~"Висше общество ~~ "Номер 309" ~~ "Любовта не разбира от думи"~ Тема 2 ~

• 133 219
  • 736
  •   1
Отговори
# 675

Здравейте Hug

Мери Laughing мисля ,че трябва да почакаме и Джансу ще се развихри -сигурна съм.Тя още не може да влезе  в ролята на шефка направо от магазина  идва момичето.

Колкото до Левент , голям мачо е .Кога  си е мечтала Сурея такъв секси мъж да я желае.
Разликата от Метин до него е от небето до земята hahaha hahaha hahaha

Керем ,горкия не знае как де се справи със собствените си чувства.

И  тази г-ца май мъти водата на Джансу.Дали от злоба няма да се опита да сваля Керем newsm78 newsm78 newsm78

Ще погледаме и ще видим. Ако се забудалкат с нас сценаристите колко му е да ги отсвирим-
този сезон е пълен с стойностни сериали Wink

# 676
  • Плевен / София

Здравейте Hug

Мери Laughing мисля ,че трябва да почакаме и Джансу ще се развихри -сигурна съм.Тя още не може да влезе  в ролята на шефка направо от магазина  идва момичето.

Колкото до Левент , голям мачо е .Кога  си е мечтала Сурея такъв секси мъж да я желае.
Разликата от Метин до него е от небето до земята hahaha hahaha hahaha

Керем ,горкия не знае как де се справи със собствените си чувства.

И  тази г-ца май мъти водата на Джансу.Дали от злоба няма да се опита да сваля Керем newsm78 newsm78 newsm78

Ще погледаме и ще видим. Ако се забудалкат с нас сценаристите колко му е да ги отсвирим-
този сезон е пълен с стойностни сериали Wink

smile3521
 а в новия фрагман Керем ме ядоса още повече... #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 677
Мен ме загубиха и ВО  и ЛНРД. За сега гледам само 309, но да видим докога. Любовта не разбира от думи много ми напомня на Любов под наем. В едното обувки, в другото дрехи. ГГ крият тайна , която всички знаят и в двата филма. Дизайнерката от ЛНРД пък е женския образ на фотографа  от Любов под наем. Направо ми е един и същи филм. Само изпълнението на актьорите ми придава различен привкус. Иначе много са сладки двамата главни герои и в двата сериала. Висшето общество, стана направо детски и за това не го гледам. Метин с всичките си милиони не може да се справи с тъпата си любовница. Керем така се разяри на Джансу,  ще кажеш че е избила семейството му най-малко. Да не говорим за Мерт. С всичките пари които има и правомощията за Олива да си е наел безброй мениджъри, където да въртят всичко и той да си гледа кефа.
Еле пък Джансу дето не уволнява русата горгона е ноу сенс. Жалко, много добре започна филма, но стана боза и половина. 309 за сега се гледа, лек е и не натоварва. Макар че някой път Куртулуши, Самети ,тъщи и етърви са на ръба да ме откажат и от него.

# 678
ВИСШЕ ОБЩЕСТВО ЕП.18 ТРЕЙЛЪР 2 БГ.СУБ.
https://www.vbox7.com/play:89b0a6b35
//www.youtube.com/watch?v=ngR2bPOn27Y

Приятна вечер на всички. Two Hearts Two Hearts Two Hearts

# 679
Здравейте, момичета!
 Съгласна съм с Кати!

Цитат
Публикувана от: katrina123
Вмъкни Цитат
Мен ме загубиха и ВО  и ЛНРД. За сега гледам само 309, но да видим докога. Любовта не разбира от думи много ми напомня на Любов под наем. В едното обувки, в другото дрехи. ГГ крият тайна , която всички знаят и в двата филма. Дизайнерката от ЛНРД пък е женския образ на фотографа  от Любов под наем. Направо ми е един и същи филм. Само изпълнението на актьорите ми придава различен привкус. Иначе много са сладки двамата главни герои и в двата сериала. Висшето общество, стана направо детски и за това не го гледам. Метин с всичките си милиони не може да се справи с тъпата си любовница. Керем така се разяри на Джансу,  ще кажеш че е избила семейството му най-малко. Да не говорим за Мерт. С всичките пари които има и правомощията за Олива да си е наел безброй мениджъри, където да въртят всичко и той да си гледа кефа.
Еле пък Джансу дето не уволнява русата горгона е ноу сенс. Жалко, много добре започна филма, но стана боза и половина. 309 за сега се гледа, лек е и не натоварва. Макар че някой път Куртулуши, Самети ,тъщи и етърви са на ръба да ме откажат и от него.

