~"Висше общество ~~ "Номер 309" ~~ "Любовта не разбира от думи"~ Тема 2 ~

• 133 242
  • 736
  •   1
Отговори
# 75
Озета на 309 с две- три думи , може ли?

Това, което си изясних с гугъл е, че дните до сватбата са преброени и двете семейства са много развълнувани.  Wink Но Пелинсу и Бетюл няма да стоят мирни и ще търсят начини да предотвратят женитбата.   ooooh! Споменава се, че след вечерта на къната, не може и без "булчинската баня", ако не се лъжа баба Исмет я организира.  Thinking Но за зестрата на Лалето въобще не разбрах за какво иде реч. Mr. Green

Скрит текст:
Също така може да бъде осъден, ще без булчински банята? Исмет баба знае, че има организация веднага. В същото време, зестра от лалета са се заселили в къщата на честта. Сватбени дни са преброени .. Две семейства останаха вълнение започва да приключи. Разбира се, това не е начинът, по Pelinsu и Betul ще стои празен. Това е, за да се предотврати сватбата между Tulip и търси начини да нарушат честта.

# 76
  Снежи Heart Eyes Heart Eyes не е за зестра,за чеиза става дума  newsm78 newsm78 newsm78 май,май..изпращат го в къщата на Онур Joy Joy JoyТя Ълдъзката сигурно затова ще е гневна,че е по обичая Wink Wink

на ето и от рускините tantrum tantrum tantrum tantrum

" Онур и Лале с каждым днем еще больше сближаются..."
 Wink Wink Wink

# 77
Някой може ли да каже, какъв е рейтингът на " Любовта не разбира от думи"? Нещо хич не ги схващам тези рейтинги...

# 78
Някой може ли да каже, какъв е рейтингът на " Любовта не разбира от думи"? Нещо хич не ги схващам тези рейтинги...
  Доста е сложен за обяснение въпроса,но за тр.сериалите за да бъдат излъчвани, рейтинга им е добре  да е над 4 или да няма рязък спад...Доста зависи и от продуцентите и от канала..има и изключения..

# 79
http://www.fox.com.tr/No-309/galeri#next Тук има снимки за 12 епизод.

# 80

Здравейте Hug Hug Hug

Снощи така и не успях да гледам ВО .
Благодаря на всички ,които ми пратиха линкове - Не се получи при мен Sad
Днес обаче зърнах списание "Cosmopilitan" на корицата с  ХАЗАР  ЕРГЮЧЛЮ/ Джансу във ВОи си го купих.
Дала е обширно интервю на 8 -ем страници.

НАКРАТКО:-
-Обожава забързаното темпо на сериалите.
-Израснала е в Кипър в  в семейство на баща който е искал да следва право в Англия и майка която е подкрепяла всяка нейна мечта.
-Радва се на вниманието което получава като известна.
-Близка приятелка е със Серенай.
-Обича когато е свобидна да е с приятели и на кино.
-Орхан Памук е любимият и автор.
-Обича да си хапва без ограничения и за сега не и си отразява на фигурата.-Не обича д аготви.
-За любовта-"Иска отдаване но е изключително трудно двама души да се отдават на връзката си по един и същи начин"
-Би харесала мъж ,който говори нейния език.
-Косата и е с естествен цвят ,не е боядисвана.

-Към мечтите си върви с бавни крачки.Просто искам да се случат.

Харесвам Хазар Hug интелигентно  ,харизматично 24 годишно момиче Hug

# 81
# 82
Мариолче, bouquet

Айде, масалито излезе напред - очаквах го!  ooooh! Дано се стресне екипът на ВО. Praynig

Бодрумска приказка е нов сериал. До този момент са дадени 2 серии. Много тайни има заложени в него. Затова е гледан от много  повече хора. Нормално е да заеме 1 място в класацията. Нека минат поне 10 епизода, за да видим накъде ще се насочи действието. newsm12

# 83
ВО 10 серия с бълг. суб.
http://www.vbox7.com/play:9cae9353c5

# 84
  • Дубай
Здравейте  Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes
Не мога ви открия да цопна при вас не съм гледала още Юксека но при първа възможност сядам и се мятам на 9 ,10 епизод
Да не съм празна Ето ви един Керем
И Джансу  Heart Eyes

# 85
Мариолче, bouquet

Айде, масалито излезе напред - очаквах го!  ooooh! Дано се стресне екипът на ВО. Praynig

Бодрумска приказка е нов сериал. До този момент са дадени 2 серии. Много тайни има заложени в него. Затова е гледан от много  повече хора. Нормално е да заеме 1 място в класацията. Нека минат поне 10 епизода, за да видим накъде ще се насочи действието. newsm12
 Аз имам други впечатления за вкусовете на комшиите Thinking ooooh!Не започват да гледат нещо изведнъж, ако не е било супер рекламирано предварително и в каста има имена с голяма фенска маса-основно от тийн поколението,което е много активно в мрежите.При нас в мамата се следят сериали главно заради любовта и харесването на определени артисти.Точно миналия сезон в ТР  се гледаха сериали и то с голям рейтинг с каст,който при нас не е известен като пример :Kırgın Çiçekler

с Озгюр Чевик за деца в детски дом е май сюжета newsm78 newsm78 или Diriliş Ertuğrul и то по националната им тв- исторически ooooh!
  Много е сложно да се предвижда,има пренасищане на  сюжетите,как ще се приеме главната двойка - сработване и харесване Wink Wink LaughingМного теми макар и съвременни ги бойкотират по религиозни причини Mr. Green Mr. Green:Доста интересен сериал с Нюргюл Йешилчай за стволови клетки преди няколко години го бойкотираха-супер скандален им се видя ooooh! #2gunfire #2gunfire
  Айде...то си е един тюрлю-гювеч,че и ние се вкарваме  в него Party Stop Peace Peace
  Hug Hug newsm51 smile3525 newsm51

# 86
Цитат
Доста интересен сериал с Нюргюл Йешилчай за стволови клетки преди няколко години го бойкотираха-супер скандален им се видя
  То и сурогатното майчинство за тях пак е табу, поради религиозни причини, но "Денят, в който бе променена садбата ми" се излъчи.

# 87
# 88
Добро утро Hug Hug Hug

ГЕРИ newsm51Благодаря за възможността  да си доставя съботно удоволствие с преведения 10-и епизод.

Чаках го с нетърпение но още днес ShockedЧудесни сте  smile3525

# 89
  • Плевен / София
Благодаря много за преводите newsm51 newsm51 newsm51
Трейлърите на ЛНД са просто убиец Joy Joy Joy Joy очаква ни много интересна серия....в сряда съм пак в голяма дилема....целувката на Онур ли да гледам или терзанията на Мурат Wink Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт