Перилни препарати и омекотители – 41

• 69 902
  • 728
  •   1
Отговори
# 90
Няма лошо. Все пак Unilever  са доста назад като пазарен дял при перилните препарати в България. Никой няма да пострада ако се намърдат по-здраво.  От повече конкуренция печели главно потребителя. Ако им потръгне, предполагам, че ще вкарат и бюджетен бранд по някое време.

# 91
  • Варна
На мен само ОМО ми изкарва петната след колоездене, които дори Ариел и Персил не могат, независимо какъв внос.За прах говорим...от години, пробвал съм всякакви дрехи и петна, десетки варианти.

# 92
  • София
ТАЕД, за мен (разбирай при моите замърсявания, начин на пране и критерии за изпиране) прах ОМО за бяло превъзхожда в пъти Ариел и особено Персил за бяло. Последният не се справя с голяма част от петната, а при моето домочадие те са много и тяхното безпроблемно и неангажиращо изпиране ми е от съществена важност.
Затова много се надявам прахът за цветно да се доближава до качеството на този за бяло. Дано не се разочаровам.
Повтарям - говоря от личния си опит. За някой с почти никакви видими замърсявания по дрехите навярно всеки прах би бил поносим. Хората перат с Изи, Елви, Медикс и господ знае още каквото продават в "Липненски" за 1 лв. 5 кила и са си ОК.
А и не подценявай тръпката да опиташ нещо ново  Wink

# 93
Те си мислят,че са ок,но на практика не са😉

# 94
  • оттам, откъдето започва България
Щом сте си намерили решение за прането, това е супер. На мен Омо с времето ми придаваше жълтеникав цвят на прането и затова не го ползвам вече. Ама да се каже: този прах е перфектен и всички трябва да перат с него, а другите са боклук - според мен не е правилно. Нали е писано, че качеството на изпиране на прането зависи от пералня, от вода, от количество прах, от програма, която се ползва и т. н.
В този ред на мисли нека всеки да реши кое е добре за неговото пране и кое - не.
Между другото тук няма много съфорумки, които да експериментират. Повечето се влияят от общото мнение кое е хубаво и кое - не. А наистина е много хубаво да пробваш и сам да прецениш.  Peace

# 95
  • София
Затова натъртих - при моите условия Омо е прахът за бяло.
Когато си дадох сметка, че представянето на един препарат зависи от толкова много различни фактори, а не само от състава и новаторството, вложено в него, спрях да се чудя как има доволни от Персил. При мен този прах просто не изпира. Единствено старите им таблетки и новите двукомпонентни капсули ми харесват.

# 96
Писала съм защо харесвам ОМО, няма да подесетвам. А се зарадвах на този за цветно, защото е нещо ново. Обичам да пробвам нови работи. Освен това искам Юниливър да се намърдат у нас и да постигнат повече успех. Повече конкуренция - по-ниски цени, по-добро качество. Не държа на бюджетни прахове, въпреки че Деро/Сърф не е много зле. Само ОМО да има, съм доволна.

Ev_e, трябва да имаш реални очаквания към праховете за цветно. Поради липсата на избелващи агенти, се справят по-зле с петната, премахващи се чрез избелване, от праховете за бяло. Такива петна са кафе, чай, червено вино.

# 97
  • София
О, да, напълно си права. Има разлика в начина на изпиране между праховете за бяло и за цветно. Но например Ариел за цветно се справя блестящо. Надявам се Омо да е като него, поне.  Laughing Няма да крия, че като пълен лаик, се почувствах леко мината от липсата на онези две съставки против пренос. При последната кутия ми се стори, че Ариелът нещо леко се дъни, но реших, че си внушавам. Може да са били и конкретните замърсявания, не знам, но ми се щеше да пробвам друго.
Иначе детето не пие много кафе и червено вино, така че  Laughing Laughing Mr. Green

# 98

Иначе детето не пие много кафе и червено вино, така че  Laughing Laughing Mr. Green

Joy

Аз днес се залях с кафето обаче Mr. Green Легена с пране под едната мишница, кафето в другата ръка...викам ще простря и после ще си пийна следобедното кафе на тераската сред аромата на изпрано Whistling  Ама нейсе... Laughing

# 99
Дадох пример кои са петната, премахващи се чрез избелване. Не съм споменавала дете, нито пък ти. Писа домочадие.
Хубаво, хайде, какао сигурно пие. А то е дори по-зле - хем мазнина, хем пигмент.

# 100
Мъжът ми беше залял едни светли дънки с кафе и на другия ден ги изпрах с Персил за цветно.
Мисля, че преди това си беше напръскал петното с препарата против петна на Лидл.
Петното го няма вече.
Чакам и аз ферта за Омо, че Персила ми привършва.
Ако не дочакам Омото, ще си взема Денкмит за цветно, защото този за бяло много ми хареса.
Другата седмица ще се запася с белия омекотител на Бинго, защото е на оферта в Кауфланд.

# 101
  • София
Сехмет, просто ми се стори много забавно Simple Smile

С кафе се борих днес. Не ми го напомняй. Една вискозена блуза, фина такава, 10 пъти я прах с Персила за бяло, пръсках преди това петното със спрея на Лидъл, не мръдна. Днес търках, търках със сапун Капус, почти излезе, има 1-2 точки още, но направо е като нова. Една памучна риза от зимата влача и нея с петно. Е, не излиза и това е. И него бая потърках, ще разбера ефекта, като изсъхне.

# 102
А, готино ти се получи, ама викам си да не би неволно да съм нарочила детето ти за пияница и кафеджия.

Петното от кафе трябваше просто да го полееш с малко кислородна вода докато е горе-долу прясно - изчезва пред очите ти.

# 103
  • оттам, откъдето започва България
Другата седмица ще се запася с белия омекотител на Бинго, защото е на оферта в Кауфланд.
И аз съм се наредила за Бингото.  Peace

# 104
  • София
Петното от кафе трябваше просто да го полееш с малко кислородна вода докато е горе-долу прясно - изчезва пред очите ти.
Не знаех номера с кислородната вода, но ще го запомня.
Лошото е, че и в двата случая не съм забелязала кога съм се намазала. Видях чак след изпиране  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт