~"Висше общество ~~ "Номер 309" ~~ "Любовта не разбира от думи"~ Тема 2 ~

• 133 189
  • 736
  •   1
Отговори
# 690
  Подкрепям постовете на Alexia_,Hurricane~ Нарцис Джуниър~Средната Етърва Б.А , Вери - малката Етърва М.А.
 Е ,аз трябва са съм нещо сбъркана,че гледам сериали с грозни мъже/но можещи/..да гледам,но да ми крещят в лицето ,че по този начин съм едва ли не нещо сбъркана ми е неприятно и ще реагирам Peace Хайде са оставим фенщината то бива,но  нека да уважаваме вкусовете на другите.Да пробутваме собствените си вкусове като информация,че това,което на нас ни харесва  е тотален хит ,е доста смехотворно,защото във форума има хора,които следят,разбират езика,знаят къде и как точно да търсят информация и то от години PeaceДо сега съм се въздържала да реагирам,но афиширане на брутална фенщина и подценяване на информираността на потребителите във форума ми дойде в повече.То все се говори за активността в турските социални мрежи,но как пък не се отчита,че най активни са от възрастовата група 12-18 годишните, е с тях да ме сравнявате-ами не ми е приятно,а и като гледам по картинки..вече точно тези са и забулени.
   Искам да се уважаваме,а не да ми размахват пръст как съм лишена от вкус/аз моя не го налагам на никого/,а вкусове-разни:формирани от различни културни,възрастови и зрителни нагласи.

Peace Peace Peace Peace Peace

Последна редакция: вт, 25 окт 2016, 21:11 от mariola_sha

# 691
Добро утро! Hug Hug Hug

Скрит текст:

Мариолче, Нарцис, Вяра, Алекс, Георгиева, bouquet bouquet bouquet bouquet bouquet

Гости, Деси, Катрина, Себи, Тигаса, Тони, Тонче, Светле, СистърHug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug  Hug

Благодаря за всичко споделено! bouquet

Днес сме кой на 309, кой на ЛНРД. Wink Приятно гледане! Hug

Хубав ден! bouquet

# 692
  • Бургас

Здравейте!!!

# 693
 wavey

Днес сме с №. Party

Heart Eyes Heart Eyes

Последна редакция: ср, 26 окт 2016, 12:14 от Neidjal

# 694
  • Плевен / София
newsm44 newsm68 newsm44
само не знам ще я видим ли тази сватба ....между Лорда и Ляле... Wink
Здравейте момичета
довечера ...часът и мястото на срещата са известни Wink да не ме оставите да си говоря пак сама... Joy Joy Joy

# 695
Гости, не ми се вярва и този път да стигнат до олтара, пак ще се случи нещо коварно(родено от главиците на двете "дружки"), аман от "доброжелатели".  Crossing Arms
За коментари довечера от моя страна, ще е според зависи, но от не зависещи от мен обстоятелства.

# 696

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Който има снапчат може да види видеата FoxTurkiye е профила  Sunglasses

# 697

Скрит текст:
Видео Демет Фуркан в снепчате канала FOX 😍😇🙏❤

Пока Лале нет я решил захватить снепчат на пару минут. Она вам не дала подсказки, поэтому я расскажу вам пару вещей.
У нас вечером будут очень романтические съёмки, к тому же..
Онур! Хотела сказать, что нам нужно снимать видео не давая подсказки к серии.
Хорошо, снимем.

Сегодня вечером в 20:00 на канале FOX
Будем ждать! Ждём!

Лале! Идёт к нам

В финале этой серии.. если интересует, то увидимся сегодня в 20:00!
Лале, пожалуйста!

https://vk.com/club116464248?z=video-116464248_456239689%2F3f051 … l_wall_-116464248

NEW
Има и още с други актьори/актриси.
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 26 окт 2016, 16:20 от Neidjal

# 698
18 еп.на номера има ли го някъде с бг субтитри?

# 699

Добър вечер Hug

Утре   сме с ВО нали?

Ох.... това Суде ми идва да го удоша, ама кой ли ме пита Laughing

Щем не щем  ще ни игре по нервите.

Yüksek Sosyete 18. bölüm fragmanında Kerem Sude'yi öpüyor!
Yüksek Sosyete 18. bölüm fragmanları yayınlandı. Yarın akşam ekrana gelecek olan Yüksek Sosyete dizisinde Cansu Kerem ve Sude arasında yaşananlara anlam veremezken Sude Cansu'nun içini rahatlatan açıklamayı yapıyor. Yüksek Sosyete 18. bölümde Cansu Kerem'in Sude'yi öptüğünü görünce şoke oluyor!

С две думи Гугалчо превежда smile3530 smile3529

Ще видим целувка на Керем  със Судето Mr. Green Mr. Green   Защо ли?
Това ще произведе  доста  интриги и тревоги , а защо не и  интересни ситуации във ВО.

Последна редакция: ср, 26 окт 2016, 18:45 от sebilMM

# 700
18 еп.на номера има ли го някъде с бг субтитри?

Днес са  сложили двете части с руски суб. ..........  ПП   от Гери ,

# 701
  • Плевен / София
Свърши озета на Номера....започва новата серия....приятно гледане.... Party

# 702
 Hug Hug Hug

На Пелинката и осуетиха плана Twisted Evil

Ама тази леля на Онур голяма змия, а Ерол е такъв тъпунгер че се чудя как и деца успя да направи без мама да му помага Mr. Green

# 703
  • Плевен / София
Hug Hug Hug

На Пелинката и осуетиха плана Twisted Evil

Ама тази леля на Онур голяма змия, а Ерол е такъв тъпунгер че се чудя как и деца успя да направи без мама да му помага Mr. Green
Joy Joy Joy Joy ама милия много се радва , че леглото е само за него.....Онур реве за Ляле, Ерол се радва, че Филиз я няма Peace
Славенче Hug

# 704
Тези само ядат и кога имат време за толкова дълги закуски

Общи условия

Активация на акаунт