~"Висше общество ~~ "Номер 309" ~~ "Любовта не разбира от думи"~ Тема 2 ~

• 133 174
  • 736
  •   1
Отговори
# 660

Здравейте Hug Hug Hug

Изключително  приятна е 17 серия на ВО.

"Инстументът" ревност  при  влюбени двойки -винаги работи!
И тук Джансу успя  да  разбърка главата на Керем с разговора си с Мерт.Браво на момичето !
Започна да се вземе в ръце .Разлюля от ревност Керем.

Ама и Левент владее  провокацията  на чувствата с ревност .Успя страстно да целуне Сурея ,да я обърка и мисли само за целувката , а в боксовата зала я разлюля.

Тази млада мацка с която смяташе да се заеме  след тръгването и  направо я тушира-интересно става  и в тази двойка.

Продължавам да се кефя с по-младите двойки .

Приятен неделен следобед Heart Eyes Hug

# 661
Гери, мерси за превода. bouquet

За Номера не съм съгласна...а и рейтинга го доказва Peace ВО е доста по различен като сюжет....Номера и ЛНД са доста по леки, в смисъл с комедиен елемент....а проблемите във ВО са си като за ВО hahaha

newsm10 И аз не съм съгласна за 309, върху ЛНРД нямам поглед, щото не го гледам.  Peace Мен пък ВО ме отегчи и вече не го гледам подробно, прехвърлям от време, навреме сериите, за да съм в час със случващото се. Peace Ама разни хора, разни вкусове. Hug Wink

# 662
Здравейте  newsm76

ЛЮБОВТА НЕ РАЗБИРА ОТ ДУМИ ЕП.14 БГ.СУБ

КАЧВАМ ГО САМО И ЕДИНСТВЕНО В ТОРЕНТА "ПИ-2-ПИ-БГ.КОМ"https://vk.com/club101119462
http://www.vbox7.com/play:f74f17e3b5 - 14-2/2
http://www.vbox7.com/play:00a021fdb5 - 14- 1/2

ПРИЯТНО ГЛЕДАНЕ НА ВСИЧКИ. Two Hearts Two Hearts Two Hearts

# 663
Гери, мерси за превода. bouquet

За Номера не съм съгласна...а и рейтинга го доказва Peace ВО е доста по различен като сюжет....Номера и ЛНД са доста по леки, в смисъл с комедиен елемент....а проблемите във ВО са си като за ВО hahaha

newsm10 И аз не съм съгласна за 309, върху ЛНРД нямам поглед, щото не го гледам.  Peace Мен пък ВО ме отегчи и вече не го гледам подробно, прехвърлям от време, навреме сериите, за да съм в час със случващото се. Peace Ама разни хора, разни вкусове. Hug Wink

Последният епизод на Висше общество, няма нищо общо с предишните. Не знам дали продължава да следва плътно корейския сценарий, но нещата се развиват доста по-динамично. Лично аз много се ядосах на Керем на края на епизода.
В ЛНД има смяна на екипа. Разбрах, че са сменили сценариста, но накрая на епизода има сменено името на  режисьора. Темпото е различно и там - доста по-динамично. За 309 не мога да кажа, не гледам филми с грозни мъже. Laughing Laughing Laughing
Каквото и да му се случи на ЛНД е мой фаворит, а Хаят и Мурат ще си останат за мен, най-красивата двойка от турските сериали, да не им е уроки.

И доколкото чета допълнителна информация, Ханде е най-популярната турска актриса в социалните мрежи, а и тя, и Бурак няма да имат никакви проблеми с ваденето на големи пари от реклами.

# 664

Гери Heart Eyes така и не мога да намеря време да гледам ЛНД , но ВО го поглъщам на един дъх.
И  мен нещо   ме дразни Керем в  края на 17-та серия макар,че много го хоресвами като образ /до сега/ и Енгин актьора.

Не може на два пъти да се задъхва от любов когато е близко да Джансу /или преиграва newsm78 /и да кани  това досадно,  безлично и злобно Суде  под носа  и да работят заедно.

