Перилни препарати и омекотители – 41

• 70 028
  • 728
  •   1
Отговори
# 585
Едва ли е от прахът за пране според мен...

Денкмит ултрасензитив последно май го има...само временно го нямаше, на мен това ми се върти.

# 586
  • София
иванита - Персил сензитив, но едва ли е от праха, както го описваш. Може да е от нещо друго - храна, сок, козметика и т.н.

# 587
Lirena, като им е скъп другият прах на двете момчета, да се перат със Савекс, а ти вземи на твоя син хубав прах да си пере дрехите отделно. Да не би да е залепен за тях, та да трябва да си пере дрехите заедно с техните? Като им е скъпо, да си перат с евтиното, а той - с хубавото.

# 588
  • Варна
Да ви кажа, че от днес в Билла има на промоция Персил промопакет. Съдържа малка туба гел за 20 пранета и кутия дуо капсули, на цена 12,99 лв. Та, който има нужда от хубав прах на добра цена, мисля че е много добра оферта Wink
Иначе за аромата на Омото бях писала и аз преди време. В старите малки пакети определено беше с адски силна миризма, с която обаче свикнах. Мога да кажа, че сега с новите големи пакети въобще не е така и даже ми липсва силната миризма, която дълго време се задържаше върху дрехите и си миришеха страхотно на чисто и свежо. Сега на някои от материите не остава грам, да се чудиш прани ли са въобще. А за комбиниране, на мен много ми пасва с Коколино Бергамот.

# 589
иванита - Персил сензитив, но едва ли е от праха, както го описваш. Може да е от нещо друго - храна, сок, козметика и т.н.
офф, не знам, ама от това е най-лесно да почна и после да изключвам. До преди 4-5 месеца не е имало проблеми, пък до тогава какви ли не "боклуци" е ял/ пил. Друго, което се сещам е да е от постоянното риене, копане и мацане  по двора. Или пък като се напика някой път(като спи) и ако не се смени скоро. Но честно казано не мога преценя от какво може да е

# 590
  • Пловдив
Ей това някой пробвал ли го е? Заглеждам го от известно време.

# 591
Да ви кажа, че от днес в Билла има на промоция Персил промопакет. Съдържа малка туба гел за 20 пранета и кутия дуо капсули, на цена 12,99 лв. Та, който има нужда от хубав прах на добра цена, мисля че е много добра оферта Wink
Благодаря за информацията. Веднага отидох и си купих Simple Smile

# 592
Благодаря за информацията. Веднага отидох и си купих Simple Smile

Не го видях в брошурата. Да не е за определени градове промоцията?

# 593
  • Варна
ААХ, моля няма защо, радвам се че съм била полезна  Simple Smile

dolly, и аз не го видях в интерес на истината. Но още в сряда беше нареден по рафтовете за промо артикули. На другия ден вече беше и с ниската промо цена. Това става въпрос за Варна, за новата Билла.

# 594
Хмм и аз се канех да питам има ли Ариел сензитив прах? Официален внос?

# 595
Днес отидох в Лили, направих сметка над 15 лв и се оказа, че въпросната промоция с ваучер за Персил е била до 15.09 и за покупка над 10 лв. Интересно, че на 13.09 купих някои неща за 13 лв и никой не ми даде въпросния ваучер...  newsm78 Както и да е, оглеждам се за промоция на Персил прах.

# 596
Мошеници #2gunfire
Като черно на бяло не е упоменато, могат да лъжат както си искат. Най-го мразя това.
На мен ми каза минимум 15 лева фръцлата...

В Била до края на септември е на 8.49 лв. Персила Peace с Била карта обаче.

# 597
Имам карта, но Билла ми е по-далеч. В краен случай утре ще отида до там, защото вчера сложих предпоследната доза бял Ариел.  Така е, като изпуснах и кауфландската и т-маркетската промоция. Никой не ми е виновен.

# 598
В Т-маркет От 20.09 до 26.09 Ариел за бяло и цветно по 6,99лв.. 20 пранета.

Последна редакция: сб, 17 сеп 2016, 18:13 от Пролетен ветрец

# 599
Къде това?
Иначе в Лили ариела е на 7.70 лв...

Общи условия

Активация на акаунт