Себи

и накрая Номера....много хубаво не е на хубаво....вярно го е казал народа

хубава вечер...

Още повече, че нападнат от тези свои мрачни мисли, вместо някой да го извади от тях, Бедиа наля масло в огъня и смачка дори дребните зрънца съмнения, които може би някъде из съзнанието му са се въргаляли, недокоснати от гнева. Съмнения, че може пък любимата му да е влюбена в него. Ураганът, който го връхлетя, в момента на разкриването на истината няма как да не го събори, няма как да не си зададе въпроса дали момичето, в което се е влюбил не го е завъртяла на пръста си, просто от каприз, от желание да си поиграе с него и като е видяла, че той се е влюбил, набързо му е отрязала „квитанциите“ т.е. че тя съвсем съзнателно през цялото време е знаела, че това е обикновен флирт- накарала го е да се влюби в нея за да се забавлява. След изпълнението на Бедиа, Керем ще се опитва да си втълпи, че дори сълзите, които е виждал в очите на Джансу са били „крокодилски“ и те са били част от забавлението и.
И накрая да не сметнеш, че съм абсолютен „адвокат“ на Керем, ще кажа, че ме ядоса в последната сцена като каза да замълчи и да не произнася повече лъжи. Джансу, всъщност не го е излъгала пряко- тя никога не е казвала че не е от ВО- тя му втълпи с поведението си, че е бедна. Дребните лъжи- на приема, че е наета за кетъринга, че живее в бедния квартал, това бяха по-скоро втълпявания, но аз не я чух да каже „Аз съм бедна.“ или „Аз не принадлежа на това общество“ Да, вярно е, че премълчаната истина също е лъжа, но все пак тя не изрече лъжа и той не беше прав изобщо да не я изслуша. Друг е въпроса, че наистина нямаше смисъл да я слуша с размътено съзнание. Може би ако не беше изпълнението на Бедиа, тези „зрънца“, за които споменах щяха да се размърдат и да го успокоят донякъде, може би щеше да се опита да помисли защо Джансу е постъпила така, но при сегашната ситуация май ще му трябва нов „ураган“ за да се размърдат тези „зрънца“