След GB с Керем Б. и Ханде Д. В очакване на нови проекти и партньорите им -188

• 25 752
  • 752
  •   1
Отговори
# 30
  • На юг от тук
Снимката аз виждам за пръв път. Откога ли е newsm78 newsm78

На Ирка за новата тема bouquet bouquet bouquet

# 31
Верко, а така, рипай, от кога не сме виждали такъв рейтинг  ooooh!

Про  Hug, Кати  Hug

# 32

rotfImbo rotfImao rotfImbo Нема такива идиоти  Joy Стара е фотката, но ми е любима  Hug

# 33

rotfImbo rotfImao rotfImbo Нема такива идиоти  Joy Стара е фотката, но ми е любима  Hug
бая бая стара  Joy

Звезденце да  Peace 8,08 му е рейтинга  Party Party Party чакаме и за сватбата другия епизод да чукне толко  Party и целуфан ще има  hahaha hahaha

# 34
Здравейте  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Тенкс за новата тема, Ирка  Hug bouquet

Знаех си, че ще пуснат нещичко по време на ВО-то  Party Party Party Party Party

Аз си мислих да гледам 309 направо с превод, ма щом казвате, че бил толкова интересен ще го попрехвърля, да видя и аз  Mr. Green Целувката сигурно е била накрая или в следващия епизод

Браво за рейтинга, който е достигнал  Peace Аз си искам и си пожелавам такъв рейтинг за Ашка, за да може да се задържи на екран възможно най-дълго и да се радвам на ДЕФмер, колкото се може по-дълго  Praynig Praynig  Ох, не ми е лесно, Ашка ме е зарибил толкова много, че не мога да се захласна по нищо друго и само нашия сериал ме вълнува така живо, а с настъпването на началото, даже става по-зле положението  ooooh! ooooh! Mr. Green  Joy

# 35
Виви  Hug ааа аз и 309 много си харесвам  Heart Eyes достоен заместник ми е на Ашка  Peace жалко,че деня му е неподходящ  Crossing Arms дано се усетят и те като на Ханде сериала и го преместят по рано,че да си върви  Peace

целуфана е във фрага за следващия епизод  hahaha даже като загледах отстрани,май на курса я е целунал докато са  hahaha

# 36
Виви  Hug ааа аз и 309 много си харесвам  Heart Eyes достоен заместник ми е на Ашка  Peace жалко,че деня му е неподходящ  Crossing Arms дано се усетят и те като на Ханде сериала и го преместят по рано,че да си върви  Peace

целуфана е във фрага за следващия епизод  hahaha даже като загледах отстрани,май на курса я е целунал докато са  hahaha

Вери  Hug
И аз го харесвам, лек и неангажиращ, чуден е за разтоварване  Peace Laughing
Дано се задържи, сега този висок рейтинг ще им послужи за показател на какво трябва да наблягат, на това което кара зрителите да го гледат и така, но и денят на излъчване е важен, разбира се  Peace
Хайде, шофьорчето май разбра, че Нергис е сестра на Ляле  Laughing

# 37
Привет сладурчета  Hug Hug Hug Hug Hug

днес е 2-я ден от снимките за промото на канала ,предполагам ,че тази снимка е от там  Thinking което значи ,че днес може да очакваме снимки

и кратко клипче  Party Party Party  https://twitter.com/busraaktepe4/status/768768603072110592

Nurgül Sevinç @nurgul5481  4m4 minutes ago View translation
Elçinin videosunu koyan fotoğrafçı dünyaca ünlü çok önemli bi isim,güzel bi proje geliyorrrr...genelde vogue dergisine çekimler yapıyomuş 😉

The world-famous photographer who put the video of an Ambassador is a very important name, usually a good project are comming vogue shots yapıyomuş

Последна редакция: чт, 25 авг 2016, 14:43 от ЛейдитУ Ди(Жозефин- VIP НАРЦИС )

# 38
Привет момичета  Hug Hug Hug Hug Hug

# 39
Елка натурална е като призрак  hahaha hahaha hahaha трябва й малко цвят

# 40
Ди  Hug, Елка много сладка с вдигната коса Heart Eyes Сега, ако и кака си вдигне косата, че нали все подражава, на какво ли ще прилича  Stop

Виви  Hug

# 41
Ди  Hug, Елка много сладка с вдигната коса Heart Eyes Сега, ако и кака си вдигне косата, че нали все подражава, на какво ли ще прилича  Stop

Виви  Hug
Диди Hug крокодила колкото и да се опитва да подражава няма да стане принцеса  Laughing Laughing Laughing

# 42
  • Perla

Верче, Hug Heart Eyes Ирче, Hug Heart Eyes

Номера ударил рейтинг 8... Shocked Да порипам и аз... newsm44 newsm44 newsm44

За мрънкане винаги готова... Mr. Green
поздравления за екипа на 309 Peace

Ама довечера ВО може и да вдигне летвата покрай тоя фрагман на АШК, който чакат всички ашкатули. Ще има да висим пак като паяци до сряднощ! Joy

# 43
Благодаря за новата тема  Hug bouquet

Снощи 10 еп.ли беше на 309?

# 44
Благодаря за новата тема  Hug bouquet

Снощи 10 еп.ли беше на 309?
Вани 11-ти  Peace

Елчо за Вог ли ще снима  newsm78 или може да снимат Елбароните  Party

Общи условия

Активация на акаунт