# 665
Аз в 309 грозни мъже не виждам, с някои изключения, които има във всички сериали!  Peace  Вярно, че вкусът на всеки е различен, ама нека се уважаваме! Crossing Arms

# 666
  • Варна
Извинете за нахлуването,търся 18-та серия на "Номера" с превод,излиза само на руски.

# 667
Не е готов 18-ти епизод.

# 668
  • Варна
Не е готов 18-ти епизод.

Извинявам се за нетърпението,обаче така сладко приключи 17-та серия с тази целувка,но търпеливо ще изчакам и няма да нахалствам повече,благодаря Hug

# 669
 Hug

На мен не ми остава време да пиша, но не пропускам ВО! Благодарност за светкавичният превод!

Керем и мен ме ядоса като натресе тая руса кокона. Обаче Джансу ще я разкара набързо. Време е и тя да се бори за тази любов.
Харесва ми трансформацията на Мерт, от лигавия младеж дето караше ортака си всичко да бърше по него, не остана нищо. Със замах купи къщата на Едже и се опълчи на Бедиха.

Нещо не ми стана ясно...реакцията на Бегюм като разбра от Джансу, че с Керем за връстници. Нещо и се върти в главата...

И сега какво, Сюрея не дава бебето Laughing събуди и се майчинският инстинкт. Харесвам ги с Левент като двойка, а и той знае как да и пречупи характера.

# 670

Момичета  Hug

sebilMM

Не може на два пъти да се задъхва от любов когато е близко да Джансу /или преиграва newsm78 /и да кани  това досадно,  безлично и злобно Суде  под носа  и да работят заедно.

Седи, мисля, че реагира така, след като видя реакцията и при срещата им в офиса - Джансу полудя...

Керим не очакваше Суде, след това реши да я включи в играта. И той се измъчва, и Джансу измъчва... Дано по-бързо приключи с отмъщението, че ще превърнат сериала в драма  Cry 

# 671

Гери Heart Eyes така и не мога да намеря време да гледам ЛНД , но ВО го поглъщам на един дъх.
И  мен нещо   ме дразни Керем в  края на 17-та серия макар,че много го хоресвами като образ /до сега/ и Енгин актьора.

Намери. Има сцени МАРМАЛАД. Two Hearts newsm76 txtloves Heart Eyes Heart Two Hearts И един урок по готвене пред свекървата, на който щях да умра от смях. И два комплекта мигли, които като се доближат newsm76 newsm76 newsm76

# 672
  • Плевен / София

+1...още повече , че яко изревнува когато тя говореше по телефона с Мерт Wink
Гледам и трите сериала с удоволствие...Благодаря за преводите bouquet bouquet bouquet

# 673
https://www.youtube.com/watch?v=dmEc7rZaMUs

Във ВО екшън се задава, Левент отвлечен, вързан и бит от Метин. Ама и Кралицата и тя, на обществени места с чужди мъже се прегръща, иначе Левент да се съобразява със статуса й на омъжена жена ("Аз съм омъжена жена. Забранените отношения няма да ми направят чест."). То за делата на Метин, Сюрея трябва да го убие. Бедия уж щеше да помага на Сюрея, ама като я настъпят бързо май ще я изпорти на Метин (не че той не се досети, като ги видя във фонда).  Керем май ще си отмъщава на висшето общество. Мисля си че Бедия ще я настъпи/засегне по финансова линия (дали няма да я докара до просешка тояга),а Джансу да страда на емоционално ниво.

Последна редакция: пн, 24 окт 2016, 17:00 от bgnetko

# 674
Скрит текст:
https://www.instagram.com/p/BL7F8H7hEa5/

Във ВО екшън се задава, Левент отвлечен, вързан и бит от Метин. Ама и Кралицата и тя, на обществени места с чужди мъже се прегръща, иначе Левент да се съобразява със статуса й на омъжена жена ("Аз съм омъжена жена. Забранените отношения няма да ми направят чест."). То за делата на Метин, Сюрея трябва да го убие. Бедия уж щеше да помага на Сюрея, ама като я настъпят бързо май ще я изпорти на Метин (не че той не се досети, като ги видя във фонда).  Керем май ще си отмъщава на висшето общество. Мисля си че Бедия ще я настъпи/засегне по финансова линия (дали няма да я докара до просешка тояга),а Джансу да страда на емоционално ниво.

То хубаво, но само не мога да разбера като фирмата е на Джансу, как не може да изхвърли кокошката с изрусените водорасли  Crossing Arms /а, бе филм да става  Mr. Green/

Общи условия

Активация на акаунт