Юлски бебета 2016

• 42 069
  • 742
  •   1
Отговори
# 135
Ние през деня не спим много. И ние така цял ден можв да се разкарваме и да оглеждаме вкъщи. От време на време я слагам да гледа играчката на кошарата, но само в началото й е интересно, после й писва. Пускам й някоя музикална телевизия и почвам да танцувам с нея и да припявам, на планета се унася най-много  Joy. Ако я оставя да легне на леглото край със съня и почваме от начало с разнасянето и така. Като видя, че много се нерви отиваме й на разходка с количката, там винаги се унася, стига да не е гладна. Вашите бебоци смеят ли се с глас? Моята се смее още без, кога ли започват с глас?  Thinking

# 136
Вашите бебоци смеят ли се с глас? Моята се смее още без, кога ли започват с глас?  Thinking
Мисля че малко бързаш да чуеш бебешкия смях Wink и на мен ми се иска...ама уви, само от време на време получаваме по една усмивка...
Мисля че чак към 3-4 месец може да се очаква бебешки кикот....ама всяко бебче си е различно де, нали знаете....
Като цяло и на мен ми се иска всичко сега още от 2-3 месеца ама няма как.
Искам само да го чувам как се смее, да спинка по цяла нощ....и да заспива сам....да се заиграва с разни играчки...
Много ли искам? Хаха

# 137
момичета, каква козметика ползвате за бебенцата за къпане и мазане след това?

# 138
За бебка ползваме измивен гел и мляко на Адерма. Нямам оплаквания за момента.

# 139
Mustela
Доволна съм Simple Smile

# 140
За шампоан за коса и тяло ползвам Uriage,а бебешкото мляко за след баня е на Mustela.Крем за подсичане ползвам Sudo.

# 141
За миене Тео бебе, мазане - зехтин, понякога рядко кремче на веледа.

# 142
И ние се мием с Тео бебе, лосион на Нивеа.  Simple Smile

# 143
Ние през деня не спим много. И ние така цял ден можв да се разкарваме и да оглеждаме вкъщи. От време на време я слагам да гледа играчката на кошарата, но само в началото й е интересно, после й писва. Пускам й някоя музикална телевизия и почвам да танцувам с нея и да припявам, на планета се унася най-много  Joy. Ако я оставя да легне на леглото край със съня и почваме от начало с разнасянето и така. Като видя, че много се нерви отиваме й на разходка с количката, там винаги се унася, стига да не е гладна. Вашите бебоци смеят ли се с глас? Моята се смее още без, кога ли започват с глас?  Thinking
Все едно аз съм го написала и за планетата и за това,че веднага се буди в леглото... всичко.

# 144
Ползвам Мустела,за подсичане Судо крем
Моето дете също се заглежда в играчките на кошарата,стои в кошчето за кола и в шезлонга,когато сме в къщи,но от няколко дни сме навънка почти по цял ден  Simple Smile

# 145
Нашият хубостник също се заглежда особено ако е непознато място, а когато сме в асансьора така се опулва като Shocked това човече. Неговата козметика е на адерма е за къпане, биодерма ни е лосиона, а за подсичане бочко. Аз да ви се оплача от няколко дни май ни мъчат зъби, то постоянно лиги, а да не говорим, че всичко, което е на достижимо от устата разстояние трябва да се лапне. Мисля, че са зъби, защото като му дам студената гризалка се успокоява, но само докато е студена.

# 146
  • Варна
 Не е ли рано за зъби? И ние имаме същите симптоми,но мисля че е рано. Не започват ли да никнат около 5 месец?
 Във Варна има една аптека в която приготвят на място кремче против подсичане. Струва 3 лв и е вълшебно. Мажа от самото начало на всяко сменяне. Нямали сме проблеми. Дори и разни пъпчици й мажа и бързо минават.

# 147
Не е ли рано за зъби? И ние имаме същите симптоми,но мисля че е рано. Не започват ли да никнат около 5 месец?
 .

# 148
И мойта бебка не иска нито в кошарата, нито в столчето или в шезлонга, дай ни само на ръце да разглеждаме наоколо. Снощи прекарах около час на терасата Crazy така се беше зазяпала в едно дърво и се сърди като искам да я прибера навътре.
Козметика ние ползваме измивно и лосион на Uriage, много съм доволна

# 149
  • Варна
 Нашата козметика също е Уриаж.Шампоан за тяло и коса,лосион за тяло и крем за раздразнена кожа. Доволна съм,но не съм ползвала и друго де.

Общи условия

Активация на акаунт