Fatih Harbiye~всичко за актьорския състав-настоящи и бъдещи проекти~98~

• 56 331
  • 732
  •   1
Отговори
# 75
  • Варна
Цитат
Esa Dadasheva

Перевод : -Пока Фахрия была на сьёмках рекламы , Бурак с берега Анадоллу взял к себе на яхту одну молодую девушку. В то время когда они обнялись и поцеловались их сфоткали "Güneş xeber".
Когда Фахрия увидит эти снимки , она будет в шоке.

От рускините

# 76
Линде  Hug Heart Eyes

Бурак галиба са го спипали с друга  Whistling Ще я видим тази работа  Sunglasses

Добро утро прекрасни  Hug Hug Hug
Еви  Hug Heart Eyes какви са тия шок новини рано сутрин  Shocked Laughing
Вчера тамън видяха пръстен рускините и сега......
Ренку  Hug  Heart Eyes с тебе май пи-рано от 24 ще ни застигне блага вест  Laughing
Днес сериала на патрончето стартира ще му стискам палци много и ще следя коментарите ви за да се ориентирам как е било  Peace
Heart Eyes
Хубав и успешен ден  Hug Heart Eyes

# 77
Бясна съм...вижте
Скрит текст:
Kaliva
Re: След Чучулигата,на екрана и в живота,любовта прилича на Бурак и Фахрие-тема 57
♥0 пт, 26 авг 2016, 10:19   #551  
Цитирай
Здравейте,Фе е разкошна,много красива.Има хубава кожа и на гримьорите не им се налага да заличават огромни торбички под очите,като на по -млади нейни колежки.И в тяло е супер,слаба,но и женствена.В никакъв случай не е плоска,безполова,а в същото време с деколтета до пъпа.

Ох, много мъка има на този свят...тея хора срам нямат

# 78
  • Варна
Да и аз го прочетох,но защо им се връзваш,нали знаеш,че гроздето е кисело Hug

# 79
Бясна съм...вижте
Скрит текст:
Kaliva
Re: След Чучулигата,на екрана и в живота,любовта прилича на Бурак и Фахрие-тема 57
Цитирай
Здравейте,Фе е разкошна,много красива.Има хубава кожа и на гримьорите не им се налага да заличават огромни торбички под очите,като на по -млади нейни колежки.И в тяло е супер,слаба,но и женствена.В никакъв случай не е плоска,безполова,а в същото време с деколтета до пъпа.

Терзи  Hug Heart Eyes не се връзвай на глупости  Laughing Тя нашата може да има торбички понякога,ама това е щот работи много,а не ходи за ден два на снимки за реклама и после плетки да плете  Whistling Освен това мисля че Линди вчера беше споменала за косата на Фе  newsm78 Срамота е да си рекламно лице на такъв световен козметичен гигант и да ходиш мазноглава и неоформена просто е непростимо   Naughty
Драмата приключена  Laughing Бу се нервира и разкри коя е жената всички могат да си отдъхнат става въпрос за сестра му  ooooh! Laughing

Последна редакция: пт, 26 авг 2016, 11:32 от Deesityy

# 80
  • София
Момичета и аз го прочетох и ми стана не толкова смешно колкото жал за тази която го е писала  smile3521
Защото Неслихан може да  има торбички под очите или бюстът й да не е много голям но въпреки това е обичана истински харесвана обгрижвана и желана  а невероятната им красавица все още не е минала под венчило  Naughty
Освен това тя не претендира да е най-голямата красавица както Фе  Naughty
Много други нейни колежки които не блестят толкова с красота успяха да се омъжат а тя чака благоволението на един Нарцис и Дон Жуан да и предложи  ooooh!
Именно това тези зложелателки го усещат прекрасно и затова са така негативно настроени
Винаги съм казвала че не само външността е важна за даден човек много по-важно е какъв е този човек
Много не толкова красиви хора след известен контакт с тях ти стават толкова симпатични че дори започваш да ги виждаш хубави и искаш да са ти приятели и да си в тяхната компания
Факта че тази толкова красива жена е изоставена от Озджан Дениз който и изневери и предпочете друга не толкова красива говори много и потвърждава моята теза  Peace