Преди време бях писала за паралела м/у ЛНРД и Любов под наем. Кати го е  констатирала също. Гледам ги и двата и то защото са по-приемливи от други като Възела и други подобни, които започнаха много обещаващо и след 15.та серия се превърнаха в ..... !

В последните две серии Керем ми се пропука като образ. Това, че целува Суде в новия фраг нищо не означава, може би наистина Джансу ги наблюдава и той се държи като тийнеджър. А това, че Метин е отвлякъл явно Левент, когото представяха като мачо досега, че и му забива юмрук... Немам думи......

Комшулука може би това харесва и затова сериала прави такъв завой newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78

Винаги имам едно на ум, че фраговете са подвеждащи...

# 680

Може би аз съм щастливка , защото не очаквам кой знае какво от ВО,който гледам   от лятото.

В четвъртък вечер разпускам след вечеря и работа отгоре - отгоре  със серията ,а в неделя  когато си почивам следобед гледам преведената серия.

Според мен много  по-нагласено беше в първите серии на ВО.
Сега имат думата сериозните чувства , изкусителния извънбрачен флирт, ревността като средство за отмъщение  и връщане на любимата и глупостта на елементарния Метин-ще отвлича Левент -нещастник Wink Laughing

# 681
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!

Първите два филма не ги гледам, но за 309 и аз съм на твоето мнение. И на мен ми идва в повече глупостта на Самет и Куртулуш, както и интригите между етървите. Но майката и сестрите, макар и да имат дразнещи изцепки, особено майката, са ми симпатични заради това, че са сплотени и си помагат и заради топлотата, която имат помежду си, а и към останалите хора. И заради трудностите, които преодоляват заедно. И много ми харесва работното им място, направо им завиждам Joy

# 682
Да и аз писах за приликата между ЛНРД и Любов под наем...

ВО започна много да ме дразни, макар развитието в сценария..

На мен много интересен ми стана "Вътре", направо нямам търпение от серия до серия.. 

Номера имам 4-5 серии, които не съм гледала, ама май ми е по-интересен вече от ВО  newsm78

# 683
"Научи ме да обичам" също не е лош филм.

# 684
  • Бургас

Първите два филма не ги гледам, но за 309 и аз съм на твоето мнение. И на мен ми идва в повече глупостта на Самет и Куртулуш, както и интригите между етървите. Но майката и сестрите, макар и да имат дразнещи изцепки, особено майката, са ми симпатични заради това, че са сплотени и си помагат и заради топлотата, която имат помежду си, а и към останалите хора. И заради трудностите, които преодоляват заедно. И много ми харесва работното им място, направо им завиждам Joy

Много харесах Номера! Много ми е свеж и разтоварващ! Забавляват ме всички образи, особено Филиз и сестрите! А ГГ са си много сладки!

Добро утро!

# 685
  • София

За 309 не мога да кажа, не гледам филми с грозни мъже. Laughing Laughing Laughing
Каквото и да му се случи на ЛНД е мой фаворит, а Хаят и Мурат ще си останат за мен, най-красивата двойка от турските сериали, да не им е уроки.

И доколкото чета допълнителна информация, Ханде е най-популярната турска актриса в социалните мрежи, а и тя, и Бурак няма да имат никакви проблеми с ваденето на големи пари от реклами.

