Себи
да ...рейтинга е добър, но мен Керем ме ядосва.....не можах да разбера защо толкова остро реагира на факта , че Джансу е от ВО...това потвърждава тезата ми, че Джансу е имала основание да крие че е дама от ВО.....а сестричката и след дъжд качулка се сети, какви ги свърши с дружката си

и накрая Номера....много хубаво не е на хубаво....вярно го е казал народа
видяхме малко ашка...Ляле обеща, че ще си смени доктора, но Онур излъга, че Пелин Су не е била в офиса
в хотела мълча като комунист на разстрел, защото го беше страх да не развали момента
и накрая го изпревариха с лошата вест
ако ще дави мъката с алкохол....
не вярвам да му се получи....и майката на Ляле е права...до него ли остана да прибира Пелин Су от бара....и защо още работи с нея....като иска да и помага има и други начини....едва ли е единствения холдинг в които имат нужда от дизайнер... стига че подпалих....
ще видим в сряда какво са ни подготвили....хубава вечер...
, аз пък изобщо не се очудвам на реакцията на Керем. Естествено е да е смачкан, но според мен това не е толкова, защото Джансу е от висшето общество, а защото той смята, че тя го е напуснала, защото НЕ Е ДОСТОЕН за нея, не е от тяхната „черга“. Или казано по друг начин- отхвърляйки го тя просто го е унижила, точно така както правят всички представители на това общество. Това е болкато му! И тази болка е продиктувана от житейския му опит- та той точно това е виждал през целия си живот- това е правела Бедиа – да Мерт му е като брат, Бедиа го е изучила, грижила се е за него и за семейството му, но винаги е подчертавала, че те са от по-ниска класа. Да си спомним вечерята, на която обидиха майка му и той се ядоса- и тогава Бедиа не я защити и не подчерта, че тя има по-особен статут в тяхното семейство. Да си спомним и скорошния разговор на Керем и Бедиа- че той е нейн работник. Той НЕ може да мисли по друг начин, няма как и през ум да му мине, че Джансу се отказва от него за да не го подлага на унижения. Напротив логично е да смята, че точно това – да го смята за недостоен за нейната „синя кръв“ е и нейното мнение- та нали Мерт, който му е най-близък с нищо не се различава в разсъжденията си, а и с отношението си по тези въпроси- за класовите различия- ето и на него Керем му помогна и той реши, че като му плати и всичко е „пито-платено“Още повече, че нападнат от тези свои мрачни мисли, вместо някой да го извади от тях, Бедиа наля масло в огъня и смачка дори дребните зрънца съмнения, които може би някъде из съзнанието му са се въргаляли, недокоснати от гнева. Съмнения, че може пък любимата му да е влюбена в него. Ураганът, който го връхлетя, в момента на разкриването на истината няма как да не го събори, няма как да не си зададе въпроса дали момичето, в което се е влюбил не го е завъртяла на пръста си, просто от каприз, от желание да си поиграе с него и като е видяла, че той се е влюбил, набързо му е отрязала „квитанциите“ т.е. че тя съвсем съзнателно през цялото време е знаела, че това е обикновен флирт- накарала го е да се влюби в нея за да се забавлява. След изпълнението на Бедиа, Керем ще се опитва да си втълпи, че дори сълзите, които е виждал в очите на Джансу са били „крокодилски“ и те са били част от забавлението и.
И накрая да не сметнеш, че съм абсолютен „адвокат“ на Керем, ще кажа, че ме ядоса в последната сцена като каза да замълчи и да не произнася повече лъжи. Джансу, всъщност не го е излъгала пряко- тя никога не е казвала че не е от ВО- тя му втълпи с поведението си, че е бедна. Дребните лъжи- на приема, че е наета за кетъринга, че живее в бедния квартал, това бяха по-скоро втълпявания, но аз не я чух да каже „Аз съм бедна.“ или „Аз не принадлежа на това общество“ Да, вярно е, че премълчаната истина също е лъжа, но все пак тя не изрече лъжа и той не беше прав изобщо да не я изслуша. Друг е въпроса, че наистина нямаше смисъл да я слуша с размътено съзнание. Може би ако не беше изпълнението на Бедиа, тези „зрънца“, за които споменах щяха да се размърдат и да го успокоят донякъде, може би щеше да се опита да помисли защо Джансу е постъпила така, но при сегашната ситуация май ще му трябва нов „ураган“ за да се размърдат тези „зрънца“
а Суде е направо отвратителна....виж тя излъга Керем в очите, че не знае, че Джансу е неговото момиче 

,Ани
Не ми се искаше това русо чучело да разкрие истината... ама.

Себи,