Последна редакция: пт, 26 авг 2016, 11:38 от БлагаВест

# 81
  • София
Бясна съм...вижте
Скрит текст:
Kaliva
Цитирай

Терзи  Hug Heart Eyes не се връзвай на глупости  Laughing Тя нашата може да има торбички понякога,ама това е щот работи много,а не ходи за ден два на снимки за реклама и после плетки да плете  Whistling Освен това мисля че Линди вчера беше споменала за косата на Фе  newsm78 Срамота е да си рекламно лице на такъв световен козметичен гигант и да ходиш мазноглава и неоформена просто е непростимо   Naughty
Драмата приключена  Laughing Бу се нервира и разкри коя е жената всички могат да си отдъхнат става въпрос за сестра му  ooooh! Laughing

Деси ама тези брат и сестра в устата ли се целуват  newsm78

Кадирчо  Heart Eyes

Последна редакция: пт, 26 авг 2016, 11:41 от БлагаВест

# 82
Бясна съм...вижте
Скрит текст:
Kaliva
Цитирай

Драмата приключена  Laughing Бу се нервира и разкри коя е жената всички могат да си отдъхнат става въпрос за сестра му  ooooh! Laughing

Joy Joy Joy Joy Joy
хади бе  Shocked

Довечера по Фокс  Peace

# 83
  • Плевен / София
Момичета и аз го прочетох и ми стана не толкова смешно колкото жал за тази която го е писала  smile3521
Защото Неслихан може да  има торбички под очите или бюстът й да не е много голям но въпреки това е обичана истински харесвана обгрижвана и желана  а невероятната им красавица все още не е минала под венчило  Naughty
Освен това тя не претендира да е най-голямата красавица както Фе  Naughty
Много други нейни колежки които не блестят толкова с красота успяха да се омъжат а тя чака благоволението на един Нарцис и Дон Жуан да и предложи  ooooh!
Именно това тези зложелателки го усещат прекрасно и затова са така негативно настроени
Винаги съм казвала че не само външността е важна за даден човек много по-важно е какъв е този човек
Много не толкова красиви хора след известен контакт с тях ти стават толкова симпатични че дори започваш да ги виждаш хубави и искаш да са ти приятели и да си в тяхната компания
Факта че тази толкова красива жена е изоставена от Озджан Дениз който и изневери и предпочете друга не толкова красива говори много и потвърждава моята теза  Peace

съвсем точно казано.....винаги съм си мислила, че тази връзка/Фе и Бу/ няма да завърши с Менделсон.....нищо лично към двамата, но това е усещането ми.... Wink

# 84
Поне разбрахме от цялата работа, че Бу няма проблем с показването на чувствата  Joy Joy Joy

# 85
  • Плевен / София
Поне разбрахме от цялата работа, че Бу няма проблем с показването на чувствата  Joy Joy Joy

но е важен обекта нали Wink Mr. Green

# 86

Съдейки по това че многократно се пускат какви ли не нападки,измислици и прочие по адрес на Фе,а той нито веднъж ме се намеси и застъпи  Peace Съдя че сегашната му реакция не е толкова да не останена наранена Фе,а по-скоро да изчисти името си и това на сестра си  Thinking

# 87
Ан тъй де  Mr. Green

Гледам, Кадир и Седа си споделят снимки, отбелязват се, Неслихан ги харесва... значи проблема не е в нашия телевизор, другаде трябва да се търси  Joy Joy Joy Joy

# 88
  • Варна
Фе ревнува,за това Бу страни от нашата красавица,забранила му е и усеща конкуренция,щото няма торбички под очите и голям бюст  Mr. Green hahaha hahaha Joy

# 89
  • София
Фе ревнува,за това Бу страни от нашата красавица,забранила му е и усеща конкуренция,щото няма торбички под очите и голям бюст  Mr. Green hahaha hahaha Joy
rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo
Това говори много и коментарите са излишни  Peace
Всяка жена има инстинкт от потенциалната конкуренция  hahaha hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт