Е ,аз трябва са съм нещо сбъркана,че гледам сериали с грозни мъже/но можещи/..да гледам,но да ми крещят в лицето ,че по този начин съм едва ли не нещо сбъркана ми е неприятно и ще реагирам
Хайде са оставим фенщината то бива,но нека да уважаваме вкусовете на другите.Да пробутваме собствените си вкусове като информация,че това,което на нас ни харесва е тотален хит ,е доста смехотворно,защото във форума има хора,които следят,разбират езика,знаят къде и как точно да търсят информация и то от години
До сега съм се въздържала да реагирам,но афиширане на брутална фенщина и подценяване на информираността на потребителите във форума ми дойде в повече.То все се говори за активността в турските социални мрежи,но как пък не се отчита,че най активни са от възрастовата група 12-18 годишните, е с тях да ме сравнявате-ами не ми е приятно,а и като гледам по картинки..вече точно тези са и забулени.Искам да се уважаваме,а не да ми размахват пръст как съм лишена от вкус/аз моя не го налагам на никого/,а вкусове-разни:формирани от различни културни,възрастови и зрителни нагласи.

Приятно гледане!