Тц, тц, че колко ли е красива пишещата, за да изказва мнение кой бил грозен? Аз пък все си мисля, че е по-важно актьорите да играят добре и да умеят да пресъздават емоции, да изпращат послания до аудиторията, отколкото да са едни статични манекени, пък нищо, че били красиви. Що се отнася до социалните мрежи и твърдяната информация за популярност - междучасието продължава да е постоянно, никаква промяна. Знаем, че най-важното условие за работа на този тип преводачи трябва да е непременно рейтингов филм, но сякаш е по-добре малко да се прочете и тогава коментарите. Иначе звучим смешно, предвид това, че повечето от участващите в този форум са доста запознати хора и изнасят далече по-обширна информация.

# 686
За 309 не мога да кажа, не гледам филми с грозни мъже. Laughing Laughing Laughing
Каквото и да му се случи на ЛНД е мой фаворит, а Хаят и Мурат ще си останат за мен, най-красивата двойка от турските сериали, да не им е уроки.

И доколкото чета допълнителна информация, Ханде е най-популярната турска актриса в социалните мрежи, а и тя, и Бурак няма да имат никакви проблеми с ваденето на големи пари от реклами.

Е, направо се изложи с тоя пост  Joy Joy Joy

Какво му е грозното на Фуркан? Бивш the best model of the world..Не е типичният красавец, но в никакъв случай не е грозен.  Naughty Да питам какво му е красивото на Бурак Дениз  newsm78

newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78

Най-сладката двойка били  hahaha hahaha hahaha Опитаха се да копират Дефмер, но без успех.. Наслаждавай им се докато можеш, че рейтингът е тръгнал към дъното  Laughing

А това, че Ханде е най-популярната актриса  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Големи пари от реклами? 300 000 получи за Лореал, Елчин Сангу взе 1 милион за Елидор и 2 за Бойнер  Laughing
И аз влизам в социалните мрежи и не виждам да е по-популярна от нея  Mr. Green
Пусни ми линк към рекламата на Бурак  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Помисли кой друг сериал да превеждаш, че любимият ти е тръгнал към финал  Laughing

# 687

Тц, тц, че колко ли е красива пишещата, за да изказва мнение кой бил грозен? Аз пък все си мисля, че е по-важно актьорите да играят добре и да умеят да пресъздават емоции, да изпращат послания до аудиторията, отколкото да са едни статични манекени, пък нищо, че били красиви. Що се отнася до социалните мрежи и твърдяната информация за популярност - междучасието продължава да е постоянно, никаква промяна. Знаем, че най-важното условие за работа на този тип преводачи трябва да е непременно рейтингов филм, но сякаш е по-добре малко да се прочете и тогава коментарите. Иначе звучим смешно, предвид това, че повечето от участващите в този форум са доста запознати хора и изнасят далече по-обширна информация.
Peace Peace Peace Peace

# 688

Peace Peace Peace Peace

Mr. Green hahaha hahaha Нищо не разбирате от сърчица да ви кажа аз   Two Hearts Two Hearts Two Hearts

# 689

Е, направо се изложи с тоя пост  Joy Joy Joy

Какво му е грозното на Фуркан? Бивш the best model of the world..Не е типичният красавец, но в никакъв случай не е грозен.  Naughty Да питам какво му е красивото на Бурак Дениз  newsm78

newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78

Най-сладката двойка били  hahaha hahaha hahaha Опитаха се да копират Дефмер, но без успех.. Наслаждавай им се докато можеш, че рейтингът е тръгнал към дъното  Laughing

А това, че Ханде е най-популярната актриса  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Големи пари от реклами? 300 000 получи за Лореал, Елчин Сангу взе 1 милион за Елидор и 2 за Бойнер  Laughing
И аз влизам в социалните мрежи и не виждам да е по-популярна от нея  Mr. Green
Пусни ми линк към рекламата на Бурак  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Помисли кой друг сериал да превеждаш, че любимият ти е тръгнал към финал  Laughing
името му само е красиво  Mr. Green

отделно за фотосесиите  да не говорим кой колко има  Mr. Green последователи  Mr. Green а феновеее  Mr. Green

за химията между двете чифтета пък да не говорим каква разлика има ....при все,че всички имат дългогодишни половинки  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт