
  •   1
Отговори
# 75
И от двата ще останеш доволна, _Smile_. И двата изпират супер и избелват. Предимство или недостатък на ОМО, зависи от гледната точка, е че миризмата му остава по дрехите и след изсъхване и надвива омекотителя.
Примерно днес прах с ОМО и омекотител Максима ултра фреш, който знаете колко е силен. Една част от дрехите миришат на омекотителя, примесено с ОМО, друга част си миришат изцяло на ОМО. При Ариел не съм забелязала тази екстра.

Прахът на Денкмит за мен става за бяло, макар че не съдържа избелители, но аз не знам прах за деликатно, който да съдържа. Затова пък съдържа от онези съставки, които улавят багрилата. Ако переш изцяло бяла пералня с деликатни дрехи, можеш да добавиш избелваща добавка.

# 76
  • София
Днес обрах последни остатъци от Ариел колор, беше 26 пранета. Поне 6 от тях разпилях, докато се опитвах да обера кутията. Адски ме изнерви, че голямо количество се беше завряло между двата картона, много тъпо измислена опаковка. Не помня досега така да съм се борила.
И понеже свърши, се завтекох специално до Фантастико за Омо за цветно (също изнервящо занимание, понеже го няма във всяко Фантастико, а само в определени и докато разгадаеш брошурата  Crazy) Накрая бях слънчасала и ядосана, затова награбих два пакета. Да има късмет да не пере достатъчно добре  smile3514

# 77
Аааа не се оплаквай, поне имаш фантастико.
И моя Ариел е на дъното,а нямаме Фантастико, къде ще го диря това Омо,незнам😐

# 78
Sekhmet, благодаря!
Вчера сложих последната доза от Ариела за бяло, ей и при мен голяма борба падна с кутията си спомням! Като го отворих и видях, че няма плик в нея, го пресипах в пластмасова кутия от Персил, останала от не знам колко отдавна (баща ми беше купувал преди 10 г от някъде в такива кутии, добре, че майка ми ги е запазила). Всичко му харесвам на Ариел за бяло, много съм доволна от изпирането, от миризмата (с Уърпул-а на майка ми е по-силна от колкото с моето Зануси, но ме устройва и така), но пустата кутия.... направих цялата кухня с прах при пресипването. Да не говорим, че заедно с моята бях взела на майка ми също една кутия, която тя отвори наскоро и в долната част беше станал твърд прахът, явно е поел влага. Може би ще пробвам Омо, във Фантастико само за цветно ли е промоцията?

# 79
  • София
Споко, Тета, щом са почнали намаленията, ще продължат и в други вериги, така че скоро и в други градове  Laughing

Не, промоцията е на Омо и за цветно, и за бяло. Но е само в 2-3 магазина - гадай по брошурата  hahaha

# 80
Аз да се похваля, че пратих мъжа ми да върне Ариела за бяло и да ми вземе за цветно. bowuu

# 81
Ще я погледна довечера вкъщи, че сега съм в движение. Като се прибера ще видя  в интернет къде са прИмоциите Wink малко миризмата на ОМО ме притеснява, но ще я преживея. Цветното е поносимо миризливо  hahaha

# 82
  • Варна
От Фейсбуук потребител Natalia Skotarova :

"от рекламите научих, освен че никога не трябва и да си помислям да излизам без двулитрова туба Первол за бяло в дамската си чантичка, още и че в първия ден от цикъла трябва по най-бързия начин да нахлузя белия клин и да се кача на най-близкия летящ трапец, по възможност пред многобройна публика, а в краен случай, ако съм на морето и нямам подходящо за целта съоръжение - да си отделя този ден за лимбо денс. до сутринта. "  bowuu chef

# 83
  • оттам, откъдето започва България
Трябва ми прах за бяло. Между Ариел и Омо на кой да заложа (цената не ме интересува, все някъде, някой го има на промоция)? И друго да попитам - прах за деликатни Денкмит става ли за бяла жилетка? Ще посивее ли от него?
Защо не пробва с някой течен препарат да изпереш жилетката?

# 84
  • София
Цветното е поносимо миризливо  hahaha
От пакета миризмата е досущ като на праха за бяло - не е по-слаба в никакъв случай. Съмнявам се след изпиране и изсъхване да е много по-различна от онова, което си знаем. За мен не е проблем, но все пак е хубаво да се има предвид.

# 85
Полудяхте с това Омо, не мога да разбера защо. Unilever  са ОК, но никога не са били водещата компания при перилните препарати. Всичко от premium brands на P&G и Henkel, винаги е било и в момента е една идея по-добро. Та не разбирам това обикаляне по магазини, очакване, превъзнасяне...

# 86
Защото мирише силно, в плик е, за разнообразие...
Абе щот си мъж, затова не ни разбираш bowuu

# 87
  • оттам, откъдето започва България
 Joy Аааааа, не сме всички полудели. Това не е моят прах, както и Ариел не е. Ама пък ми е хубаво да си чета.

# 88
Абе щот си мъж, затова не ни разбираш bowuu

Е, ако това е обяснението, няма как да не го приема. Имай предвид обаче, че 90% от колегите (тези лоши хора 'дето ги бъркат тия смеси) също са мъже, болшинството от маркетолозите също.
Явно фактът, че мирише силно е предимство в южните страни, за разлика от северните. Няма лошо, щом ви харесва. Аз коментирах качеството на препаратите за това, за което са предназначчени, това не са парфюми.
Иначе, Sekhmet е напълно права. Каквото и да си купите от топ брандовете на водещите производители, разлика почти няма да има. Именно затова ми е странно защо е това обикаляне...

# 89
Да, прав си  Peace. Пошегувах се.
Някои обичат силните миризми, затова и не могат да се откажат от ползването на омекотител, въпреки че са наясно с "качествата" му, някои имат сантимент към Омото...абе такива ирационални лудости имах предвид..

Общи условия

Активация на акаунт